רוצה לשתף

המסכה3

New member
רוצה לשתף ../images/Emo13.gif

בזמן האחרון אני קורא די הרבה בפורום הניפלא הזה ואני רוצה לשתף אותכם כי אני יודע שזה משהו שאוהבי חתולים יבינו. זליג, בן ה-13, המבוגר בן שלושת המוסקטרים, התחיל בזמן האחרון להקיא בצורה מוזרה ולהרזות מאוד. הוא היה פעם חתול ענקי אולי 8 קילו ועכשיו הוא ירד בשלושה קילו. לפני שבוע לקחנו אותו לבדיקות והתברר שיש לו גידול במעיים (יכול להיות לימפומה) וחלק מהאוכל הוא לא מצליח לעכל ולכן הוא מקיא. אנחנו מחר הולכים לעשות ביופסיה כדי להיות בטוחים מה זה, ולהתחיל בטיפול. אני ממש מקווה שהכל יסתדר הוא איתנו מאז שהוא היה בן חצי שנה ואני הייתי בן 4. הוא ממש כמו אח בשבילי. והינה הוא הגיבור ב2004 בשיאו :

יוקה

New member
יש אפשרות לנתח את הגידול?

בכל מקרה, אני מאחלת למקסים הזה שלא יסבול ושהוטרינר ישכיל למגר את הגידול. לא פשוט להרדים חתול מבוגר לניתוח, ואולי יבחרו בטיפול כימי.... נקווה שלא סובל. מה לגבי מזון רטוב מדולל?

המסכה3

New member
אנחנו נותנים לו מזון רטוב :)

מדולל במים, והוא אכל אותו בתיאבון אתמול בערב. אני לא יודע בנתיים איך נטפל בגידול (ניתוח או כימותרפיה) כי בעצם הוטרינר צריך לבדוק איזה גידול זה ואז נחליט על דרך פעולה. בנתיים בפעמיים הקודמות שהיינו אצל הוט' זליג פשוט התנהג למופת. אני מקווה שגם היום הוא התנהג מעולה, אני לא הייתי שם, אמא שלי לקחה אותו.

למעלה