רוצה לשתף אתכן...

אמאל4

New member
רוצה לשתף אתכן...

עוברים עליי ימים מטורפים של געגועים והמון בכי. לא יודעת מה לעשות עם הכאב הזה ומרגישה שהלב שלי כבר לא יכול יותר עם הכאב. רוצה את אמא שלי. הבוקר ישבתי בסלון האזנתי לשירים מרגשים ובכיתי ואז ניגש אליי הבן הקטן שלי ושואל:טמט למה אתה בוכה?את עצובה אמא?והבת שלי פשוט באה וחיבקה אותי. ואז זה היה לי כ"כ ברור:אני גם אמא,אמא של מישהו אסור לי להעלם להם,אסור לי לשקוע ב"כ הרבה עצב. חיבת,חיבת להתאושש אבל איך עושים את זה? איך? איך לחיות ולחייך כשהלב נקרע? לא יודעת אין לי תשובות. אחה"צ הבעל שלי היקר שכ"כ רגיש אליי הרגישאני זקוקה למעט זמן לבד ויצא עם הילדים ושוב אני עם אנריקו מסיאס במערכת ואני שומעת שיר שהיה השיר של הוריי שמדבר על אהבת חיים גדטלה וחזקה ופתאום כ"כ כאב לי עליו על האבא שלי,שאיבד אהבת חיים כ"כ גדולה ואמיתי ובטח כ"כ ואב לו. אחות שלי בטיפןלי פוריות הפרעה שניה שנכשלה והאחות הנופסת אחרי המון מערכות יחסים כואבות וכושלות, בתחילת מערכת יחסים עכשיו שאני מקווה שתצליח. מרגישה שכבר אין לי מקום בלב לכל זה עח מי לחשוב קודם? מה איתי ? אוווף אולי זה החג הקרב,אולי זה ריח פריחת ההדרים שבשבלי מסמל את אמא שלי. אני משתגעת. סליחה שהיה ארוך ותודה למי שקראה עד הסוף.

מאוד מרגש....

שמחתי לשמוע שילדך יתענינו בך...לפי דעתי זה נותן כח ויתן לך כח להמשיך ולדעת שאת לא לבד, יש לך בעל מקסים לפי מה שצינת , וילדים , ואמא שאולי היא לא זמינה לך בחיים, אך לפי דעתי היא עוזרת לך בכל דבר שאת נתקלת בו... תחשבי לפעמים אם יש דברים שהיא היתה אומרת לך או מיעצת לך , שאת מיסמת אותם היום, האנאות תמיד שם עמוק בלב שבת מקסימה
תני חיוך

מה שהיא אמרה ...

אכן, הסיפור עצוב, וצר לי שהיית עצובה. יחד עם זאת, בין השורות אפשר היה לגלות את כל הדברים הטובים שיש בחייך, ושאני מקווה שאכן משמשים לך כמקור לשמחה ואיזון. קבלי
ענק!

אמאל4

New member
בת כמה אורי?

יש לה רק חום? כמה גבוה? תרגעי מתוקה יהיה בסדר! תרגישו טוב.

מחר אנחנו ראשונות ../images/Emo184.gif

היא חיונית ואוכלת ..לא נראה שכואב לה משהו ...אבל ליתר ביטחון ..שהרופאה תרגיע אותי .תודה על ההתעניינות ועל המהירות ..

פה אתן הראשונות גם היום ...

וחוץ מזה,מה חשבת? שתקבלי ים של דודות בלי שהן ידאגו לאורי?

libi4

New member
מצטערת לשמוע

ממש טבילת אש... יהיו עוד הרבה כאלה... תבדקי רק שיש סיבה מוצדקת וכמובן אקמול כל 4 שעות ולא להסס ללכת למר"מ גם אם השעה 4 לפנות בוקר... ילדים הם העולם שלנו....ואנחנו המלאכיות שלהם..... שבוע טוב

שלום

מבינה את הדאגה...ילדים יודעים להדאיג אותנו בקלות... חשוב להוריד את החום וכמובן מבינה שיש לך תור לרופא ומקווה שהכל יסתדר במהרה ... שולחת לך אנרגיות רייקי לריפוי של אורי... לילה שקט לשתיכן.

אמאל4

מצטערת שכל כך קשה וכואב... תנסי באמת להאחז בדברים הטובים והחזקים בחייך... כמו שכבר אמרו לפניי... בילדים... בבעל... אבל... תני לעצמך את הזמן גם... תדאגי קצת לעצמך... סיפרת על הכאב של אבא.. על אחיות שלך.. איפה את בכל זה..? זכרי תמיד שאת במקום הראשון... שאת חייבת לתת לעצמך את הזמן שאת צריכה... כדי שתוכלי גם לעזור לאחרים אחר כך.. ו... אנחנו כאן.. בשבילך..

קצת מאוחר...

אך לא הייתי כאן ועכשיו רק קוראת... את ודאי יודעת שיש ימים כאלה, ימים בם הכל נראה כל כך קשה ועצוב. אבל מתוך החסר והאין מגלים מה יש... ונראה שיש לך הרבה... הרבה טוב בתוך כל הכאב הנורא הזה...אז הרשי לעצמך לחוש את שני הצדדים ולא רק אחד מהם... וכשתעברי את הגל הזה...עדיין את נשארת עם הדברים הטובים והיפים של חייך. הבעל היקר והרגיש אלייך האוהב אותך כל כך...הילדים שכואבים את כאבך שאוהבים וזקוקים לך כל כך...והמשפחה הרחבה יותר... נסי להתמקד ב "יש"... נכון שכאמהות אנחנו חשות שאסור לנו "להיעלם" אך לא נורא אם הילדים שלנו רואים אותנו כבני אדם, וככאלה אנחנו לפעמים שמחות ולפעמים עצובות וכואבות, ונראה לי דווקא כדבר חשוב שיידעו שגם אנחנו מגיבות לדברים דרך הרגשות השונים ולא "כל יכולות"...וזה מאפשר להם ללמוד להביע רגשות... החג הקרב מגביר ומעורר געגועים וזה כל כך מוכר וטבעי.כרגע כואב אבל זה יחלוף וגם הכאב יקבל צורה אחרת עם הזמן. שולחת לך

אמאל4

New member
ערב טוב בנות רוצה להודות לכן

על התמיכה שקבלתי מכן אתמול. היה לי יום עמוס רגשות,ואן הייתן כאן עבורי. זה עזר לי מאוד עצם זה שיכולתי לפרוק מעט מהרגשות הללו ולדעת שיש מישיקשיב ויגיב. תודה לכן. שיהיה לכולן ערב טוב. מרגישה הרבה יותר טוב היום.

שמחה לשמוע!

ברשותך אשרשר את ההודעה הזו להודעה שאליה היא מתייחסת, כדי שיובן על מה מדובר.

אנחנו איתך תהיי חזקה

אם יבוא לך לבכות את מוזמנת להתקשר ונבכה יחד מתי אנו נפגשים?

למעלה