רוצה לשתף אתכן...

Talila3

New member
רוצה לשתף אתכן...

השנה שלי התחילה בשינוי גדול עבורי, פתיחת עסק, וסידור התאומים הקטנים במסגרות, השבוע הראשון החל ביום ראשון, וזה ממש לא פשוט השילוב של אמהות וניהול עסק, יש לי הרבה רגשות אשם שאני לא רואה אותם כל היום, אבל מאידך אין לי אפשרות אחרת אם החלטתי לשנות כיוון. מבחינת העסק, אני מאד אוהבת את העבודה אך לא חסר לחצים, עומס, ומצבי לחץ, מקוה שעם הזמן הכול יסתדר, כי ה ח ל ט ת י לא לוותר ולהמשיך למרות כל הקשיים, הלבטים, העומס,קיבלתי החלטה ואני אמשיך בדרך שלי. אני כאן כדי לנצח....(שמעתי שיר שמתחיל במשפט הזה) תודה שהקשבתם לי.

המשמעות של תהליך שינוי יזום ומכוון

היא שהוא מצריך זמן ומאמץ, ועל כן כנגזרת כמעט מיידית מתוך כך - ויתור כלשהו. הויתור הוא אולי החלק הקשה ביותר בעניין הזה, אבל הוא אחד המפתחות להצלחתו של השינוי. יש כאלו שהויתור שלהם הוא על שעות פנאי, אחרים צריכים לוותר על אמונה או מחשבה שמכשילה אותם בתהליך, הויתור שלך הוא בנושא הילדים. רגשות אשמה זה כואב, אבל אל תשכחי לרגע שאת עושה את הדבר הנכון ביותר בשבילך כרגע, והילדים שלך ייצאו רק נשכרים מכך שאמא שלהם נותנת להם דוגמא אישית של עוצמה ועשייה מתוך אהבה. זה לא פחות חשוב מאשר שעות איכות שאני משוכנעת שאת מקפידה עליהן. ומעל הכל, אל תשכחי שזה מאוד מאוד טרי, רק כמה ימים - וככל שיעבור הזמן הדברים מן הטבע יירגעו, את תראי שהילדים שלך נהנים בדרך החדשה שלהם, ורגשות האשמה ייעלמו. רוצה לעודד אותך ולחזק אותך בדרך שבחרת, וכשנעשה קצת קשה את תמיד מוזמנת לכאן.

לילי10

New member
מאחלת לך הצלחה

בשילוב האימהות וניהול העסק ומאחלת הצלחה בפרוייקט למען אימהות חד-הוריות.

michal24

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo140.gif וכל הכבוד שאת באמ

באמת הולכת עם השינויים שהחלטת עליהם, אני בטוחה שזה לא קל אבל זו הדרך היחידה

למעלה