רוצה לשתף אתכן

רוצה לשתף אתכן

לא הספקתי עדיין להתעדכן במה שהלך פה בימים האחרונים. חזרתי היום לעבודה אחרי שעברתי שאיבה ביום ראשון. נשאבו אפס ביציות. כנראה שכל הזקיקים שראינו באולטרסאונד היו למעשה ציסטות. קבעתי תור לשבוע הבא לפרופ´ פיש כדי לנסות להבין מה קרה ואיך אפשר למנוע את זה בעתיד. אילת שהיתה כבר מוכנה לחלוטין להחזרה נאלצה להפסיק עם הטיפול. אני על הפנים... לא מצליחה להתאפס ובטח שאין לי ראש לעבודה. אבל זה עדיף מלשבת בבית עם כל המחשבות...

מירבי*

New member
דניאל יקירתי../images/Emo24.gif

מחבקת אותך...מבינה את הכאב הגדול.. יכול להיות שבגלל שלא עשית הרבה זמן טיפול קשה לגוף להגיב להורמונים, אני מניחה שיסיקו את המסקנות מהפעם הזאת ובפעם הבאה יהיו כבר ביציות לשאיבה. עד אז, שולחת לך חיבוקים ונשיקות...

אוייי דניאלושששששש../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע על האכזבה ומתפללת ומקווה שבטיפול הקרוב יהיה יבול משגשג יותר... לא להפסיק לקוות, להמשיך קדימה באופטימיות!!! נשיקות וחיבוקים גם לאיילת, שבטח גם התאכזבה
בוקר נפלא לכולם

Aradi

New member
דניאל,

זה ממש עצוב לשמוע, תני לעצמך את הזמן להתאוששות, ומקוה שזה יקרה מהר, ויהיה לך כח להמשך. מהשאיבה עצמה את מרגישה טוב? ז"א פיזית?

בנדה1

New member
../images/Emo24.gifחמודה איך לנחם?

להגיד לך ש"כל עכבה לטובה"
... מקווה שמהר מאוד תחזרי לשיגרת ההזרקות, אולי באמת הגוף היה צריך להיזכר מה זה הורמונים לייצור ביציות.

אולה *

New member
../images/Emo93.gif

איך לנחם? אין לי מושג. אני רק מרגישה את כאבך וכואבת איתך. תחזיקי מעמד.

אינסה

New member
אוי , דניאל../images/Emo7.gif

כנראה שלביציות היה קר מדי
לצאת למזג אויר כזה, אז הן נשארו בחמימות של הזקיקים
כמו שמירב כתבה, ימצאו את הפרוטוקול המתאים לך ובחודש הבא יהיה יבול הרבה הרבה יותר טוב, אני בטוחה. כל התהליך הזה הוא כל כך ארוך ומתיש, ולפעמים זה צעד אחד קדימה ושניים לאחור. אם אני הייתי זקוקה לפונדקאות, אני יודעת שלא הייתי עומדת בתלאות האלו. אני מעריצה כל אחת ואחת מכן על האומץ ורוח הקרב שלכן.
אינס

דניאל!!!!!

אני יכולה לתאר לעצמי איך את מרגישה... האכזבה הזו שמלווה אותך עכשיו, אני מכירה אותה מקרוב... אין הרבה מה להגיד , תהיי חזקה , נסי לחזור לשיגרה לתעסוקה... נשיקות וחיבוקים סיגל

miss lula

New member
דניאל מתוקה

ליבי איתך. שולחת לך רייקי ומחשבות טובות. אלי

תודה חמודות ../images/Emo140.gif

פיזית אני דווקא מרגישה מצויין, נפשית קצת יותר טוב אבל עדיין לא 100%. אני עדיין אופטימית ומאמינה שנצליח, פשוט קצת קשה לראות מבעד לערפל כרגע. ההרגשה היא שכל פעם שמשהו מתקדם ונראה שמתקרבים למטרה פתאום יש מכשול חדש, בלתי-צפוי ומפתיע. אבל התוכנית כמו שאתן כבר יודעות היא לעבור את כל המכשולים עד שנגיע למטרה. ובנדה יקרה - המכשול שלך אולי נראה כרגע גבוה מידי ומסובך אבל אני מבטיחה לך שאחרי שתתגברו עליו (אוטוטו) הדרך סלולה אל קו הגמר. ומי יודע, אולי נחצה אותו ביחד. אז שוב תודה לכן, לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן

לי לך

New member
הי דניאל

מזמן לא ביקרתי פה. נעצבתי לשמוע, אבל הדרך מראש ארוכה והיא כל הזמן מתארכת אבל, בסופה- אני בטוחה - תקבלי את הדבר הכי נפלא שיש בעולם !!! ובכלל תשכחי כמה קשה ומיגע היה. נשיקות לי לך

מירבי*

New member
לי לך, ברוכה השבה אלינו../images/Emo24.gif

ממש מזמן לא היית כאן, מה שלומך?

לי לך

New member
הי מירבי,התחברנו לאינטרנט מהיר

ועכשיו קל יותר לגלוש. גם הקטן שלי כבר הפסיק להתעורר באמצע הלילה ושעות אלו היו המתאימות ביותר עבורי לגלישה... אצלי הכל טוב-ילדים,בעל,עבודה(כל הדברים הבנאליים...) ואני מחכה בסבלנות עד שיעבור מספיק זמן מהגירושין על מנת להתחיל אבחונים ובדיקות(אנחנו גרושים כבר 3 חודשים). בחרתי בקרן (כפי שאתן כבר יודעות),וסיכמנו על דברים עיקרים בחוזה. הם היו הזוג הראשון והיחידי שפגשתי ובהחלט אני מאוד רוצה לעזור להם. סופשבוע נעים לי לך

לי לך

New member
הי ענת

קרן69 שהכרתי פה בפורום. ענתי, מזל טוב על כל ההתקדמויות והחידושים אצלך בהצלחה בועדה הבאה...עליך לטובה. לי לך

מירבי*

New member
לי לך, זה נפלא...

אני מאושרת בשבילכם שהתחברתם..
הוועדה מחייבת אתכם להמתין שנה עד תחילת הטיפול או שאתם כבר בעיצומו של התהליך ותקבלו את האישור רק כשתחלוף שנה? בהצלחה יקירה

למעלה