רוצה לשתף אתכן

Ofra m

New member
רוצה לשתף אתכן../images/Emo10.gif

לפעמים אני מרגישה געגוע לאמא שלי עד כדי כאב, זה קרה לי אחר הצהריים חזרתי מהעבודה מתה מרעב ואני זוכרת שתמיד שרציתי להתפנק אצל אמא הייתי מתקשרת אליה אמא אני רעבה מה היא לא היתה מכינה לי כל מה שאני רק אוהבת באותו הרגע ועוד הייתי חוזרת עם צידה לדרך...,הלב שלי נשבר שאני נזכרת בדבר שאולי נשמע קטן אך היום למדתי להעריך כמה זה ענק אוי כמה שזה חסר לי רק אלוהים יודע,חבל הפסדתי אמא ענקית.

מיקימק

New member
גם לי זה קורה הרבה פעמים

ואני אומרת לעצמי שזה בעצם לא דבר קטן- זאת אמא, שדואגת ומעניקה מעל ומעבר. אין תחליף לאמא...

יש לי ימים ממש קשים..

קודם כל המבחנים,העבודה,ועצם העובדה שאני לומדת בבית ,אז יש יותר זמן למחשבות..בא לי לספר לאמא המון המון דברים.. והכי מכעיס אותי..לפני שהאסון קרה ,ההורים שלי החליטו סופסוף לשפר את איכות חייהם, אחרי שכל החיים עבדו קשה ועמלו כדי לגדל אותנו הילדים. שיכנענו אותם לקנות דירה חדשה! ובסוף קנינו ..חדשה, גדולה,יפה,מרפסת וכו'..ממש דירת החלומות.. הם היו כ"כ מאושרים עם התיכנונים,היכן נשים מה...וכו' והיום 25.1.2005 היינו אמורים לעבור לדירה החדשה.. במקום שיש למטבח ,בחרנו לאמא שיש למצבה לא מזמן.. אמא עברה למקום אחר.. (כמובן שאנחנו לא עוברים..ביטלנו את הקנייה) זהו. עצוב לי הוקוס..

Ofra m

New member
הוקוס

מאוד ריגשת אותי,אני מקווה שיהיה לך רק טוב, מתי אמא נפטרה?

לפני כמעט 3 חודשים..../images/Emo7.gif

נעלמה בפתאומיות מוחלטת.. רק יומיים לפני כן לא הרגישה טוב, אושפזה..היינו איתה כ-ל הזמן..!! והכל התקדם כראוי..היה בסדר... הייתה דיאטנית והכינה עבורה תפריט לאחר התקף לב.. ירדה מהמיטה כבר.. ישבה איתנו וצחקה.. צחקנו איתה שנביא לה כלבלב קטן הבייתה והיא תטייל איתו ברחוב.. בערב ההוא הלכנו הבייתה ,סופסוף עם אופטימיות.. אחרי שעתיים היא התקשרה אליי להגיד שהיא הולכת לישון ולילה טוב.. שעתיים אחר כך התקשרו שנבוא מהר לבית החולים.. באנו וכעבור שעה הלב נדם לגמרי..
בדיעבד עכשיו אני רואה את היומיים הללו איתה בבית חולים כפרידה מאיתנו.. לא ייאמן פשוט לא ייאמן. הוקוס..

Ofra m

New member
הוקוס

הלב שלי כואב איתך,חבל עליה שהפסידה את החיים,כמה אחים יש לך,האם את הקטנה?שולחת לך חיבוקים עופרה

...

כן,אני האחות הקטנה מבין 3 ילדים,אני גם היחידה שעדיין גרה בבית.. אחותי נשואה עם ילדות...זה הדבר היחיד שעושה כאן טוב בבית.. ויש לי עוד אח.. הוקוס ..

לולי80

New member
עופרה

אני קוראת את השורות שלך...ואני דומעת... אני כל כל אבל כל כך מכירה את זה..... ההרגשה הזו.... הכאב הזה הגעגוע לדברים האלו בדיוק שעושים אמא אמא.... תהיה חזקה... שולחת חיבוק... לולי

למעלה