רוצה לשתף אתכם

רוצה לשתף אתכם

אתמול הסתובבתי לי היה לי זמן פנוי כשעה חשבתי לעצמי איך אני אמלא את השעה הזו עד המפגש המיוחל ללא היסוס הלכתי לי לקנות בגדים שעה זה זמן בהחלט מספיק מדדתי לא מעט רזיתי כאן שמנתי שם בכל בגד הרגשתי מוזר כזו אני לאחרונה לא מסתדרת עם הגוף שלי . העיניים שלי תפסו בחורה שמנמנה יפיפיה גבוהה שיער שחור חלק ארוך כמדומני יש לה יופי של איילה מקווה שאתם הבנתם את הכוונה . לא הפסקתי להביט בבחורה הזו משהו משך אותי להביט בה ביופי ובביטחון בליבי שלי אמרתי " זאת מתאימה לפורום" חיפשתי כרטיס של הפורום ולא מצאתי להתחיל לדבר על הפורום היה קצת קשה כי יהיו שאלות ובכל זאת יש לי רק שעה
. כל כך הצטערתי שלא עשיתי את זה אולי התביישתי ואולי לא היה לי אומץ המבטים והשאלות של הסובבים אותנו לא רציתי שהיא תרגיש לא נעים . מה עושים ? אולי היא סמויה שלנו? קרה לכם?
אם תראו שמן/נה ברחוב תגשו אליה ותתנו כרטיס?
אתם מספרים על הפורום לחברים?
הפורום הוא חלק מכם?
מה גורם לכם לאהוב את הפורום? תהיו כנים עם התשובות
< כי מי שלא יהיה כנה לא יקבל קרמבו תפוז בסופ"ש המתוכנן
>

lizush

New member
קודם תביאי את הקרמבו ../images/Emo3.gif

הפורום הוא חלק מאוד גדול מחיי, הרבה שינויים היו לי בחיים בזכות הפורום ואני מאמינה שמי שמצטרף לא מתאכזב.. כמה פעמים ביקשתי כרטיסי ביקור של הפורום (למיטב ידיעתי, רק לדובי יש, אבל היא כבר רזה מידי לחלק אותם
), ממש רוצה כרטיס כזה.. גם לי יצא לא פעם לראות שמנות מהממות ותהיתי לגביהן, בסוף, לא ניגשתי כי באמת לא רציתי להביך אותם... חוץ מזה, כל החברות שלי מכירות את הפורום או לפחות יודעות שאני חברה בפורום כזה.. הדבר שעצוב לי זה שלא ראיתי אותכם כל כך הרבה זמן, המרחק משפיע ואני מתגעגעת.. והסופ"ש הזה קרוב לי מידי מבחינת תאריך, אבל יאללה מה נסגר עם סילווסטר ומי אחראי להביא דובונים למסיבה?

זה בדיוק מה שקרה לי היום בעבודה

הגיעה אליי לקוחה שהיא גם שכנה לבניין והחמיאה לי על הבגדים שלבשתי ואמרה שהקודמת היתה אסון .. חח חייכתי ואז היא אמרה לי - את יודעת יש לי בת שהיא כפול ממך והיא מתלבשת מאד יפה וצמוד , והתחלנו לדבר על בגדים בלהבלה בלה לבסוף גם אני חשבתי אולי אני מכירה את הבת שלה ? אולי היא כותבת בפורום ? ואיך אני אגיד לאמא שתגיד לבת לגלוש בשמנות ויפות.. כן עלו לי גם התהיות האלו - בדיוק היום

יש כרטיס לפורום?!

אני לא הייתי מביאה כרטיס ולא הייתי רוצה שיביאו לי כי אותי אישית זה יעליב אז אני בטח שלא אקח סיכון עם מישהי אחרת.

יאני1

New member
המממ

האמת, שהייתי במצב הזה כמה פעמים...וכנראה הנסיבות לא היו הולמות. לא יודעת אם הייתי ככה באה למישהי ואומרת לה..אם היינו מתחילות לדבר אז כנראה שכן אני ממש לא הייתי נעלבת- להיפך, למעשה נראה לי שככה הגעתי לפורום..למרות שזה מעורפל ואני לא זוכרת מי המליצה. אהבה אני

לי אין כרטיס לפורום אבל

יש לי חברה מהממת (!) ומשנה שהמלצתי לה על הפורום. לדאבוני, היא רק ריפרפה קלות ואמרה שזה פורום של "דבילים שחיים באשליות". מעבר לזה לא יצא לי לדבר על הפורום כ"כ.....

ברורררררררררררר

אני דוגלת במשפט "מה שאהוב עלייך, עשה לסובביך"
ומכיוון שהפורום הזה עשה לי רק טוב, אני משתדלת תמידלהמליץ ולספר עליו בכל הזדמנות אם תראו שמן/נה ברחוב תגשו אליה ותתנו כרטיס? אני לא אגש מהסיבה הפשוטה שאני אישית היתי מרגישה לא נעים אם היו פונים אלי ברחוב ומספרים על פורום של שמנים (בהנחה שאני לא יודעת במה באמת מדובר) אבל מה שכן, הרבה פעמים פונים אלי ומדברים איתי על זה שכיף לראות כמה אני בסדר עם עצמי ועל שאני מעזה עם הבגדים וכאלה.. ואז זו אחלה הזדמנות לספר על הפורום אתם מספרים על הפורום לחברים? אמ.. לחלקם. יש לי חברים שאני יודעת שלא מבינים את העניין הזה שלחברים "מהאינטרנט" ולא משנה מה אגיד..אז אני נמנעת הפורום הוא חלק מכם?חלק חשוב ובלתי נפרד ממני מה גורם לכם לאהוב את הפורום? קודם כל האנשים בו, אחכ הרעיון שאחריו ולבסוף השינוי שהוא הביא לחיי.. אחלה שאלות אודי!

למעלה