רוצה לשתף אתכם

קליל 1

New member
רוצה לשתף אתכם

קבלתי היום..המון SMSים לברכת חג שמח ושנה טובה.. הכי ריגש אותי לקבל אותם מחברים שהיו לי בקומונה הקודמת.. להפתעתי..גם כאלה שלא הייתי בטוח שאני "בראש שלהם" בכלל.. אז מכאן אני מברך את כולם על היחס הנהדר ועל הברכות הנהדרות

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

גמני גמני גמני קיבלתי המוני טלפונים\smsים\מיילים\איגרות ברכה\מסרים פרחים\סלסלאות שי\מתנות... מהפורום, מהחיים בכלל, מחברים מהעבר [שחזרנו להיות בקשר], מחברים שלו ושלי כשהיינו נשואים, מלקוחות בדואר [שווה להיות עובד ציבור כמה פידבק מקבלים] מוי כיף ומחמם את ה
שתהיה שנה טובה, מאושרת, מחוייכת ושקטה לכולנו

קלילון

הכי מרגש.. זה הדברים שאנחנו בכלל לא מצפים להם... ואז הם מגיעים בדרך לא דרך... גמני קיבלתי מלאן מתנות, גלויות, SMS... ואפילו פתחתי לי באסטה קטנה של פרחים מכל המשלוחים האלה.. אבל רק דבר קטן קטן שלא חשבתי עליו בכלל... הגיע מאי שם וריגש אותי בעוצמות... למרות הכל:))... יש דברים קטנים בעליי משמעות ענקית..:))

אריה6

New member
המתערטלת

ביום יום לשונך שנונה חריפה נחרצת קשוחה פוגעת ופלספנית לגבי נשים וגברים כאחד[BIGSHOT[ במקום אחר אפשר לומר או לפנטז כל מה שהדמיון מאפשר מרך ועד הקשה רציתי לדעת מה ההבדל הנושא ששם לכאן על תרדי למחתרת אבל גם על תחזיקי מעצמך חוכמתך טיפשוטך חג שמח ושנה טובה שהמזג המרוקאי לא יתפרץ חבל!!!!!!!!!

ואם יורשה לברך אותך כאן...

חג שמח ושמנה טובה
שתהיה זו שנה מיוחדת ואיחודית שבה תחווה רגעי אושר ואת טעם החיים

קליל 1

New member
../images/Emo24.gif תודה..גם לך שנה נפלאה..

מאחל לך שתמצאי את האושר בחיים.. ושיסובב אותך רק טוב..

למעלה