רוצה לשתף אתכם...

נרקיס7

New member
רוצה לשתף אתכם...

לפני מספר ימים היו לי כמה שיחות עם גרושתי (ברמות טונים שונות...) וכרגיל הטחתי בה שהיא יזמה את הגירושין, ואז היא התחילה להזכיר לי שאני איימתי מספר פעמים שאם דברים מסויימים לא ייקרו אז אני רוצה להתגרש. כמובן שהכחשתי ואמרתי שזו הייתה רק אמירה ועוד ועוד (אתם יודעים איך זה ויכוח - 10% מקשיבים ו 90% מנסים לשכנע) ובאמת, כשהסתכלתי עמוק בפנים, ראיתי שגם אני הבנתי שהכל נגמר בינינו ובשנים האחרונות לשנינו לא טוב - אבל אני הגבר האביר ולא עוזב מישהי שנרפאה ממחלה ממארת ופשוט השלמתי עם המצב והפסקתי לקוות למשהו טוב יותר. ובעצם היום אני צריך להודות לה על כך שהיה לה האומץ לקום ולפרק (נו, טוב - זה שהיה מישהו שחיכה לה בצד קצת עזר) ולשחרר את שנינו לעתיד חדש. ואני המשכתי להתלונן כי זה נעים לא לקחת אחריות ולקבל את האהבה של הסביבה בתור מישהו שנטשו אותו, אבל היא נתנה לשנינו חיים חדשים. אני מקווה שיהיה לי אומץ להגיד לה את זה. הנרקיס

° זואי °

New member
כשהיינו נשואים

בשנים האחרונות, היה לשנינו רע מאוד. באותה העת האשמתי אותו בהכל. אחרי שהתגרשנו והיה לנו זמן לנוח, הבנתי שהאשמה כאן היא של שנינו, לא רק שלו. במקרה שלנו, היוזמה הייתה משותפת. ברגע שקט ומאוד נדיר של שנינו, ישבנו ושאלנו איך אנחנו רוצים להמשיך מכאן והחלטנו, מתגרשים. כמה שיותר יפה, כמה שיותר מהיר וכמה שיותר קל על הילדים. חושבת שפעם ראשונה ששיתפנו פעולה באופן הכי מלא שיש זה היה כשהתגרשנו. אי אפשר להגיד עלינו היום שאנחנו חברים טובים, אבל בהחלט אפשר להגיד שאנחנו משתדלים ביחד להיות הורים טובים.

אני מצטרפת לתקווה שלך../images/Emo20.gif

גם אצלנו ההגעה להבנה שזו הדרך היתה של שנינו. להגיד את הדברים הריש גלי ולתת את הדחיפה האחרונה של - להפסיק לנסות להציל ולהתחיל תהליך של פרידה - זה בהחלט לא קל.

naama78

New member
../images/Emo20.gif

כשהוא עזב, האשמתי אותו בפירוק המשפחה, האשמתי אותו שהלך כי הייתה לו מישהי אחרת, האשמתי אותו בנישואים האומללים שיצר לנו, האשמתי אותו בכל. אמרו לי אז: עוד תודי לו". אז, צחקתי. נראה לי מופרע, הזוי. היום אומרת בבטחון גמור: הוא נתן לי חיים חדשים
היום, מודה לו מאוד.

t o t a l

New member
אקסיומה

לכל טנגו צריך 2. זה נכון לאהבה גדולה. זה נכון לנישואים כושלים זה נכון לגרושים מכוערים. מי שלא מבין את זה, עדיין תקוע. מי שתקוע בהאשמות, לא מבין.

למעלה