רוצה לשתף אתכם

מצוטטת

New member
רוצה לשתף אתכם

ב
אישי שלי גיליתי לבד אחר *************** ים של מילים שפכתי לכם כאן על הלב שלי מכל הכיוונים האפשריים ניתחתי אותו אבל הפם אשתף אתכם בתגלית חדשה לבד בלבוש חדש.... הוא כבר כמה ימים צמוד אלי נושמת אותו 24 שעות ביממה הביא איתו בטחון שאבד לבד כזה חסר מועקות לבד עם עצמי בשבילי לבד שקט ורגוע פתאום כלום לא מעיק כלום לא חסר הוא מאד נעים הכל מרגיש לי שלם אפילו הזמן פתאום לא מזדחל אפילו הגעגוע לא מנסה להתפרץ מרגישה שיכולה להתחיל להתמכר יודעת שאוטו טו יסתיים אבל עד אז ..... לא מחליפה אותו עם איש את הלבד האחר השונה שגורם לי לחייך.

ממכר...

ולא עובר כל כך מהר. נוח מידי להיות אמיתי,אבל כשכך מרגישים,לא שואלים שאלות.לפחות לא אצלי...

s h o o s h a

New member
לבד יכול להיות גם טוב

ואם הוא עושה לך לחייך ולהרגיש טוב ונוח עם עצמך אמצי אותו אלייך אל תחשבי קדימה "מה יהיה כש..." תרגישי את הנעים והרגוע ותתענגי על כל רגע ותאמצי לעצמך את ההרגשות והתחושות לימים שאולי תרגישי שונה וההרגשה הזו, של היום, של עכשיו, תיתן לך את הכוח להמשיך הלאה בוקר יפה לכולנו

אם היית שומעת עכשיו

את אנחת הרווחה שלי
יפה לך החיוך הזה תהני לך מכל רגע ולגלות לך משו? גם כשיסתיים הרבה מהתחושות ישארו !

maof

New member
רוצה לשתף אותך../images/Emo13.gif

לכל מטבע יש שני צדדים החוכמה לראות את הטוב בכל דבר לנסות ולהבחין מבעד למסך הערפל .... ולראות את השמש המאירה ומחממת כי גם מדבר שלכאורה "אינו מראה טוב" ניתן לימצוא הרבה וליראות את האור המנצנץ מעוף

מדבר אינו מראה טוב ../images/Emo12.gif

ואוו עבורי מדבר הוא מראה מדהים כמה עוצמה יש בו ...

maof

New member
אופס ברחה לי ה...מ../images/Emo6.gif

ספרי לי על זה
שלוש שנים סיני.... מעוף

מצוטטת

New member
תראה מה זה....

איך הוצאת לי ת'מילים מהמיקלדת ת3יץ למטה וואלה יש נביא בעִירִי

*יערית

New member
את...../images/Emo23.gif

כ"כ אהבתי לגעת בלבד האחר והשונה שגרם לך לחייך והרבה

ophra

New member
לבד אחר.... ../images/Emo13.gif

נשמע נפלא. חושבת לעצמי אולי גם אני אמצא לעצמי לבד כזה אחר וממלא בשבוע שייקחו את הגורים שלי לחופש....
כך או אחרת מאושרת לראות אותך מחייכת
עפ

מצוטטת

New member
../images/Emo51.gif ועוד קצת מ....../images/Emo23.gif

כי אתמול רק ת'פתיח רשמתי יש לזה עוד המשך.... נו מה...עוד לא למדתם את מצוטטת
(זה ההמשך)..... אומרים לכל אדם יש את "הזמן" שלו לכל אחד יש ת'דרך שלו להתמודד אצלי התחושות ים של זמן היו נעולות גם הכאב גם העצב את שניהם עטפתי ברציונאל האישי שלי ואתם חושבים זה עזר...
נו טוב, שאלה רטורית אה? אתם הרי מלווים אותי איזה תקופה אפילו לקחת קצת אחריות לא העזתי היו לי אחללה תירוצים שבעולם, זוכרים? ולא שעכשיו כמו באיזה מטה של קסם נעלמו ממש לא! הכאב עוד קיים וכואב, כואב באבוהה כואב (פה ושם) העצב והלב גם הוא עוד תופס איזו פינה רק מה, עוד איזה זמן לפני השבוע שחלף החלטתי (עם עזרה והמון תמיכה) להפסיק להדוף ולהלחם בלי תכלית ולאט לאט מתחילה ללמוד לזהות שוב מחדש רגשות אחרים, להרשות גם להן לתפוס חלק בתוך עולמי. אני עוד אכתוב דוקטורט על עולם הרגשות שלי יש לי עוד דרך לעשות חזרה אל עולם הרגשות עוד הרבה מה ללמוד על איך לבטא ולפרוק אבל מה שהעיקר למדתי עד כה זב שעם כאב אפשר להמשיך ולחיות אבל מול הלבד כמו מול העצב או פחד יש שתי בררות או להלחם או לחדול ומהמקום הזה בו בחרתי להיות הלבד היום קיבל לבוש שונה בהחלט תודה לכם חברים על שאתם כאן לצידי.

° זואי °

New member
לבד יכול להיות נהדר

כל עוד הוא לא הופך לבדידות גם אני נהנתי מהלבד שלי השבוע וגם נהנתי מהלבד של אחרים
ועכשיו שנגמר הלבד, גם טוב לי כי נחתי, כי אספתי כוחות אהבתי את מה שכתבת

מצוטטת

New member
../images/Emo25.gif + ../images/Emo51.gif

הספִיקותִי או טרם להגיד לך שהחתימה של היא משהו משהו אני מצא חן לי

למעלה