רוצה לשתף אתכם

הכוכבת

New member
זה לא יד המקרה

זה מטפל שאני אצלו כבר שנתיים ומכירה אותו היטב. הדלקת שהיתה אצלי נמשכה כמעט למעלה משבוע, והמצב הלך והחמיר. ואחרי שהייתי אצלו קמתי כאילו לא היה לי כלום. אין דבר כזה יד המקרה !!! אני בטוחה ויודעת שגם לי יש חלק בעניין של הריפוי, אבל הוא זה שבאמת עזר לי!!! ואני לא המקרה היחיד. מגיעים אליו הרבה מקרים קשים וכשאני הייתי צריכה אותו בתקופות הכי קשות... הוא זה שגאל אותי מייסוריי.

הכוכבת

New member
מטפל גדול

הוא מטפל בשיטת ההילינג. כמו כן, הוא גם מתקשר ומחבר. הוא מטפל בכל מי שזקוק לטיפולו. ילדים, מבוגרים, כל האוכלוסיה. הוא גם עורך סדנאות למודעות עצמית. דבר גדול בפני עצמו. אני אישית מכירה מספר אנשים שפנו אליו בשעותיהם הקשות ביותר, והוא "הרים" אותם על הרגליים. אבל לאחר מה שקרה לי בימים האחרונים... אני פשוט מוטרפת. אם לא הייתי הולכת אליו, תוך שעתיים הייתי אמורה להיות בחדר הניתוח. אני פשוט מודה כל יום שפגשתי בו והצלחתי לרפא עצמי דרכו. אם תרצי פרטים נוספים - אנא פני אליי.

הכוכבת

New member
רוצה לשתף אתכם

לפני כשבוע התחילו לי כאבים באיזור עצם הזנב. לא התייחסתי כל כך, עד שהדבר הלך והחמיר וחשבתי שיעבור עם הזמן. הגעתי למצב שלא יכולתי לזוז. בקושי עמדתי, בקושי ישבתי, לא יכולתי לנהוג, לשכב על הגב לא היה סיכוי, וגם כששכבתי על הבטן הכאבים היו חזקים מדי. במשך יומיים רק מרחתי משחות וקרמים ומרחתי שמנים ולא הפסקתי לבכות. אתמול בבוקר התקשרתי באופן דחוף למטפל שלי (טיפולי הילינג וכו´) ואמרתי לו שאני זקוקה לטיפול דחוף. הגעתי אליו ביום שבת בצהריים והוא אמר שמצבי גרוע. נהייתה לי דלקת בכל איזו אגן הירכיים, הגיעה לרחם, כמעט לכבד. בקיצור, אם הייתי הולכת לבית חולים - ישר היו מכניסים אותי לחדר ניתוח. הייתי בטיפול, היה כיף וכואב. צרחתי ובכיתי והוצאתי את כל הזבל שבתוכי החוצה. סיימתי את הטיפול והוא אמר לי שעכשיו הכל אמור לעבור. הגעתי הביתה והמצב הלך והחמיר. לא יכולתי לצאת מהאוטו. בבית לא יכולתי לשבת על שום כיסא, לא יכולתי לשכב. בקיצור, נכנסתי ללחץ. רציתי ללכת בכל זאת לבית חולים, והחלטתי להתקשר אליו קודם לכן. התקשרתי אליו בלי היסוס בשעה 1 בלילה ואמרתי לו שהמצב פשוט מחמיר ואני מרגישה שאני הולכת ומשתתקת. הוא אמר לי שזה בסדר שזה כואב כי עכשיו כל הדלקת יוצאת ומתרחקת מהגוף. לא הלכתי לבית חולים. ניסיתי לישון. ואז... קמתי בבוקר... ואני לא יכולה אפילו לתאר מה עברתי... כאילו כלום לא היה!!! התהלכתי בבית, וישבתי על כל הכיסאות, ושכבתי ורצתי ולא האמנתי !!! ממש מעשה קסם. הכל נרפא, חזרתי לחיים, ממש קמתי לתחייה. שום ניתוח, שום כדורים, שום אנטיביוטיקה, שום רופאים , שום כלום !!! כל מי שראה אותי בקושי זזה ובקושי הולכת, לא האמין איך תוך 24 שעות - אני בן אדם חדש!!! ממש לא ייאומן !!! הלכתי היום לעוד טיפול, והמצב היה הרבה יותר טוב. עכשיו אני כמה שעות אחרי, וכאילו שכחתי איך עבר עליי השבוע האחרון. אני פשוט יודעת שיכולתי להיות עכשיו אחרי ניתוח, חודשיים של אנטיביוטיקה בבית, טיפולים, רופאים, צילומים ואני כל כך שמחה שיש את המטפל הזה שפשוט הציל אותי ותוך 24 שעות הפך אותי לבן אדם חדש!!! זה לא סתם מטפל - זה בן אדם גדול !!! יחיד ומיוחד !!!

איזה יופי...../images/Emo13.gif

הצלחות שכאלה כיף לשמוע .. אולם, חשבת מה היה קורה אילו... אני יכולה לגמיין את הסיפור הזה בדיוק רק שבמקום "בן אדם גדול יחיד ומיוחד" הייתי קוראת שרלטן גדול כמו כולכם.. והסיפור יכול היה להיות שמשכו אותך עוד ועוד והים את עם סיבוכי כבד וכליה ( חס וחלילה לא עלינו..) .. בקיצור אין שמחה ממני שגופך ריפא את עצמו , אולם לעניות דעתי חייבים לדעת מתי לותר ומתי לשים גבולות ליכולות המופלאים של הרפואה המשלימה.. אני יודעת שחלק מחברי יחלקו עלי, זוהי דעתי.. בריאות! יעל

אדומה2

New member
../images/Emo46.gifלא להאמין

אני לא חולקת על דעתה של יעל, אני צעקתי שרלטן מהמילים הראשונות שקראתי את המודעה של כוכבת. לא מתוך רצון לבוז למטפל שלך כוכבת, אלא מתוך צורך לזעוק- כשיש דלקת באזור שהיה לכוכבת הולכים לרופא, מיון, העיקר ללכת לטפל בזה כי זו הבריאות שלך! לא מחטים, לא הילינג, לא צום ולא נעליים- ללכת לרופא! למה? כי יש דברים שהרפואה המערבית יכולה לעשות יותר מהר מרפואה סינית ומהילינג. בטח הילינג, שסליחה על הספקנות פה, אבל אני לא חושבת שהילינג יכול באמת לרפא. ואין לי שום בעיה עם זה שאני חושבת אחרת מאנשים פה, לא משנה מה יגידו לי, זה לא במקום שום דבר. יכול להיות שהדלקת שלך עברה כוכבת, וזה ממש לא חשוב איך, גם אם לא היית הולכת למטפל שלך יכול להיות שהיא הייתה עוברת אחרי שבוע, אבל אסור להזניח דברים כאלה! זה במקומות כל כך רגישים, שיכולים להשאיר אותך עם סיבוכים מפה עד להודעה חדשה- רחם, שחלות, כבד, כליות (כמו שיעל ציינה)- והשד יודע מה עוד, אז אם לא הלכת בזמן אמת, לפחות תלכי עכשיו לעשות בדיקות כדי לוודא שהכל בסדר ותקין. אני חושבת שמטפל נבון מסתכל על הרפואה אותה הוא מיישם באוביקטיביות- רואה את הפלוסים ואת המינוסים, ועושה את אותו הדבר בשאר האופציות. ואז הוא בא ומנסה לשזור את כל הדברים ביחד למען בצלחת הטיפול בשביל המטופל שלו, לא בשביל תיק ההישגים שלו. מרגיז אותי, לא יעזור שום דבר, גם לא שאני אשמע על עוד מיליון מקרים כאלה, וכבר שמעתי על מיליון.

../images/Emo45.gif מסכימה אבל חבל על ה ../images/Emo123.gif...

תמיד היו , תמיד יהיו כאלה שיחלקו עלינו ועל הרציונליות שלנו . היו פה בעבר ויכוחים רבים על הנושא , וגם פה בין מטפלינו יש קיצוניים יותר ופחות לשני הצדדים .. העיקר שהסוף פה טוב ..

אדומה2

New member
סוף טוב

נכון, אני שמחה גם שבמקרה זה היה סוף טוב, אבל הפרצוף הכועס הוא הפרצוף שיש לי כשאני שומעת על מקרים כאלה, ורובם ככולם שאני שמעתי עליהם לא נגמרו בטוב, וזה מרגיז אותי כי אני מכירה מישהי שלא יכולה ללדת בגלל שלא פנתה לרופא בזמן ובמקום הלכה למטפל שאמר לה כל מיני דברים.... זה מרגיז אותי מאוד, מכעיס אותי מאוד, כי מקרים כאלה גורמים לכל התחום שלנו להיראות כמו שטויות, וזה לא נכון. אבל עכשיו אני כבר מחייכת. :)

גם לי עבר בראש התסריט שעבר ליעל

הכי חשוב זה לזכור שזאת רפואה משלימה ולא אלטנרנטיבית...... ובטח יש מי שיחלוק עליי...... שבוע נפלא לכולם.

avorly

New member
מסכימה עם המגיבים

למזלך הרב זה נגמר טוב. עם דלקת לא משחקים, את זה יגידו לך הרבה מטפלים. מקווה בשבילך שבאמת תרגישי רק טוב. בברכת רק בריאות, אורלי

הכוכבת

New member
אני חייבת להגיב

אני לא שיחקתי עם הגוף שלי, כמו שנוצר כאן הרושם. לא ישבתי וחיכיתי שמישהו ירפא אותי. פשוט במשך כמה ימים חשבתי שזה יעבור מעצמו, וכשלא קרה הדבר החלטתי לפנות לטיפול אלטרנטיבי, וידעתי שאם זה לא יעזור, אז איאלץ לפנות לטיפול הקונבציונלי. למרבה שמחתי הטיפול האלטרנטיבי עזר לי רבות ומנע ממני ניתוח וכל מיני תרופות מיותרות. מקווה שאף אחד לא ייאלץ לעבור או להרגיש את מה שאני עברתי, אך רק אני ורק אני יודעת באיזה מצב הייתי לפני ואיך קמתי לחיים אחרי...ואת זה אף אחד לא יוכל להבין.

אדומה2

New member
כוכבת

אני באופן אישי לא חשבתי שאת שיחקת עם הגוף שלך. אני חושבת שהמטפל שלך היה צריך להיות יותר מקיף ומעמיק בטיפול שהוא העניק לך. והוא אמר לך שמצבך היה לא טוב אם אני זוכרת נכון, אז על אחת כמה וכמה! אף אחד לא יוכל להבין את החוויה האישית שלך, אבל אני יודעת להגיד לך שגם אני הייתי קרובה להתמוטטויות לא פעם בחיי, גם אני חשבתי שהנה הנה, סופי הגיע- וזה לא קרה בגלל טיפול כזה או אחר, אז אני יודעת על מה את מדברת. ההמלצה שלי אלייך- תפני לרופא המשפחה שלך, תבקשי ממנו בדיקות מקיפות, מה אכפת לך? העיקר הוא שתהיי בריאה ולא אם אני צודקת או את צודקת נכון? וזה לא סותר את הטיפולים של המטפל שלך, נהפוך הוא, הוא ישמח לשמוע שאת דואגת גם לכלי שמכיל את הנפש שלך. לא היה בכוונתי לפגוע בך באיזו שהיא דרך ואם זה קרה אני מתנצלת מעומק לבי.

m_katzmann

New member
רפואה אלטרנטיבית

ללא ספק עבור כוכבת,הטיפול שהיא קיבלה היה בדיוק מה שהיא היתה זקוקה לו ביותר. טיפול פולשני לא היה מגיע לאותן התוצאות שהמטפל "שהיה צריך להיות יותר מקיף ומעמיק" נתן לה. רפואה אלטרנטיבית היא לא כפי שאנשים רבים חושבים פחות טובה, פחות יעילה, פחות מובנת, פחות מבוססת על ידע מעמיק של גוף האדם. זה שלא בהכרח רופא מטפל בי, לא אומר שהטיפול שלו פחות טוב מהכירורגיה המדוייקת של פרופסור מסויים. ויש אנשים שרפואה אלטרנטיבית לא מתאימה להם. להם יהיה טוב יותר ללכת לניתוח ולסבול את כל תוצאותיו, כי הם לא רוצים לרפות את עצמם, כי הם לא מאמינים בעצמם. לכוכבת זה מתאים. לכוכבת זה עזר. ומה שעשה לה טוב - עשה לה טוב. מאיה

ארל

New member
איתור מטפל

בבקשה אם אפשר ליצור קשר לטיפול אחר אך לצערי מסובך עם אותו מטפל שחולל ניסים . תודה רבה .

הארט

New member
מזעזע...

מה בדיוק נראה לך שהיו מנתחים? אנו לא מנתחים דלקות, אלא אם כן מדובר בדלקת התספתן... האם תמונת הדם שלך הראתה על דלקת חריפה? מהיכן האבחנה של דלקת באגן הירכיים+רחם+כבד??????????????? האם יש תוצאות מעבדה או סקירה על קולית שמחזקת דיאגנוזה זו? האם יתכן כי פשט היה לך עומס על אחד ממרכזי העצבים וכשבאופן מכני הוסר הלחץ פסק הכאב. לצערי איננו מכירים שום דרך להעביר דלקת חריפה תוך 24 שעות, ללא טיפול אנטיביוטי. אם יש טיפול כזה אשמח לאמץ אותו באסף הרופא.

m_katzmann

New member
מהי סקירה על-קולית

שלום הארט, האם תוכל להסביר לי מהי סקירה על קולית? על איזו טכניקה היא עובדת? כי די נראה לי שהמכשיר המדוייק הזה עובד בדיוק על אותו הרעיון של גילוי אנרגיה, או ויברציה לא מאוזנת, רק שאתה מטפל בסימפטום ואני במחסום. מאיה

למעלה