רוצה לשתף אתכם
לפני כשבוע התחילו לי כאבים באיזור עצם הזנב. לא התייחסתי כל כך, עד שהדבר הלך והחמיר וחשבתי שיעבור עם הזמן. הגעתי למצב שלא יכולתי לזוז. בקושי עמדתי, בקושי ישבתי, לא יכולתי לנהוג, לשכב על הגב לא היה סיכוי, וגם כששכבתי על הבטן הכאבים היו חזקים מדי. במשך יומיים רק מרחתי משחות וקרמים ומרחתי שמנים ולא הפסקתי לבכות. אתמול בבוקר התקשרתי באופן דחוף למטפל שלי (טיפולי הילינג וכו´) ואמרתי לו שאני זקוקה לטיפול דחוף. הגעתי אליו ביום שבת בצהריים והוא אמר שמצבי גרוע. נהייתה לי דלקת בכל איזו אגן הירכיים, הגיעה לרחם, כמעט לכבד. בקיצור, אם הייתי הולכת לבית חולים - ישר היו מכניסים אותי לחדר ניתוח. הייתי בטיפול, היה כיף וכואב. צרחתי ובכיתי והוצאתי את כל הזבל שבתוכי החוצה. סיימתי את הטיפול והוא אמר לי שעכשיו הכל אמור לעבור. הגעתי הביתה והמצב הלך והחמיר. לא יכולתי לצאת מהאוטו. בבית לא יכולתי לשבת על שום כיסא, לא יכולתי לשכב. בקיצור, נכנסתי ללחץ. רציתי ללכת בכל זאת לבית חולים, והחלטתי להתקשר אליו קודם לכן. התקשרתי אליו בלי היסוס בשעה 1 בלילה ואמרתי לו שהמצב פשוט מחמיר ואני מרגישה שאני הולכת ומשתתקת. הוא אמר לי שזה בסדר שזה כואב כי עכשיו כל הדלקת יוצאת ומתרחקת מהגוף. לא הלכתי לבית חולים. ניסיתי לישון. ואז... קמתי בבוקר... ואני לא יכולה אפילו לתאר מה עברתי... כאילו כלום לא היה!!! התהלכתי בבית, וישבתי על כל הכיסאות, ושכבתי ורצתי ולא האמנתי !!! ממש מעשה קסם. הכל נרפא, חזרתי לחיים, ממש קמתי לתחייה. שום ניתוח, שום כדורים, שום אנטיביוטיקה, שום רופאים , שום כלום !!! כל מי שראה אותי בקושי זזה ובקושי הולכת, לא האמין איך תוך 24 שעות - אני בן אדם חדש!!! ממש לא ייאומן !!! הלכתי היום לעוד טיפול, והמצב היה הרבה יותר טוב. עכשיו אני כמה שעות אחרי, וכאילו שכחתי איך עבר עליי השבוע האחרון. אני פשוט יודעת שיכולתי להיות עכשיו אחרי ניתוח, חודשיים של אנטיביוטיקה בבית, טיפולים, רופאים, צילומים ואני כל כך שמחה שיש את המטפל הזה שפשוט הציל אותי ותוך 24 שעות הפך אותי לבן אדם חדש!!! זה לא סתם מטפל - זה בן אדם גדול !!! יחיד ומיוחד !!!