רוצה לשתף אתכם

רוצה לשתף אתכם

במחשבות שחולפות בי בימים האחרונים. האמת? אני מעט מתוסכלת,נראה כי הפורום הופך להיות יותר ויותר מקום של חברותה ופחות התעסקות בנושאים שלשמם הוא נפתח. נכון כולנו נהנים מהצחוקים ,גם אני ובכל זאת כשכבר עולה נושא קצת יותר רציני ,נראה כאילו והוא אינו מענין במיוחד... והשאלה שנשאלת היא בעצם מה קורה כאן אנשים? מה אתם חושבים ומרגישים? ואולי הציפיות שלי גבוהות מדי? ובעצם למה לא לשלב? לא יודעת,פשוט משתפת ומבקשת עצה,כי הרי ה
הזה של כולנו.

Same Same ../images/Emo45.gif

|מעדיפה רק את השפיצים של השירשורים כ"חברותא" , למי שלא יכול בלי , או בשפיץ של הודעת תוכן
, את הקפה תשאירו לבית קפה בבקשה , אם זו כל המהות של ההודעה. ובמיוחד אם היא הודעה ראשית חדשה| וסליחה מראש ממי שנפגע , אבל זו דעתי. *אביגיל על הקצה*

../images/Emo32.gif לא טוב היות האדם לבדו ?

תכנית על פחס שדה עכשיו בערוץ 2 על אנשים שבוחרים בגלמודיותם ועוד ) (לא מתכוננת לתמצת לכם
)

צ´ט, תיבת מסרים, פורום.

ההבדל בין צ´ט לפורום לא מורגש כאן. בצ´ט השיחות הן נעימות, חביבות, שיחות חולין והכרות. בפורום העברת רעיונות (זה לא אומר רצינות מעצבנת). כשלכול הודעה יש 60 תגובות בממוצע, 55 מהן עוסקות במה העינינים מכינה קפה העיקר נעלם, מסיבה זו אני "מסננת" הודעות וכנראה מפסידה...

../images/Emo45.gif

חיפושית נוטה להסכים איתך, שרשורים ארוכים כשהם מהותיים זה נפלא בעיני והיו כאן רבים כאלה אבל לא מה עניינים וכאלה כשזה עובר את גבול הטעם הטוב. לקבלת פנים לחדשים נהדר וכשזה משולב בהודעה עניינית גם אבל מעבר לכך סתם מיותר בעיני.

*יערית

New member
רוצה גם לשתף אותך.....

שנכנסתי לראשונה לפורום שיתפתי אתכם במה שקורה לי בחיי בקווים כלליים,לרגע הרגשי שייכת מכיוון שיש כיוון לגבי פרק ב´ בחיי. איך יודעים שאנחנו לקראת פרק ב´? האם רק נשואים הם פרק ב´? אז לא כך עבורי... פשוט האדם שאיתו אני נמצאת נותן לי את ההרגשה הכ"כ טובה שאולי אנחנו נצליח יחד לקראת עתיד טוב יותר מבעבר...וציפיתי לסיפורים אחרים שדומים לשלי..בואי נאמר שמשתפים בהצלחות ובכישלונות...הרי אני כאן בכדי לקרוא וכן להשמיע. אני יודעת מחברים שלי שלא כ"כ מוצאים את עצמם כאן מכיוון שישנם אנשים שכותבים כאן על : כמה הגברים חראים כמה קשה בחוץ כמה הבליינדטים מאכזבים כמה לבד.... השאלה האם זה ייעוד הפורום? כמובן שאי אפשר לומר לאדם תשמע אתה לא במקום הנכון...אך תמיד בעדינות רבה יש לכוון דברים לנושא הפורום. מי שנמצא בחיפוש פרק ב´ ומי שנמצא בפרק ב´. על השירשורים על קפה וצחוקים לדעתי לגיטימיים במינון המתאים. את יודעת ניצת....גם אם לפעמים אני צינית מבלי לשים לב וגם אם דעותיי אינן מוצאות חן בעיניי האנשים (נשים לרוב)אני חושבת שגם ביקורות כאן אמורות להעשות בצורה חברית,להוקיע אותי ו"להראות לי כמה אני קטנה" מורידות לי את החשק לכתוב את מה שאני חשובת באמת. ויש לי רהבה מה לומר...ויש לי הרבה דברים שעוברים איתי יום יום, לטוב ולרע..אבל מצאתי את עצמי כבולה כי יש אלו שחושבים שמה אני מבינה? ולא שאני מחשבנת להם..אבל זה פתוח לעיניים אחרות ולא מתאים לי להיות תחת ביקורת ועלבון בעיניי החברים שלי שמעריכים את כנותי ויושרי. אז אולי כדאי לדעת גם מתיי למחוק דברים לא לגיטימיים (גם אם יש חברות מאחורי מסכים)ואת תגידי לי ....שכך לא קורה כי אני מכירה את זה מקרוב?
או שמחליטים שכל דבר יאמר בצורה נעימה לעיניים,עינינית,וכמובן עם קשר לנושא הפורום,או שהפורום הופך להיות פורום פרוץ לכל תחום(מה שגם טוב). בס"הכ אל תהייה קשה עם עצמך.... את מנהלת זה לא אומר שאת צריכה לסחוף אותנו לשיחות מעמיקות ופורידיות. לפעמים זה ניתן ופעמים לא. אני זורמת תמיד..... ד"א הבית חצי ארוז,עוד שבועים למנייאק ...יש הרבה פחדים... יש הרבה תהיות.... אך הגזע הבסיס הוא חזק ולכן אנחנו מקווים שכל רוחות הטייפון למינהם לא ישברו את ענפי אהבה שלנו. יום טוב

היי יערית

בוקר טוב ההתיחסות של כל אחד מחברי הפורום צריכה להיות באופן החופשי ביותר. רצוי שכל אחד יביע את דעתו ותפישת עולמו כמו שהוא רוצה ומבין. לאף אחד אין מונופול לא על השכל ולא על החכמה. ההתיחסות שכנגד צריכה להיות לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. ובודאי שלא להגיע לרמה של העלבות ופגיעה אישית. אני מכל מקום לא נתקלתי בתופעה זו. זכות הקיום של הפורום הוא באפשרות להביע דעה באופן החופשי ביותר. שאם לא כן הפורום ימות ויגווע. התיחסות שיש בה משום פגיעה אישית יש למחוק. הפורום לא צריך לשמש במה להעלבות אישיות. מאחל לך המון הצלחה יום טוב

יערית

פרק ב´ אינו רק נשואים וכבר דנו בכך לא פעם. כן גם אני ציפיתי שיותר אנשים שנמצאים בפרק ב´ ישתפו אך לא כך המצב וחבל. יחד עם זאת הפורום פתוח גם למי שעדיין בשלב של החיפוש אשר מן הסתם כולל בליינייטים ואכזבות וגם הרבה לבד. יש מי שיודעים לעשות את הלבד שלהם נהדר ויש מי שמקטרים ומאשימים וזה טבעי אך איני חושבת שהמגמה בפורום היא הגברים "חראים" וכשיש מי שמעלה זאת כך תמיד יש מי שאומר אחרת... מגוון של דעות,מגוון של תפיסות חיים אשר לכל אחד מהם יש מקום. צר לי אך לדעתי אל לך להרגיש כבולה,לכל אחד דעה משלו ועליו לומר אותה, וגם אם יש מי שמבקר את דעתך זה לגיטימי כיוון שזו דעתו ואין להפוך זאת לעניין אישי ועל אחת כמה וכמה לא לראות זאת כעלבון וביקורת אישית. אין חברויות מאחורי המסכים משום מה יודעת למה את מתכוונת והרשי לי לבשר לך בריש גלי כי את טועה בגדול! איני מתכוונת שהפורום יהיה פוצי מוצי של קפה,לא זו מטרתו וכיוון שראיתי בימים האחרונים שכל נושא מהותי שמעלים נדחק בשירשורי מה עניינים כתבתי את מה שכתבתי.מבחינתי אם זה מה שימשיך כאן אין לפורום זכות קיום. ולגבי הביית יקירה,למה שלא תפתחי בנושא זה הודעה חדשה? עם ההתלבטויות ,התהיות והפחדים הרי בדיוק לשם כך נועד הפורום.

*יערית

New member
את מאיימת?../images/Emo13.gif

אני כבר פותחת עמותה למניעת סגירת הפורום ולתמיכתו(כמה כסף צריך?) יערית תענה ביתר רצינות מאוחר יותר..תודה ויום טוב

היי ניצת

בוקר טוב מה שלומך הבוקר ? הפורום הוא בהחלט מקום למרכיבים שציינת. ראשית זה פורום מצויין וטוב לטעמי ל הצגת נושאים. התיחסות לנושאים. שיתוף.התלבטויות. פריקת מתחים ורצון להוציא באופן חופשי כל מה שמעיק עליך. דבר נוסף החברותה היא תהליך בלתי נמנע באשר אנו עם הזמן לומדים להכיר אחד את השני במצבים הטובים והפחות טובים. יש תמיכה הדדית ואפילו אני מניח מפגשים. לי מכל מקום זה עוד לא קרה. כמו בכל תחום יש מרכיבים שהופכים ליותר דומיננטיים. ויש לזה לדעתי קשר ישיר למצבי הרוח של האנשים. אין לך כל סיבה להיות מתוסכלת.הפורום תוסס ודינמי. ויש לדעתי לאפשר לו לזרום באופן טיבעי עפי התחושות של האנשים.אין כל מקום וצורך להפוך זאת למאולץ ומלאכותי. ברור לי שהשילוב בין המרכיבים הוא הנכון. זה בלתי נמנע באשר כולנו בסירה אחת. יום נפלא שיהיה לך.

טומי*

New member
אז אם מותר לי בתור "החדש"../images/Emo9.gif

בוקר טוב ! לדעתי פורום טוב זה קצת מכל דבר.קצת רצינות וקצת הומור קצת נושאים כבדים כמו בכל שטח אחר בחיינו אין חדגוניות, לכן פעם שניהלתי פורום מאוד מוצלח סודו היה שבין הנושאים ה"כבדים" היה הרבה הומור פירגון הדדי ואהבה. מה בידיוק המינון לרצינות ולקלילות הרי זה הדינמיקה של האנשים מה שקובעת. בכל אופן צריך מכל דבר קצת. ט ו מ י

*יערית

New member
אתה אומנם חדש כאן...

אך איך שרה פעם זהבה בן..... "אני זוכרת ימים ימימה".... איזו רוח צעירה יש לך בן אדם שקוראים לו טומי.... שמחה שהצטרפת לאחר "שנים" שלא דיברנו...
העולם הורטואלי הזה הוא כנראה קטןןןןןןןן

טומי

בטח מותר ואפילו רצוי
מסכימה עם דבריך ואיך יערית אמרה - אני זוכרת מימים ימימה. היה כאן שילוב שכזה שמשום מה נעלם ועל כך בדיוק התסכול שלי שהעיקר הלך ונשאר הטפל.

קורא אותכם באמצע העבודה

סוף סוף חיברו אותנו בטח לא מעניין הבנתי שיש נושא מענין יותר ובודאי אגיב עליו בהמשך היום

מסכימה איתך בחלק מהדברים

ויחד עם זאת כשמועלים נושאים שהם חלק מהפורום ואנשים מעדיפים במקום להתייחס לעניין רק להתקשקש זה אומר דרשני. עד לפני שבועיים היה שילוב נהדר בין דיון וחברותה מה שהפך עכשיו לחברותה בלבד וזו אינה מטרת הפורום לשם כך יש צ´אט ומסרים אישיים. שילוב כן,רק קשקושים לא זו דעתי.

סליחה ניצת אבל........

אני חושבת שאת זאת שמתעסקת רוב הזמן בקפה ולא אנחנו ומי שעושה צ´טוטים (גם אישיים) אפילו בשרשור נושא זה זאת את, ואולי זה בעצם בסדר ואולי בעצם הגמל לא רואה את דבשתו, אני חושבת שהפורום הזה פשוט מקסים והנושאים והאנשים גם, נכון שלפעמים גם לי קשה לעקוב אחר נושא חדש כשאני יושבת כאן בלילה סוף סוף לקרוא ואז אני מוצאת את עצמי מעבירה עוד עוד עד העיקר, אבל מה לעשות נוצר מן קשר ואחוה כזאת בין האנשים שאולי אפילו מחכים ומצפים לקרוא האחד את השני כל יום וגם לשאול מה נשמע כדרך אגב (ואת עושה את זה כמו גדולה
). וכדי שאסכם את תשובתי אומר לך משפט כזה: איך אומרים לאמא שמלמדת את ילדיה מה היא התנהגות טובה? והתשובה-לשמש דוגמא מורתי......... והמבין יבין

מוצאת

לרגע לא אמרתי לא להיות נחמדים ! לאחר שקראתי את דברייך אמרתי לעצמי,תשמעי אולי מוצאת צודקת ופתחתי הודעה הודעה בשרשור,מעניין היכן מצאת כאן צ´יטוטים? (ואני שואלת בכנות). בכל מקרה מקווה שהפורום ימשיך להיות חביב ,אכפתי ושכולנו נצפה אחד לשני אבל לא רק! ועל זה דיברתי ועל זה תיסכולי. שימי לב מה קרה כאן בימים האחרונים ,רק צ´יטוטים,בכל פעם שאני או מישהו אחר ניסה לכתוב משהו רציני הוא נעלם וכמעט לא היתה אליו התיחסות... לא מעניין? לא בטוחה. מעבר לכך שהדבר מונע מאנשים חדשים להצטרף,כיוון שקשה קצת להכנס בצורה כזו. זו דעתי ,אבל הפורום הוא של כולנו ואיך שנסדר אותו ככה הוא יראה...

למעלה