רוצה לשתף אותכן..

גאיה0

New member
רוצה לשתף אותכן..

כבר קרוב לחודש יש מישהו שאנחנו די מפלרטטים אחד עם השני, אבל הוא לא יוזם ממש ולא מציע לי לצאת, יש הרבה גורמים מעבר וזה מצב די מסובך. אבל זה מחזיר אותי למחשבות שהיו לי בעבר "אם רק הייתי יותר רזה ,המצב היה אחרת" מאוד קשה לי להלילחם במחשבות הללו , אני יודעת שאני די רזה באופן אובקטיבי, אבל המחשבות האלו לא עוזבות אותי....באופן סובייקטיבי לא מרגישה ככה.היום לפחות. אתמול יצאנו כמה חברים וגם הוא היה, שוב לא קרה כלום, היום היה לי ממש קשה, הכרחתי את עצמי לאכול היום. אני יודעת שיש סיבות אחרות לכך שאין כלום בנינו שלא תלויות בנו, אבל אני שוב מפילה את הכל על הגוף של, שוב חושבת שזה רק בגלל שאני לא רזה מספיק. האם גם אתן מרגישות ככה לפעמים שאם הייתי רזה אז היה אחרת?י

../images/Emo24.gifנתחיל בזה ונמשיך הלאה לתשובה

כשהייתי בגילך, מוזר לי לכתוב ככה "בגילך", גם אני חשבתי כמוך שהם לא ממשיכים כי אני מלאה. גם נכון להיום לא מחשיבה את עצמי שמנה אלא מלאה וגם ככה אומרת לי כל הסביבה. אבל לא משנה, חשבתי כמוך וכל היום הסתובב סביב למה הוא לא מעז יותר ואת יודעת מה קרה השמיים לא נפלו ואני זו שהתחילה איתו והיום אנחנו ביחד 17 שנה ומתוכם נשואים 15 ועד היום הוא אומר שאם לא הייתי מציעה לו לא היינו מגיעים לשום מקום. אז אולי תציעי לי את תנסי מה יש לך להפסיד?

לילית462

New member
היופי הוא בעיני המתבונן

כשאת תאהבי את עצמך, גם אחרים יעשו את זה - וזה ממש לא קשור למשקל שלך. אם היית רזה זה לא היה אחרת, זה היה בדיוק אותו דבר רק שאת היית רזה! יש לי המון מה להגיד, והמון מה לכתוב, אבל לא יודעת איך בדיוק לנסח את זה. בשורה התחתונה אין לזה שום קשר למשקל שלך. זה הכל בראש שלך וזה רק נדמה לך (כמו שאומר השיר). הוא מוצא חן בעיניך ? (נשמע שכן) תהיי כנה, תהיי פתוחה, תיצרי קרבה, אינטימיות (ואני ממש לא מתכוונת לשום דבר שקשור למין) תיצרי אמון - ואולי יתפתח משהו גדול יותר. וגם אם לא, לפחות תהיי את עצמך - שזה ממש לא קשור לכמה שאת שוקלת.

גאיה0

New member
תודה

מנסה להפנים שזה בראש, מחשבות מציקות מנסה לגרש.... הייתי היום בים, הפסיכולוג הכי טוב שיש.

גאיה0

New member
תודה על התגובה

אני אחשוב על ההצעה שלך... אני פשוט תמיד אוהבת להשיג את הבילתי אפשרי, בהכל בחיים. אני גם יודעת שזה לא נכון, אבל זה פשוט סוג של מנגנון התמודדות, שאני לא מצליחה להשתחרר מימנו. כל הכבוד על היוזמה עם בעלך

גם אני שנים חשבתי ככה עד שגיליתי שגם כשאני רזה זה ממש לא משתנה, ואני עדיין תקועה עם אותן מחשבות, רק שהפעם הייתי מוצאת להן סיבה אחרת ומאשימה משהו אחר בי. בקיצור, יכול להיות שכשאנחנו קצת יותר רזות אנחנו קצת יותר בטוחות בעצמנו, אבל הבטחון הבסיסי, הרגשות הבסיסיים שלנו כלפי עצמנו, לא משתנים באופן כל כך מהותי. המחשבות האלה ש"אם הייתי יותר רזה, החיים שלי היו מושלמים" מוכרות לי מאוד, בערך מגיל 12 אם אני מצליחה לחזור מספיק אחורה, ואני חייבת להגיד מ"מרום 34 שנותיי" שהן מחשבות שווא שאין להן שום קשר למציאות. רק בעזרת טיפול פסיכולוגי ארוך הצלחתי להשתחרר מהתפיסה הבסיסית הזו. היא עדיין מתגנבת אליי לפעמים, אבל אני מגרשת אותה עם הוכחות בשטח. זה לא אומר שאני יכולה להיות "שמנה ויפה" בעיניי עצמי, אבל זה אומר שאני כבר לא מפילה הכול על הגוף שלי, ואני מנסה לפתור את הבעיות שלי, עם עצמי ועם העולם, בדרכים אחרות, ולא דרך האוכל ודרך המשקל. היה משפט אחד שהדליק לי מנורה אדומה - "הכרחתי את עצמי לאכול היום". הכול בסדר?

גאיה0

New member
הכל בסדר

תודה על התוגבה,מזדהה מאוד מאוד עם מה שכתבת. לגבי האכילה, יש לי טווח קלוריות שאני לא יורדת מימנו, ועם סתם היה לי יום שלא יצא לאכול כמו שצריך משלימה בערב עם מעט אגוזי קשיו ופירות יבשים, אני גם לומדת עד השעות הקטנות של הלילה וזה עוזר לי להיות ערה. תודה על הדאגה.

רגב ת

New member
גאיה

אולי הוא מהסס מסיבות אחרות בנים לכי תביני אותם
אני רק אספר לך שבעלי חיפש מישהי רזה לפני שהוא הכיר אותי וזה היה בתקופה הרזה שלי

יעל י

New member
גאיה יקירתי...למה?

למה את צריכה לחכות שמשהו יקרה? תזמי!!! תזמי ותזרמי. ילך אחלה לא ילך תשכחי. חיבוקים.

למעלה