רוצה לשתף אותכם.....

bluewater

New member
רוצה לשתף אותכם.....

רציתי לשתף אותכם בסיפור שקרה לי לפני שבוע ואני מזהיר מראש! הסוף לא משהו..... אז ככה:לפני כשבוע בערך הכרתי בחורה מהצא`ט. זה לעם ראשונה שאני מכיר מישהי בצורה כזו(וכן אני מאמין שאפשר למצוא אהבה באינטרנט ואתם יכולים חופשי להתווכח). אז בקיצור דיברנו בטלפון,נפגשנו וראינו שהכל הולך סבבה(כמעט). מה שכן עברנו את מבחן היופי(לא נבהלנו אחד מהשני),ואפילו חילקנו מחמאות(`` פשש איזה הופעה דפקת`` ו ``אתה יודע אתה ממש חמוד``(איזה צנוע אני אה?) ואם לא מספיק כל זה בסוף אפילו היתה נשיקה(כן כן עם הלשון!). אבל באהבה,אתם יודעים,תמיד יש הפתעות לא כל כך נעימות....למרות התקשורת המעולה שהיתה ביננו ונמשכנו אחד לשני,הרגשתי שפשוט זה לא זה ואל תשאלו אותי למה...זה פשוט הרגשה שמרגישים בבטן אתם יודעים. ושלא תבינו לא נכון! היה לי קשה מאוד להגיד לה את זה,אבל הרגשתי שאם אני ``מורח`` או מתעלם,זה רק יכול לפגוע יותר וזה מנסיון. אסור להשאיר בן-אדם באוויר ולא משנה מה הוא עשה לך! אין לכם מושג כמה שזה אכזרי ופוגע!(מישהי פעם עשתה לי את זה...). אז בקיצור טילפנתי אליה ובמשך חצי שעה היא מספרת לי כמה שהיא חשבה דווקא אחרת וכמה היא חשבה שדווקא יצא מזה משהו. אבל מה זה מענייו אותכם כל זה? אז כאן התחיל הקטע הבאמת מעניין(אני חושב) הבחורה פשוט התחילה לספר לי כמה הגברים מנייאקים וכמה הם חרמנים ומחפשים רק את הסקס באישה(ואם אתם שואלים אז חוץ מנשיקה לא היה ביננו כלום!). אני,כמובן,נסיתי להסביר לה שזה לא ממש נכון,אבל היא לא רצתה לקבל את זה. מה אני אגיד לכם..לפי המקרים שקרו לה אני בכלל לא מאשים אותה,אבל ניסיתי להבין איפה הבעיה....היא נראית טוב,יש לה ראש על הכתפיים,היא זורמת פשוט כל מה שגבר פשוט מחפש. רק אני לא מבין למה אותם גברים.לטענתה,חיפשו רק איך לשכב איתה... ניסיתי לחשוב בעצמי איפה הבעיה. ולפתע היא נזכרה שכל אותם גברים שהיא יצאה איתם (בערך 80%) היו גברים שהיא הכירה באינטרנט וכולם חיפשו רק דבר אחד. ואני שואל אותכם כאן: האם יש קשר? האם באמת מה שרוב הגברים מחפשים באינטרנט זה רק סקס? האם אפשר בכלל למצוא את החצי השני באינטרנט? מצפה שתגיבו מכל הלב! ביי בינתיים! :cool:

bluewater

לדעתי זה מאד נפוץ שכן , מחפשים רק סקס באינטרנט. אבל , לדעתי אחוז הגברים שמצ`וטטים בצ`אטים למיניהם ולא מחפשים סקס , אלא קשר רציני ואהבה אמיתית , הוא אחוז גדול יותר. אני בעצמי עד לפני חצי שנה בערך , הייתי מחפש לקבוע פגישות עיוורות למיניהן , כשלפחות מצידי לא חיפשתי סטוץ או משהו בסגנון. ואני לא אכנס איתך לויכוח , אם אפשר למצוא אהבה אמיתית באינטרנט. מה שכן אפשר למצוא באינטרנט (ואני מצאתי) זה חברים אמיתיים...וזהו. בכל מקרה אחי , אל תתייאש... ;-) שייק`ה

לבונה

New member
תשובה מכל הלב :cool:

יש מי שמחפש אוזן קשבת יש מי שמחפש כתף תומכת יש מי שמחפש את אהבה ובת זוג לחייו יש מי שמחפש ריגושים אסורים יש מי שמחפש מילה וחיוך יש מי שמחפש חבר או חברה לעת צרה יש מי שמחפש סקס נטול רגשות יש מי שמחפש היכן לשפוך את הלב ודמעות יש מי שבכלל לא מחפש ומוצא את הכל אתה מבין? הכל עניין של הגדרה ומזל, אפשר למצוא את החצי השני ואפשר ללכת לאיבוד בים של אנשים, יש מהכל, גם גברים גם נשים, זה תלוי במצב רוח באותו הרגע, בגיל ובתחושות. אני לא מאמינה ש-80% מהגברים מחפשים סקס. מקווה בשבילך שתמצא במהרה את החצי השני-ותהיה מאושר :cool:

סיון ...

New member
בלו....

יש כאלה שמחפשים רק סקס באינטרנט....כמו שיש כאלה בכל מקום... אני אישית לא מאמינה כ``כ בלמצוא אהבה דרך האינטרנט.... אבל אני מכירה הרבה זוגות שמצאו....אז אולי אפשר...

ב א ר י

New member
בלו אחי...

אכן אני כמעט בטוח וסמוך שרוב המצ`וטטים גברים ונשים (כן גם נשים !!!),באים בכדי לחפש משהו סקסי מסויים. אם סייבר-סקס,סתם שיחת סקס או סקס בתכל`ס. אבל יש שבאים בכדי להכיר גם לחברתיות שבצ`אטים. ויש שבאים לחפש בן או בת זוג למערכת יחסים ארכת טווח. ואני מאמין שכן אפשרי למצוא אהבה בצ`אט,כמו שאפשר למצוא אותה בסופרמרקט,בספרייה השכונתית,או בכל מקום בו הציבור נפגש ברבים.

למעלה