רוצה לשתף אותכם מה עושים עם ילד

פיבי12321

New member
רוצה לשתף אותכם מה עושים עם ילד

בן חמש וחמי שיש לו הפרעות שינה חמורות שלא קורות כל לילה אלה פעם בשבוןע או פימיים בשבוע או פעמיים בחודש אך שהולך לישון בשמונה וחצי או תשע וחצי מתעורר לפתע באחת בלילה ער עד חמש בבוקר נישאר במיטתו ומתחיל על הגריה שלו עם הקולות שלו ואני אומרת לו לישון לישון שקט ולא עוזר צוחק לעצמו ועושה תקולות שלו ואני מפחדת שיעיר את אח שלו או אחותו התינוקת ?.. הייתי אצל נורולוגית לא עוזר רספירדל נותנים רק למי שקשה להירדם כנל על מלטונין ולא קשה לו להירדם גם בשמונה בערב אחרי שמעייפים אותו בבריכה ובגינה מה עושים?...

האחים מתעוררים באמת?

לדעתי אם זה קורה לא לעתים מאוד תכופות (כפי שתיארת - זה לא משהו קבוע), פשוט לעזוב את זה ולהתעלם. זה לא נשמע כמו משהו מזיק או חמור במיוחד.
פרט לחשש שהוא יעיר את האחים שלו (שאיתו אפשר להתמודד אולי על ידי סידור החדרים מחדש, אם הוא ישן עם אחד מהם), מה עוד מפריע לך בעניין?

miss owl

New member
מעבירים אותו לחדר אחר

כך שלא יוכל העיר את אח שלו ואחותו ונותנים לו לעשות משהו שיפחית את הגרייה כמו לראות טלויזיה

אגב, איך הדיבור שלו?

כי אני יודעת שאצל תינוקות ופעוטות שלומדים לדבר יש עניין של דיבור מרובה/קולות וכו' במיטה, כשהם לבד, וזה חלק מההתפתחות של הדיבור שלהם. אולי אם הוא עדיין לא השלים את תהליך לימוד הדיבור זה חלק מההתפתחות שלו, ואז ודאי שחבל לנסות למצוא דרכים למנוע ממנו את העניין.

TikvaBonneh

New member
יש בבית חולים תל השומר מעבדה לשינה

עם רופאים שמומחים לבעיות כאלו.

dina199

New member
האם יש אפשרות שיילך לישון ב 10

או אפילו יותר מאוחר ?
הוא מתעורר, נשאר במיטה ומשעמם לו - אז מה הוא יכול לעשות חוץ מ'גרייה'

מחל

New member
מכירה את הקושי הזה מהבן שלי

אנחנו נותנים מלטונין כל ערב לפני השינה בגלל בעיה כזו.
על אף המלטונין יש לילות כמעט בלי שינה. אך ללא המלטונין המצב היה גרוע הרבה יותר.
יש גם מלטונין בשחרור איטי בשונה מהמלטונין הרגיל שרק מסייע להרדמות, המלטונין בשחרור איטי משחרר את החומר לאט במשך השינה.
לדעתי שווה לנסות.
בהצלחה.

למעלה