רוצה לשנות...

רוצה לשנות...

אני רוצה לשנות את הלוק במינימום כסף ומקסימום אפקט על משהוא שאני רוצה שישים לב אלי.... אני פתוחה להצעות!

אז ככה...

אני בת 15, 1.60 בגובה, 56 קילו שיער גלי ובהיר, עיניים דבש- ירוק זית

חמודה,שמי עליו זין אחד גדול

את לא תשיגי כלום בזה שתשיגי אותו, את סתם תשני את עצמך בשביל אחד שלא שווה כלום

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אמממ את די צודקת אבל...

גם לי יש תקופות שאני מרגישה פחות "שווה" מחברות שלי למרות שאחר כך אני יודעת שזה לא באמת ככה... אם היא רוצה שהוא יותר ישים לב אליה, זה לא אומר שהיא תשנה את האופי שלה. היא פשוט רוצה לשנות את ה-לוק- שלה בשביל אחד שהיא הכירה וגם להמשך, להרגיש עם עצמה יותר טוב. את צריכה להחליט איזה סגנון את אוהבת ומתאים לך. לנסות תסרוקת חדשה בשיער... לאו דווקא להסתפר פשוט סידור אחר... להשאיר בארון בגדים שווים ויפים וכאלו...

תראי ברגע שאת משנה את ה"לוק"

את גם משנה באופן מסוים את האופי שלך, כי את כן עושה משו בשביל בחור, כדי לשנות את עצמך.... ונכון שלפעמים יש לך התקף לשנות לוק, אבל את עושה אתזה בשבילך... אבל היא במיקרה שלה עושה אתזה להשיג בחור.... אז בובה,שימי עליו זין גדול,כי הוא לא שווה תמאמץ שלך, בחור שמעוניין בך יהיה איתך גם ברגעים קשים(מחזור וכדומה:)) וברגעים יפים כשאת פצצה, ואחד שלא שם עליך כי הוא חושב ת'צמו שאווה ומסתוובת עם כוסיות הוא סתם פלצפן.... אז צאי מיזה :) את יפיופה ולא צריכה אותי

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אממ אזש...

אני עשיתי שינוי ב"לוק" שלי... דבר ראשון בשביל עצמי וכמובן שגם בשביל להיראות טוב אני מרגישה יותר טוב עם עצמי, ותאמיני לי, ששום דבר לא ישתנה לי באופי. הכל נשאר כמות שהוא. חוץ מזה... את חושבת שאם זה "נכון" שזה ישנה את האופי אני ישאר באותו מראה כל החיים? צריך ורוצים גיוון- וזה מה שהיא רוצה

אני מסכימה!!!!!!!!!!!!! כנסו!

אם היא לא שלמה אם המראה שלה ומה שחשוב לה זה לשנות את הלוק, אז אני ממליצה לה לשנות אותו באמת וכמובן שזה גם יעלה לה את הביטחון העצמי!!!

תראי..

אני חושב שאם "תהפכי" להיות אחת מה"פצצות" שלו אז הוא לא ישים לב אלייך.. אני מציע לך להישאר כמו שאת (ואני בטוח שיופי זה צד חזק אצלך) ואולי תשני קצת את ההתנהגות.. כאילו תתנהגי בטבעיות והכל אבל תדאגי שהוא ישים לב אלייך.. תעברי לידו תקרצי לו או משהו כזה אני יודע?? שימי לב שהוא לפחות יסתכל עלייך.. זה כבר התחלה לא

אני לא חושבת שהיא צריכה לשנות

את עצמה בגלל בחור.... אם הוא ירצה אותה הוא ירצה אותה בכל מצב... אם לא,גם אם היא תהפוך תעולם הוא לא ירצה....

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif ברלל...

אאמממ זה לא ממש נכון כי אם למשל היא הולכת עם כמה חברות לנגיד יישוב או עיר לפגוש בנים שהם מכירות היא תרצה שהרושם הראשוני יהיה טוב, כמו כולם. ואם היא מרגישה שהיא צריכה לעשות שינוי קצת במראה החיצוני אני ממש בעד. אני עשיתי שינוי וזה ממש עזר לי בתחום הזה... ואני מרגישה עם עצמי הרבה יותר טוב... זה שהיא משנה את המראה החיצוני שלה בגלל בחור או כל בן אחר, זה לא אומר שהיא תשנה גם את האופי שלה

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif וזה בחור שהיא רק הכירה

למה נראה לך שהוא "ירצה אותה בכל מצב" הקשר ביניהם לא ישן וותיק כולה הכירה אותו. אם הוא לא ישים לב שהיא נמצאת אין מצה שהוא "יקבל אותה כמו שהיא" היא אומרת שהיא רוצה שישים לב שהאי נמצאת וכל השטויות האלה...

ממ אמ באלכ על בגדימ

אז זה יכול להיות נהדר אמ תסתכלי איפה שיש את כל המבצעימ האלו.. של נגיד 4 חולצות ב99 ₪ [לי-קופר] וכל הדברימ האלה.. זה נורא קל למצוא מציאות כאלו.
. נעליימ כנ"ל.. אביזרימ - החנויות מ-פ-ו-צ-צ-ו-ת באביזרימ ה-כ-י לוהטימ שקיימימ.. קל מאוד למצוא את זה ולא להשקיע כ"כ הרבה כייספ.. את יכולה למצוא דברימ ממש זולימ ולהשקיע ממש מעט.. זה שווה את זה, תאמיני לי.
. בקיישר לשיער... זו באמת לא בעיה, סתמ אפשר לשנות טיפה, את יודעת.. לגזור טיפה פה, טיפה שמ, כמה גוונימ, טיפה צורה שונה.. את יודעת.. להתבלט טיפה..
. באמת באמת באמת לא בעייה.. קל, מהיר, ופשוט

למעלה