רוצה לשנות גישה איך עושים יכולים לעזור לי

זורחת1

New member
רוצה לשנות גישה איך עושים יכולים לעזור לי

כאילו הוא לא בן זוגי זה מה שהוא אומר לי . האמת פעם אמרה לי פסיכולוגית שכל מה שטוב לי שאני יעשה . ומאז אני עושה יותר מידי. כי אני כולכך רוצה שיהיה לי טוב כל הזמן .לכן אני חושבת רק על עצמי .מי שאומר ככה זה בעלי. אני אומרת לא עם אני דואגת לעצמי זה טוב הלוואי שזה יהיה ככה.מה בעלי אומר לי אוקה שיהיה לך טוב אני רוצה.אבל לא שנידרח על אנשים הקרובים אליי .המישפחה שלי בעלי .מי יש לך . ואני לא מרגישה את זה שככה אני מתנהגת .אני אומנם אומרת לא אוקה עשיתי טעות ככה וככה . אבל אתה גם לא בסדר. ברגע שאני אומרת את המישפט הזה.מזה בעלי מיתעצן.אנכנו מתכננים ללכת לטייל ופיתאום הוא מוריד לי אץ כל החשק לטייל. הוא טוען שפשוט לא אכפת לי בכלל. עם בעלי לא יוכאל. כי הוא לא יקח לבד. איך אני יעשה שלא ירגיש ככה .הוא לא מבין בעלי את המצוקה שלי שאני לא חושבת על מה שמדברת ועושה. ליפעמים ישר תוקפת.או אומרת העיקר לא אני .מכעיס אותי שבעלי אומר לי אי אפשר ככה. אז אני מסבירה לא נראה אותך במצב שלי. איך אפשר לחשוב למי קודם. לילדים . לך לי לנסות לא לשכוח לתפקד.כל משימה שאני עושה עם סןמכת צריכה לרשום לא מתסכל מאוד. היא מנסה שאני יבצע לפי הרגל של הדף היומי. האים זה ניראה לכם דרך ללמוד ככה . אתם תיצחקו אני צריכהלרשום שאני צריכה לצחצח שיניים להתקלח. אוכל מישפחה בוקר צהריים ערב . כל הזמן דואגת לבד שהבית יהיה מסודר.הם אוכלים עוזבים ככה. כולכך קשה לי. אין אני לא רגועה עכשיו בעלי ישן ואני במחשב. כל הזמן לא רגועה ולא קשובה קשה לי. אני גם מרגישה שאני לא נותנת מספיק חום לילדים אני צריכה חום כמו של ילדה קטנה ויחס של ילדה קטנה מה קרא לי מזה איך בן אדם שעבד במישרד ופיתאום הכל החיים הישתבש

זורחת 1 את לא ב12?

לפי הכרטיס שלך את בת 12 אז איך זה שאת נשואה מעבר זה שלפי הכתוב עדין לא החלטת עם את בן או בת אני לא מבינה למה לעשות את מה שאת עושה כאן משעמם לך ? אין מקומות אחרים יותר מענינים בגיל שלך מאשר להיות כאן בפורום הזה לכתוב שטיות בטח מאוד מצחיק אותך איך את משגעת אותם ונראה איך הם יענו לי אז חמודה היתי מציעה לך מותק לחפש הרפתקאות במקום יותר מענין לגיל שלך

זורחת1

New member
טוב תודה שהערת לי לכרטיס שיניתי

א אסור לך לענות בצורה כזאת .כי זאת האמת ואני לא עובדת עלייך. הלוואי וזה עבודה איזה כיף היה לי . רגע אני עצמי טופלתי בבריאות הנפש שנתיים .ועכשיו יש לי סומכת . האים יש אפשרות לקבל תמיכה בשבילי בשיחות .אני האימא .אבל לבנות שלי קשה מאוד מאוד יחד איתי . אבל את הורדת לי את החשק מהפורום הזה .למרות שמצד אחד לא מעדיפה שיכירו אותי עם כל מיני דברים הבנות גילאי ההתבגרות . אני מקבלת תרופות למיקטל 2 ביום ופריזמה. הורידו לי מינון מי 100 למיקטל ו2 אפקסור .כי אני עצבנית מאוד מאוד אבל מצד אחד חזר לי שאין לי חשק לעשות דברים בלי סומכת או בלי אנשים בבית.

קודם כול מגיע לך התנצלות

אבל לרגע תהיי במקומי ותקראי את ההודעה שלך ואת הכרטיס שלך וגם את היית מגיבה כך אני ינסה לעזור ולתמוך בך כבת לאמא חולה וכאמא לילד חולה תמיכה תמיד את יכולה לקבל ואת מקבלת כי ראשיתיש לך סומכת והיא אמרוה לתמוך ולעזור לך שנית במקום שאת מקבלת טיפול יש עו"ס ש תשמח למצורא לך קבוצת תמיכה כמו שאנייודעת בכול המרכזים הקהילתים לביאות הנפש יש קבוצות טיפוליות לחולים ובמיוחד לחולים שזקוקים לתמיכה החשק לעשות דברים בבית זה רק משהו שיצריך לבוא מימך למיקטל ואפקסור הם שני כדורים טובים מאוד ומאוד מרגיעים מהכרות קרובה שלי איתם הם גם משתיקים קולות גם אני היתי בת לאמא חולה וקיבלתי אואהבתי אותה כמו שהיא למרות הכולה יא היתה האמא הכי טובה בעולם תומכת ותמיד שם בשבילי למרות כולהקושי והאמיני לי היו לה הרבה ימים קשים חוויתי בילדותי אישפוזים של אמא שלי בבתי חולים ואפילו ניסיונות היתאבדות ואימי בנוסף גם ניצולת שואה שחלתה במאניה דיפרסיה תני לכדורים זמן לעשות את שלהם ואנ מקווה שתרגישי יותר טוב שתפי את הובדת הסוציאלית שלך לגבי הקשיים שלך וגם את הרופאה המטפלת שלך ואני מאמינה שימצא לך פיתרון מידי אני יודעת גם שמרכזים הקהילתים לבריאות הנפש יש מ רכזי שיקום ואף מקבלים על זה תגמול כספי יש שם ארוחות בוקר וצהרים ישנם שם כול הזמן עובדים סוציאלים ואף רופא מטפל אולי זה גם אופציה לעזור לך לקום מהמיטה ולהרגיש הכי שווה בעולם נכון שאין שום קבוצות תמיכ ה לילדים להורים חולי נפש בכול אופן לא משהו שאני יודעת אבל ידוע לי שיש רק במקום אחד בבאר שבע מרכז תמיכה לילדים להורים חולי נפש והוא מוסנף למישר ד הביראות בבאר שבע לגבי הבעל שלך היתי מציעה לך אולי להפגיש אותו עם הרופא המטפל שלך או העובדת הסוציאלית שתסביר לו יותר על מהות המחלה שלך בכול אופן אני מיתנצלת שוב תרגישי טוב ושבוע טוב לך

ד קובי

New member
זורחת שלום לך

אני לא חושב שבשבושונית התכוונה למשהו רע, פשוט הדברים בהודעתך המקורית היו לא ברורים. ברחבי הרשת קיימים המון אנשים ולצערי יש גם אנשים רעים שעושים כל מיני דברים מכוערים. ברור שבמקרה שלך אין כך הדבר. צר לי שנפגעת וכמובן את מוזמנת להמשיך ולשתף אותנו בכל מה שתבחרי...

למעלה