רוצה לשמוע דיעה

mondani5

New member
רוצה לשמוע דיעה

הפונדקאית שלי התאהבה במקום מגורי ורכשה דירה ממש ממולי,אני גרה בבית פרטי אך ברחוב ממש ממולי יש בנין 5 קומות,אנחנו ביחסים מצויינים היא בשבילי כמו בתי ,השבוע היינו יחד בהצגה אני כאן בגלל אשתי (מומלץ),אני אוהבת מאד את הבית בו אני מתגוררת ואת הסביבה השאלה אם זה בריא לה ,לנו ולשתי הבנות שיגיעו בעזרת השם,פתאום נכנסתי קצת ללחץ ושיתפתי אותה שאולי אצטרך לעבור דירה והיא הופתעה מדוע?
. אני לא רוצה לפגוע בה ,היא ממש מקסימה,והיחסים שלנו בפרוש כמו אם ובת ,יש לי בת כמעט בגילה ,מה עושים????

לפי מה שמשתמע מדברייך..

היחסים טובים אבל לא נוח לך שעברה לגור לידך? אני מבובלת קצת.. אז אני מבינה שאחת אתן מסתדרות יופי, ומצד שני את רוצה מרחק ממנה אז דברי איתה על זה בדרך רגישה מבלי לפגוע בה, אני כפונדקאית יכולה לומר שבייתי מעדיפה את האמת בפנים.. בהצלחה..

אירית הי חמודה מה נשמע?

אירית אם הייתי במקומך הייתי גם חושבת לעזוב את הבית ולעבור דירה! מה פתאום שהפונדקאית שלי תגור מולי ומול בנותי? לדעתי:אל תגידי לה שום דבר עכשיו על עזיבת הבית,פשוט חכי עד שהבנות בעזרת השם יצאו לאויר העולם,ואז בהדרגתיות תחפשו בית אחר,את לא חייבת לעדכן את מי שהיתה הפונדקאית שלך על התוכניות שלך לעתיד! לפונדקאית יש מטרה מאוד ברורה והיא לשאת את הילד,מעבר לזה???????? שוב אירית אני לא הייתי רוצה לגור מול הפונדקאית שלי,אפילו אם נסיים את התהליך וחוץ מיזה:את יכולה להתקשר אלי חופשיייייי. נשיקות ענת

בנדה1

New member
הי אירית, זה נשמע באמת קצת

מוזר... אבל, בצורת המערכת שלי ושל ציצנית היא בעיקר חברות, לי זה ממש לא היה מפריע. אני אשמח להמשיך ולקיים את מערכת היחסים החברית ביננו גם עם תום ההתקשרות בנושא הפונדקאות וזה שנגור בקרבה ממש לא יאייים עלי בשום צורה (מה שלא נראה לי שיקרה). להפך אני מאמינה שגם ציצנית תרצה להיות בקשר וזה משמח אותי. אבל מערכת היחסים שאת מתארת של "אם-בת" היא שונה מחברות ומציגה מערכת תלותית יותר שלה בך (כך לפחות זה נראה לי - פסיכולוגיה בגרוש), וזה כנראה באמת לא בריא. אל תמהרי לקבל החלטות וכמו שענת אמרה, את לא צריכה לשתף אותה בתחושותיך אלה עד שלא תקבלי החלטה סופית. תאומות... איזה חלום רטוב. שבת שלום

קרן משם

New member
אין לי משהו חכם להגיד בנושא אבל

הכינוי שלך משך את תשומך ליבי.... מונדני=מילה מאוד ספציפית בהונגרית....זה מכוון? סתם תהיתי...בהצלחה בהריון התאומים! שבת שלום לכולם קרן

mondani5

New member
מירבי היקרה

אני בוודאי לא מתכוונת להסתיר כיצד הגיעו בנותי לעולם ,אני אפילו גאה בזה שלא ויתרתי על המוקפאים מ-1999 ועשיתי את כל הנסיונות שבעולם להביא אותן לעולם ,אבל יש צורך להסביר להם בגיל מבוגר יותר על מנת למזער נזקים באם יהיו(לא מאתנו ההורים אלא מהסביבה ההרסנית והחטטנית),בכל זאת גם כתבתי זאת הפונדקאות הינו הליך יחסית חדש ועדין אין יודעים את ההשלכות באם קיימות,אני בתחילת דרכי בצעירותי הייתי מורה עד שהחלפתי מקצוע שונה לחלוטין ואני פשוט מודעת ל"אכזריותם" של תלמידים,אני חושבת אך ורק לטובת הבנות ולא הכי בריא שילמדו באותו בי"ס של ילדי הפונדקאית,כך בעלי חושב ,הרצון לעבור דירה דווקא בא יותר מבעלי,אני גם לא רוצה לתת לפונדי שלי תחושה של עזיבה או ניכור,אשאר ביחסים טובים איתה עד סוף ימיי ,אבל עדיף לא לגור בשכנות, זה נפל עלי פתאום ובהפתעה גמורה,זה היה במהלך ההריון עצמו.כתבתי גם לבנדה אני פשוט לא יודעת גם עליך מאומה אבל הבנתי שאת אחרי,לפי בחירת הסיפור המוצלח,אז מה נולד/ה/ו ומתי,תני קצת טיפים על הלידה ,אני לא מאמינה שאני יעמוד בזה אני מחכה 25 שנה!!!

מירבי*

New member
הי אירית, אני לא רואה בעובדה

שהיא תגור מולך בעיה, העניין הוא אילו יחסים יהיו לכם לאחר הלידה, אני מאמינה שצריך לדבר על הכל באופן הכי פתוח שיש, יכול להיות שהפונדקאית רואה בך משפחה שלה לכל החיים, יכול להיות שהיא תתקשה להיפרד ממך, לא מהבנות שיוולדו, הרבה מאוד פעמים יש לפונדקאיות קושי להיפרד מהאמא ולא מהתינוק. אני מניחה שאת לא מתכוונת להסתיר את העובדה שהיא ילדה אותן, אם תציגו אותה כחברה ולא כאם היולדת הבנות לא יפגעו מזה, העניין הוא מה את באמת רוצה, מה בעלך חושב על כל הענין הזה ומה בעצם הפונדקאית רוצה? חשוב לברר את כל הדברים האלה לפני שיצוצו בעיות . זה שהיא בחרה לגור לידך מעיד על היותך אישה נפלאה, כנראה שנתת לה לא פחות ממה שהיא נתנה לך

mondani5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifתודה לבנות על שת"פ

אני לא חוששת מההתקשרות של הפונדקאית אלי,החשש שלי שאנו גרות בשכונה מאד קטנה ,ילדי הפונדקאית נקשרו אלי מאד והאמת גם אני ,יש לה ילדים מקסימים הקשר בריא נכון להיום,אבל אחרי הלידה כל אחד צריך את הפרטיות שלו וקשה לי קצת לחשוב שילדים בגן ובהמשך בבית הספר יצביעו על בנותי שהפונדקאית ילדה אותם והרי היא מוכרת כיום בשכונה, אני יעשה זאת בדרך שלי וברור שאסביר להם בעתיד אין שום סיבה לא להסביר להם, ד"א הפונדקאית שלי קטנטונת מידת נעל 35 שלי 42 ושל בעלי 46 ובאולטרסאונד הבנות ארוכות על פי מידת הירך שלהם, תיעדתי כל דבר גם אספתי מאמרים מהעיתונות והתקשורת כדי להסביר כאשר יגדלו, נושא הפונדקאות עדין בחיתוליו ,הילד הראשון שנולד בפונדקאות הוא בן 4 שנים לערך ועדין לא יודעים מה התוצאות באם יהיו בכלל ,כל אדם נאור חושב גם על זה,נכון הקשר שלנו מדהים,אנו נפגשות יום יום הכל עשינו יחד,אפילו כאשר בנה היה צריך משקפיים נסענו יחד לבדיקה ולקנות לו,אבל אני חושבת שאשמע בעצתכן ואחרי הלידה בעזרת השם אראה איך העיניינים מתנהלים ובכל מצב אנחנו חושבים לעבור דירה ונשאר בקשרים טובים ,אך קשה לגור בשכנות ,אני גם מנסה לחשוב עליה בכל זאת תראה ביום יום את גדילת הבנות וזה לא הכי בריא. ד"א אני לא הונגריה . אני סופרת את הימים אני מקווה שתחזיק מעמד עד תחילת תשיעי אנחנו בשבוע ה-33 אני כבר לא עומדת במתח,אתם יודעות כל ההליך הזה הוא מתח לאורך זמן עד התוצאה,ההחלטה ללכת על פונדקאית,חיפוש פונדקאית מתאימה,בדיקות רופא באם אכן מתאימה להליך, הועדה ,האישור המיוחל, ההשרשה ,התשובה אחרי 12 יום,האם תחזיק מעמד ובלא יסתיים בהפלה חלילה,האולטרסאונד, מין העובר,הליך ההריון הלידה !!!!! אני כבר לא יכולה עם המתח הזה. תראו מה שעה עכשיו ,כך אני נודדת שנתי בלילות ,אני חיה יום יום את ההריון. ענת ,אתקשר אליך מחר בבוקר ואני רוצה לשמוע ביום רביעי שיש אישור,אני אומרת טוב שמצאתי את האתר הזה יש איפה לפרוק את המתח!!! תודה על תשומת הלב לכל הבנות ושוב מי יתן שכולן תצלחנה אמן ואמן. לילה טוב ושבת שלום! בידידות אירית

mondani5

New member
../images/Emo24.gifדרדסית יקירתי

הפונדי שלי עברה לגור לצמיתות בשכונה שאני גרה ,וזה היה במהלך ההריון ,לפני זה היתה גרה בעיר מרוחקת ממני לחלוטין,מחצר הבית שלי אני רואה את הדירה שלה,זה לא זמני,פשוט הכירה את המקום מזה שהזמנתי אותה אלי מס' פעמים ופשוט נדלקה על המקום,וילדיה שובצו בבית הספר בתחילת השנה,ובית הספר והגן הם יחידים לטובת השכונה המתוחמת,רוב השכונה בנויה מדירות פרטיות וישנם כמה בניינים בודדים והיא גרה ממש מולי. אז עכשיו לא תהיי מבולבלת,תאמיני לי שאני מבולבלת!!! בידידות אירית ד"א נהנתי לקרא איך את מאושרת עם ההורים המיועדים כאשר הייתם באולטרסאונד ,אמרתי לבעלי הלוואי וירבו כמוך ,והלואי ולבנות הפורום שעדין לא מצאו פונדקאית מתאימה יהיו כמוך!!!

תודה מונדני..../images/Emo140.gif

אגב כמו שאחותי קרן אמרה יש סיבה לשם הזה כי גם אני מבינה את התרגום במקרה בעלי הונגרי
.. בכל מקרה אני כפונדקאית בחרתי בכוונה תחילה זוג שגר שלא בסביבתי, אני רציתי את מרווח חיי, לא רציתי שיתעברו או יהיו יותר מדי קרובים לקן המשפחתי שלי, יש לי בעל ושלושה ילדים לתפארת, היה חשוב לי להכיר זוג ולתת להם את כל כולי בכל מה שקשור בפונדקאות, אבל מבלי שיכנסו לחיי יותר מדי וזה אומר שתהיה לי את פינת האלוהים הקטנה שלי בעירי בביתי .. וכמובן שמצאתי זוג מדהים במלוא מובן המילה, שגר מרחק של ארבעים דקות ממני אנו נפגשים שבא לנו, מתקשרים כל יום פעם פעמים שלוש בטלפון.. אם יש בעיה כלשהיא הם מתיצבים פה בלי שום בעיה. הם זוג שנותן לי לחיות, לא נכנס לי לתוך הנשמה, וזה היה כל כך חשוב לי מההתחלה, אני זוכרת שישבנו בשיחות ובפגישות הראשונות הבהרנו את הכל ישר והרשנו כאילו אלוהים ממש זיווג ביננו..והייתה כימיה מההתחלה. לדעתי מאוד חשוב להבהיר דברים מההתחלה, ואף תוך כדי התהליך, לגבי הסוף אחרי שאלד, לא אני ולא היא דיברנו על מה יהיה אחרי זה.. מה שבטוח אני הולכת לזרוק לכן פה סוד קטן יתכן ואני והזוג שלי שנה אחרי הלידה בעזרת השם עוברים לסיבוב שני ואחרון לשנינו של פונדקאות.. הם רוצים להמשיך איתי ישר את ההריון השני. ואת האמת כל כך טוב לי איתם שהסכמתי, רק שהלידה תסתיים כמו שצריך.

ואני והפונדקאית שלי די רחוקות פיזית

(מרחק של 3 שעות נסיעה) אבל אני חושבת שלא חשוב המרחק מה שחשוב זה איכות הפונדקאית,למרות שלדעתי עדיף להיות רחוקים מאשר "בתחת של השני". אז אפגש עם הפונדקאית שלי אחת לחודש,שום דבר לא יקרה. אני לא חייבת להתראות איתה יום יום. ותבינו הפונדקאית שלי בחורה מקסימה!!!!!!!!!!!!! אבל......לה יש עיסוקים ו....הריון(בע"ה) ולי.......לא חסר עיסוקים. אז למה להיות כל כך קרובים??? נראה לי שכך אפשר לעבור יותר קל את ההריון,וחוץ מיזה שאקט הפרידה(בע"ה עם הלידה) יהיה יותר קל. נו,אבל אני רוצה כבר להתחיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שתפגשו אותה באחד מהמפגשים....... וגם אתן תוקסמו ממנה!

mondani5

New member
דרדסית יקירתי

אז אמרי לי מה התרגום של המילה מונדני בהונגרית? הופתעתי לשמוע שאת נשואה,עד כמה שידוע לי פונדקאיות חייבות להיות חד הוריות ולגבי נשואות במקרים חריגים מאד. אני שמחה שתמשיכי לסיבוב שני והלוואי תאומות ,כיף לשמוע אישיות כמוך,אני קוראת את הכיתובים שלך ובטוחה שאת בחורה מיוחדת מאד וכשרונית ברמה,אני מאחלת לכל ההורים המיועדים פונדקאית כמוך. ברור שהייתי מעדיפה להשאר בקשר עם הפונדי,אבל לא במפגש היום יום בשכונה ,בגינה ,במכולת השכונה,בגן או בבית הספר,חשוב שיהיה מרחק ובבוא העת נעשה את החיבור עם הילדות,כל דבר בעיתו,אני והפונדי שלי כל הזמן מדברות על הכל אין ביננו מחסומים או הסתרת מידע כל שהוא ,אנו מתיעצות על הכל,אין ספק שהיא נקשרה אלי והיתה רוצה להישאר בקשר כל הזמן ,אין לי בעיה אם זה רצונה,אבל מאחר וכיום אנו מתגוררות בשכנות,אחרי הלידה בעזרת השם אבדוק את המצב לגבי כולנו,בעלי, הפונדי, הבנות ואני ונבחר את הדרך הטובה ביותר לכולנו. השבוע אני נפגשת עם העובדת הסוציאלית בבי"ח ויומיים אחרי זה עם פקידת הסעד, אני לא מאמינה זה מתקרב. אז שנשמע רק טוב מאחר והאסון של"קולומביה"ממש העציב את כולנו,הבחור היה פשוט מלח הארץ,אחרי מותו יספרו על גבורותיו כולל על כך שהשתתף בהפגזת הכור העיראקי.יהי זיכרם ברוך!

mondani5

New member
../images/Emo66.gifבנדה יקירתי

אני פשוט חדשה בפורום ולא כל כך יודעת על מצבה של כל אחת ואחת, באיזה שלב את?בכל מצב אני מאחלת לך הצלחה מכל הלב בידידות אירית

בנדה1

New member
אז ככה...

ציצנית היא הפונדי שלנו. התחלנו את ההליך לפני שנה עם פונדי אחרת שלפני כחודש וחצי הודיעה לנו כי היא לא מעוניינת להמשיך בהליך, וזה לפני נסיון החזרה 2. בעזרת מרכז מסוים הכרנו את ציצנית וביום רביעי ג ם א נ ח נ ו ב ו ו ע ד ה .... (שוב) תחזיקו אצבעות.

בנדה1

New member
יקירה, חייבת לדווח...

לא היו תופעות לוואי
הג'חנון החזיק מעמד עד שעות הערב המאוחרות ואז תפס אותנו רעב ואכלנו מכל הבא ליד... ואח"כ כבר כאבה הבטן...

בנדה ../images/Emo50.gif

אתם אושרתם הפונדקאית עדיין לא! אנחנו לא אושרנו והפונדקאית שלנו דווקא כן מצחיק לא?

shosh6

New member
בנדה וציצניה המון ../images/Emo50.gif בוועדה

הקרובה. גם אני אחזיק אצבעות.

הי אירית יקירה, תני לעיניינים

להתגלגל מעצמם, יש דברים שמסתדרים על הצד הטוב ביותר. אם את אוהבת את הבית שאת גרה בו וגם את הסביבה אין שום סיבה שתעברי. מנסיון אח"כ תהיי עסוקה בטיפול בבנות עד מעל הראש ולכולם יש את החיים הפרטיים שלהם. תאמיני לי שאת השכנים שלי מהדלת ממול אני בקושי רואה פעם בשבוע .אם תתקלי בבעיה אז תחשבי איך לפעול.אל תטרידי את עצמך בדברים שעוד לא קרו או בבעיות שלא צצו. תתרכזי בנס שעומד לקרות בקרוב. לירון

למעלה