רוצה לשאול אתכם

magshimot

New member
רוצה לשאול אתכם

תגידו לי אנשים (ואני מקווה שיגיע לענות פלח נרחב ועסיסי של המעריצים בישראל) איזו מבין 2 ההופעות הגרנדיוזיות של דפש הלא הן ה 101 וone night היא הטובה, היפה ביותר? מי מהן היא הופעת 'הדגל' של הלהקה? נכון שהחומרים שונים והזמנים אבל אלו רק תירוצים, מדובר באותה להקה וחיבור בין החברים שלה. בתכל'ס ההבדל המהותי היחיד הוא פלאי הטכנולוגיה והקידמה אז אל תתנו למחשב או ל VG יותר מדי קרדיט. היה לי ויכוח מטורף שהרס לי ליל שישי שלם עם מישהי מאוד יקרה לליבי שדאגתי לספר לה בכל השפות שה 101 זו הצלחת-במה שלא תשוחזר כזה בקרוב אם בכלל והיום היא באה לי עם ה one night הזה שגם מעולה לדעתי אבל לא כמו ה 101 שלדעתי היתה באמת משובחת ומה גם שאז השטח היה פנוי ונקי יותר מסאטלות למינהן. מי לא באמת מתגעגע לזה או מעדיף את זה?

101 לדעתי..

רק אני משתפת פעולה עם הסקרים שלך ?
יש לך מזל ....

הגר26

New member
גם לדעתי 101

פריז היתה באמת הופעה מצויינת, אבל זה משהו שונה. אם בכל זאת משווים, 101 לוקחת בענק.

זהר25

New member
אז אני במיעוט.....

לדעתי ההופעה בפריז לוקחת על 101.101 זאות הופעה שאי אפשר לתאר במילים ,אבל בשבילי ההופעה בפריז.

magshimot

New member
בלי לזלזל, יותר היענות בבקשה

ושיהיה לכם אחלה יום מה נסגר איתכם ממש בושה לפורטל גדול כמו תפוז בכל מה שקשור לדפש... נכון שיש פורום 80S אבל זו להקה שחייבים לייחד אותה...

Reshefgarcia

New member
לטעמי...PARIS

למרות שזה מירוץ צמוד לאלללה... מסיבה כלשהיא שקשה לי לשים עליה את האצבע,נראה לי כאילו בפריז יש יותר אמוציות בהופעה,ובקהל,מאשר מהקהל האמריקאי ב 101 שנראה ונשמע קצת,טוב נו,כמו קהל אמריקאי,קר ומנוכר...

magshimot

New member
הקהל לא זה שנתן הופעה רשף

אתה צודק שהקהל היה חם ומחמם אבל הלהקה... מה איתם? עם הביצועים? איזה אמוציות מצידם ראית ב one nught שיכולים להידמות לתום ולהתלהבות של ה 101? העוויות של דייב? עודף המרץ הבלתי מוסבר? מה? הפרצופים המעוצבנים של מרטי? אני חולה על הקקה של דייב סלחו לי על ההתבטאות אבל יש לו אחד עם ריח הרבה יותר טוב אם אתה מבין...

Reshefgarcia

New member
בשבילי...

בכל הופעה,הקהל הוא חלק משמעותי באותה מידה כמו מי שמופיע,ולכן כ"כ נהניתי מפריז. תארי לעצמך הופעה של כל להקה,שבה אנשים פשוט "ישבו" על הידיים,או סתם לא יזוזו...איך תראה ההופעה? מדכאת בטירוף,נכון? וזה לא ישנה אם זאת תהיה הופעה של מטאליקה,דפש מוד, או אלביס קוסטלו...כל הופעה שבה הקהל נטול אנרגיות,בעיני שווה הרבה פחות,ולא משנים הביצועים. אני מסכים,באופן כללי שהביצועים היו יותר טובים ב 101 (חוץ מ NEVER LET ME DOWN) אבל בסה"כ...כשלוקחים את כל הגורמים בחשבון...פריז יותר טובה לדעתי.

magshimot

New member
אני פשוט שמחה שמצאת

הופעה שאתה כל כך אוהב אבל עדיין משועבדת ל 101 שם המציאו את ה Never Let Me Down

למעלה