רוצה לקרוא.....................

MxIxAx

New member
רוצה לקרוא.....................

אני מחפש מקור עם כמה שיותר חלקים של הרומח, לא בדקתי במדוייק בספרייה שלי,אולי עדיף לקנות? נמרוד

../images/Emo54.gif

אני לא בטוחה שאני מבינה למה אתה מתכוון. אתה מחפש ספרים של הרומח?

MxIxAx

New member
יש פה בספרייה המקומית כמה וכמה חלקים

כמו שאמרו פה, יש 140 חלקים, כמה זמן יקח לתרגם את כולם? בטח גם באנגלית אין את כולם בהישג יד

../images/Emo54.gif

אין 140 חלקים. יש 140 ספרים ששייכים לעולם של רוה"ד, שמחולקים לטרילוגיות שונות או לסדרות, חלקן מפורסמות יותר וחלקן נידחות. לא חייבים לקרוא את הכל (למעשה אני לא חושבת שמישהו בפורום קרא את הכל). אם תכתוב מה כבר קראת, נוכל לעזור לך בצורה יעילה יותר.

MxIxAx

New member
לפני איזה עשר שנים היה לי ספר אחד של הרומח

שנקלח ממני, אני לא זוכר איזה, רק עטיפה רכה אדומה

../images/Emo54.gif

אם כך, כדאי שתתחיל מההתחלה. הנה קישור למאמר שמסביר את סדר הקריאה המומלץ: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=479&a=26530&c=3241&sc=0&ssc=0

MxIxAx

New member
לקחתי את שני החלקים הראשונים, השלישי לא היה

בספרייה ז"א דרקונים של דמדומי סתיו דרקונים של ליל חורף

MxIxAx

New member
האם

האם כדאי לקרוא רק את הטרילוגיה הראשונה שנרמז לי שהיא הכי טובה?, אני בטוח שאין פה בספרייה שלי את הכל

../images/Emo54.gif

תקרא את הטרילוגיה הראשונה ותעבור הלאה. אם לא תיהנה - תפסיק באמצע. אף-אחד לא יכריח אותך לסיים הכל... בינתיים כל הספרים שקראתי (לא שיש כל-כך הרבה כאלה...) היו טובים לדעתי.

MxIxAx

New member
עדכן עד כאן

קראתי 117 עמודים מדרקונים של דמדומי סתיו וזה נפלא, ממש כיף

Titush Black

New member
מומלץ

לדעתי, לקרוא את טרילוגית הרשומות אז את טרילוגיית האגדות ולאחר מכן את דרקונים של להבת קית. זה מה שלי, יצא לקרוא עד כה, ונהנתי. [אני לא מוצאת יותר מזה..]

MxIxAx

New member
את מוזמנת לספרייה המקומית של רמה"ש

אני דואג שיהיו שם כמה שיותר חלקים מהסדרה לפחות מה שתורגם

TinkerBellll

New member
רק לפני שקוראים את להבת קיץ..

חובה חובה לקרוא את "דור ההמשך" שמקשר בין "אגדות" לבין "להבת קיץ" (אני עשיתי את הטעות והיו לי המון חורים בעלילה..) לגבי מקור לספרים-מדיטק חולון (למרותשזה נשמע לי קצת רחוק בשבילך...) את כל הספרים של רומח שקראתי לקחתי משם (חוץ מעותק של "דור ההמשך" ו"דרקונים של ירח נעלם" שקיבלתי במתנה...)

Titush Black

New member
כן...

חורים בעלילה זה מעצבן. אבל אחותי דיברה עם איזה מישהו שקרא קודם את "דור ההמשך" והשלימה כמה מהפערים ככה שלא עד כדי כך זה הפריע לי.

למעלה