רוצה לקנות Flower ו-Journey

voguemaster

New member
רוצה לקנות Flower ו-Journey

יש לי חשבון ב-PSN האמריקני. אני מסוגל למצוא את המשחקים והכל טוב ויפה אבל כשאני נכנס למערכת הוא מציג לי מחירים בשקלים ומחירים אחרים!
לדוגמא, Flower עולה 7 דולר אבל כשאני נכנס אני רואה 40 ש"ח. כנ"ל משחקים מלאים אחרים שבמקום להיות משהו כמו 50 דולר פתאום קופצים למחירי ארץ ישראל של 360 ש"ח.
זה נורמלי???

האם אני חייב להיכנס דרך ה-PS3 בלבד? האם אני צריך להיכנס דרך פרוקסי כדי שלא ייתנו לי מחירים של החנות הישראלית? (אין לי שם אפילו חשבון).

voguemaster

New member
יש מצב שנכנסתי לחשבון האירופאי

כי כתוב לי שהמיקום הוא ישראל, ואין אפשרות לערוך אותו. פאק.
טוב, ננסה להיזכר בפרטים של האמריקני, נקווה שיעבוד.

la lei lu la

New member
נכנסת לחשבון הישראלי ולא האירופאי

אם היית נכנס לחשבון האירופאי לא היית רואה מחירים בש"ח ולא היה כתוב לך שהמיקום הוא ישראל

voguemaster

New member
מעולם לא יצרתי משתמש בחנות הישראלית

מה שאתה אומר לא הגיוני. אולי הטעות הייתה ששמתי כתובת ישראלית בפרטי הפרופיל. אני אנסה את המשתמש השני שלי..

voguemaster

New member
טוב, זסיכום חוויות

אז נכנסתי עם המשתמש השני והוא אכן עם כתובת אמריקנית. כל המחירים כמו שצריך.
לא הצלחתי כמובן לקנות קרדיט ב-PAYPAL אז ניסיתי לקנות מאמזון כרטיס PSN. כמובן שזה לא אפשרי למי שאין לו BILLING ADDRESS אמריקנית.
הבנתי שאפשר לשנות באמזון את הכתובת אבל זה עלול לעשות בעיות עם החיוב. בסוף עשיתי כך:

1. קניתי לעצמי GIFT CARD של 50 דולר.
2. שיניתי BILLING ADDRESS לכתובת האמריקנית שלי.
3. קניתי את כרטיס ה-PSN ב-50 דולר. ב-CHECKOUT הוא אוטומטית רוצה להשתמש ב-GIFT CARD כך שבפועל בעסקה הזו אמזון לא באמת הולכים לסליקת אשראי ולכן אין בעיה עם הבנק

4. אחרי שקיבלתי את הקוד והזנתי אותו וראיתי שהכל בסדר, שיניתי BILLING חזרה.

קניתי את FLOWER, את JOURNEY ואת TRINE 2

la lei lu la

New member
חביבי, יש לך משתמש ישראלי

אתה לא "יוצר משתמש בחנות הישראלית". אתה פותח משתמש ברשת ה psn ואם הגדרת את הכתובת שלו "ישראל" הרי שפתחת משתמש ישראלי. כשתתחבר לחנות זה ינתב אותך לחנות הישראלית בהתאם למשתמש.

עכשיו, אם אם מה שאתה אומר הוא מדויק - נכנסת לחנות האון לין וראית מחירים בש"ח + שהכתובת של המשתמש שלך היא "ישראל" = יש לך משתמש ישראלי.
מזל טוב !!

la lei lu la

New member
וכמובן תהנה מ journey. אחלה משחק. ואל תוותר

על לאפשר לשחקנים אחרים "להיכנס" למשחק שלך. זה הרבה יותר מיוחד ככה.

voguemaster

New member
אני בזמנו זוכר

כשפתחתי את המשתמשים האלה, שהייתה אפשרות לפתוח משתמש בחנות האמריקנית, ובחנות האירופאית (את שניהם עשיתי).
עכשיו אתה אומר לי שכל העניין השתנה לגמרי ולפי כתובת המגורים נקבעת החנות? אם זה ככה, חבל שכתבתי ישראל בחנות האירופאית כשפתחתי את החשבון אבל ניחא, יש לי עדיין את האמריקני.

la lei lu la

New member
זה מעולם לא היה כך

מאז שפתחו את רשת ה psn התהליך היה פתיחת משתמש לרשת לפי אזור המגורים שלך ולא פתיחת משתמש בחנות מקוונת כלשהי לפי בחירת אזור. לפי אזור המשתמש כשאתה מתחבר לחנות אתה מנותב לחנות המתאימה לאזור שלך. אם בכתובת המגורים רשמת ישראל אתה תנותב לחנות הישראלית.

מה שאתה כנראה עשית זה לפתוח משתמש אמריקאי (עם כתובת בארהב) ופתיחת משתמש ישראלי (עם כתובת בישראל). אם לא פתחת משתמש עם כתובת למשל בבריטניה אז כנראה בעצם לא היה לך משתמש אירופאי מעולם :)

voguemaster

New member
כן אבל

לא הייתה חנות ישראלית כשפתחתי. מה זה אומר? ששויכתי במקור לחנות האירופאית ואח"כ כשנפתחה החנות הישראלית אז לשם זה נכנס לבד?

לפי מה שאני זוכר

לפני שנפתחה החנות הישראלית אם היית מכניס פרטים ישראלים היית מקבל את החנות האירופאית, מאז הפתיחה פרטים ישראלים יכניסו אותך לחנות הישראלית.

statrix

New member
מה פתאום ...

היית מקבל הודעה שאין תמיכה בישראל ולא הייתה חנות בכלל

למעלה