רוצה לקנות סוס!

רוצה לקנות סוס!

אני מחפשת סוס בן 6-9 מאולף לקפיצות ושיכול לקחת אותי רחוק וכמובן שיהיה לו אופי טוב ומבנה יפה (לא מתקמצנת בכסף) אם מישהו יודע פליייז תודיעו לי!

Sweet SuGaR

New member
את יכולה לברר

בחנות הרוכב... יש שם לוח מודעות ובאתר הבא: SOOS אין שם הרבה מודעות כי הוא ממש חדש. יש גם דף אחד לפני אחרון בעיתון של ההתאחדות (חחח אני מנויה סוף סוף!). פה אני לא חושבת שיש מישהו שרוצה לקנות.... דרך אגב הייתי היום ביריד הסוסים והיה ממש נחמד רק חבל שהם התייחסו לווסטרן ושחכו את האינגליש (טאז סתום
) המכירה הייתה של קווטרים ושל ערבים ככה שעם סוס קפיצות לא יצאתי... יאללה חפיף.. עשיתי מנוי וביטוח דרך ההתאחדות... קיבלתי עיתון!!!!!

ScooBy

New member
../images/Emo91.gif

טוסי לחו"ל (אירופה... יותר נכון גרמניה/הולנד)... ותקני שם סוס פי שניים ממה שאת יכולה למצוא בארץ באותו המחיר...

הייתי שם

הייתי ביריד ראיתי את הסוסים וזה אבל אלה לא סוסים מאולפים הם בישביל תחרויות יופי וכל מיני.....ובאתר סוס אז אין שם סוסים למכירה.....בדקתי

gatenioj

New member
סוס קפיצות

תתקשרי לדובי מחוות דובי בבת שלמה, כרגה יש שם סוס קפיצות ואם לא מתאים תתארי לו מה את רוצה ומה התקציב והוא מסוגל להסיג לך סוס מתאים טל. להתקשרות:04-6292555 , סלולרי: 064-467110

יש לי למכירה..............

שלום יש למשפחתי סוס ואנחנו מעוניינים למכור אותו.......... הוא בן 8...... צבע אפור כהה כהה כמעט שחור.......... סוס מקומי........ יודע לקפוץ ( אני אישית קופץ איתו ) יש לו אופי חבל על הזמן (מדי פעם אני יוצא איתו לים ) לפרטים צרו קשר.......................

למעלה