רוצה לקנות מחבט...

YoNaTaNy

New member
רוצה לקנות מחבט...

הייתי הרבה זמן עם 170 גרם של הד וכיסחתי אותו לא מעט... אני רוצה לקנות מחבט חזק והמחיר לא ממש חשוב. אני מוותר על ה110 של הד ועל ה110 של feather למי שמכיר כי הם לא ממש נוחים. חשבתי על ה150 גרם של הד. מה אתם אומרים? אני אשמח לקבל הצעות. תודה, יונתן.

קח את ה-160 של הד

יש לי את ה-160 של הד כבר שנתיים בערך, וקודם היה לי 180 - ה-160 יתן לך את כל העוצמה שאתה צריך, והוא קל מספיק (בשבילי...). תהנה.

ליאאור

New member
שמע לי..

קנה את ההד אינטליג'נס 150 שני בולמים, משהו פצץ 1000 שקל ככה.. אני לא יודע במדויק

YoNaTaNy

New member
כן.... זה מה שאני רוצה...

אבל 1000 שקל? את ה110 של הד מוכרים ב600.... קצת מוגזם, לא?

מה פתאום

הד של 110 עולה 1160 ש"ח. איך הגעת ל600 ש"ח. קנה את המחבט של "דנלופ" 130 גרם (כמו שלי) הוא עולה משהוא כמו 600 ש"ח הוא אחלה מחבט, לא קל מדי ולא כבד מדי

YoNaTaNy

New member
מינור כנס.....

בספורט ורטהיימר ה110 גרם עולה 630 שקל...

YoNaTaNy

New member
כנס מינור....

בספורט ורטהיימר ה110 גרם של הד ינטליג'נס עולה 630 שקל. מתי מהד מוכר במחירים הגבוהים האלה בקניות פרטיות ובודדות, אני חושב שהוא יבואן בלעדי ולכן הוא מוכר לורטהיימר ככה שהוא קונה את ה110 גרם בסביבות ה250 שקל. לדעתי עם קצת מיקוח הוא יוריד את המחיר. דבר שני, דובי מוכר ב600. ליאור, כדי לאמת את זה תשאל את אבא שלך ותשלח תגובה.... יום נעים....

ליאאור

New member
אין לי מה לשאול..

ואין לי כח להסביר לך למה...

YoNaTaNy

New member
אבל זה באמת המחיר?? לא נראה הגיוני

אני אתקשר מחר להד... צ'או צ'או

קרן שרף

New member
בערך 500 שקל

אני גם משתמשת ב-160 של הד והוא ממש נוח, הוא לא כבד ולא קל מדי

YoNaTaNy

New member
למה התכוונת? ה160 ב500 שקל?

מאיפה אתם מביאים את המחירים האלה? דובי מוכר ב250 160 גרם...... היום אני אדבר איתו בקשר ל150

ליאאור

New member
יוווווווווווווווווו יונתן

שיגעתי לנו את המוח לך קנה כבר מדובי !!חאלס עזוב אותנו יווו איתך

קרן שרף

New member
הכל טוב!

השבועות האחרונים היו קצת לחוצים וכל פעם כשאני הייתי בבית זה היה יום שני אז לא היה לי טעם להגיע כי יש לכם אימון. אבל יום רביעי אולי אני אבוא או שאולי אני פשוט אגיע קצת יותר מוקדם ביום שני. מה קורה אצלך?

למעלה