רוצה לקבל מידע

iritirit

New member
רוצה לקבל מידע

כאם לילד עם הפרעות קשב וריכוז (ללא היפר) הייתי רוצה מידע בנושא בכדי לתת לילד את הכלים להתמודד.וכן לדאוג שבי"ס יתן להם את הזכיות שלו כי אני מרגישה שמנפפים אותי. מאמרים ברשת, ספרים או כל דבר שיכול לעזור תודה מראש

arena

New member
קצה של חוט...

בתור התחלה פני לעמותת ביחד 03-5797004. זוהי עמותה להורים עם ילדים עם בעיות קשב וריכוז. עושים יופי של עבודה. יש להם המון חומר , רשימות ספרים , סדנאות להורים , רשימות בעלי מקצוע וכדומה. כמו כן תראי אולי יוכלו לתת לך עלונים קודמים של העמותה ובהם חומר רב.

דליה.ד

New member
שלום לך וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

כאן בפורום תמצאי כל מה שאפשר...! מאמרים בנושא, אתרים בנושא, ספרים בנושא, מכונים לטיפול, שיטות טיפול וקבוצת תמיכה וירטואלית בה אפשר לדון בנושאים שונים, להתייעץ ולקבל תמיכה. אם תביטי בשורה האפורה תמצאי כותרות כגון: "קישורים" כל לחיצה על קישור תוביל אותך לאתרים בנושא בעברית ובאנגלית (ממויין). הכותרת "מאמרים" תוביל אותך למאמרי הפורום גם בנושאי הפרעת קשב וכן זכויות הורים (יכול להיות שתמצאי מידע חשוב על זכויות ילדך בבית הספר). בכותרת "לוחות" תמצאי רשימת ספרים מומלצים בנושא (אפשר לקנות דרך הרשת). רציתי להבין, מה זאת אומרת "נפנפו" אותך בבית הספר. אם תוכלי לפרט. כי זה "שורף" לי את הפיוזים....היפרית כמוני...

zivadina

New member
וזאת ההזדמנות לבקש שתמחקו שם

מאמר אחד שחוזר על עצמו 7 פעמים. כדאי שתשימי לב, בתור ספרנית הפורום, דליה.

שלום וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

כמו שאמרה דליה - פה בפורום יש המון דברים, המון חומר והרבה מה ללמוד, והכי הכי חשוב - מקום לקבל בו תמיכה ואוזם קשבת וכמובן - הרבה אמפטיה
לגבי הזכויות שלך - גם אני כמו דליה הייתי רוצה לשמוע מה זאת אומרת "מנפנפים אותי" - יש פה מקוןם לברר את הדברים לעומק. טוב שבאת אלינו

iritirit

New member
"מנפנפים אותי"

כאשר הבאתי אבחון מניצן - הם ביקשו שאתן לילד רטלין - והסכמתי אך כשרציתי לדעת אם יש לו הקלות ( מאחר והוא בוגר כיתה ג ) הם גרסו כי רק רטלין הוא הפתרון היחיד דבר שלא מקובל עלי ( לבני יש בעיות בקשב וריכוז ללא היפראטיביות ). קשה לו מאוד להתרכז ולעבוד מול מסימה בדף ? האם מגיעות לו שעות שבהם ילמדו אותו טריקים כיצד להתמודד עם בעיותיו ( אין אני מצפה לפתרון הבעיה רק שילמד דרכים להתגבר על חלקם) אם ידוע לכם חוזרים מיוחדים של משרד החינוך או חוקים שיוכלו לעזור אשמח מאוד

BeeFatma

New member
אין לך הרבה מה לעשות לצערי

לי יש ADD כמו לבן שלך מי שאת מאמינה שמנפנף אותך תתלונני אליו למשרד החינוך לי היתה מורה למטמתיקה שלא התייחסה להקלות שלי ואחרי שנתיים שלא יודע למה לא הלוננתי (כיתות ז,ח) החלטתי שנמאס כתבתי ביחד עם ההורים שלי מכתב למשרד החינוך (מסתבר שאני לא היחיד שהתלונן עליה) ומה שיצא מזה כלום יש לה הערה בתיק האישי מהמפקח של בית הספר אבל חוץ מזה נדא כלום הי ממשיכה ללמד שם מה שכן היא כצת נדפקה ממני כי לפני כמה זמן היא נסתה לעבור ללמד בבית סםפר אחד שחברה של אימא שלי רכזת מתמיקה שם ומן סתם היא קיבלה תשובה שילילית מעניין למה?.. אבל חוץ מזה אין לך הרבה מה לעשות תתפללי שתפלי על בית ספר טוב בקטע הזה

iritirit

New member
למה?

מנסיוני המר עם מערכות כדי לעיתים להתקופף ולא ללכת דווקא כנגד מערכות כי הם יכנסו למאבק כוחות שרק הילד יסבול האם אני צודקת?

דליה.ד

New member
לפני ש"נכנסים" במערכת, שווה לנסות

ל"גייס" אותה לטובת הילד. אני הייתי מנסה להפגיש אתכם את היועצת, המחנכת ואחראית החינוך המיוחד בבית הספר לישיבה בה תצטרכו לטכס עיצה כיצד לעזור לילד. אל תשכחי להזכיר שאת מצידך מילאת אחר כל הוראות בית הספר, שחשוב לך שהילד יצליח, שאת מאוד רוצה שהן יעזרו לו וכו´. לפי דעתי בהמלצות האבחון כתובים הקשיים של הילד ועיצות כיצד לעבוד איתו. רצוי לבקש הוראה מתקנת לילד, הקניית אסטרטגיות למידה עוקפות קשיים, תרפיה אם צריך וקצת יותר תשומת לב וחיזוקים לילד מצד המחנכת. אני מאמינה שהם ירצו ללכת לקראתך, ואם לא אז אפשר לבקש פגישה עם מפקח/ת בית הספר, לספר את סיפורך, שביקשת עזרה ונענית בשלילה. אם זה לא יעזור לפנות למפקח המחוז וכל הלאה.... אבל אל תשתמשי בתותחים הכבדים לפני שניסית את הקלע.... בהצלחה!

עורך דין טוב יומר לך מתי לא כדאי

להאבק. עורך דין שחומד את כספך, ירצה להאבק תמיד. למעשה, פניה לעורך דין טוב היא כמו פניה לרופא שיניים טוב. אם השיניים שלך תקינות. הוא ישלח אותך הביתה ולא יעשה לך טיפולים מיותרים.

למעלה