רוצה לפרוק קצת

Chin Chin Man

New member
רוצה לפרוק קצת

היה לי את השבוע הכי מגעיל בחיים נראה לי.... היום באמצע ההרצאה יצא לי האויר מהמפרשים, והתחלתי לחשוב שאולי אני עושה טעות שאני לומד קולנוע. לא מצליח לישון כבר כמה ימים טובים, אני עייף, עייף מאוד ולא מצליח לעצום עיניים אני כל הזמן מוטרד (לא יודע למה ואפילו לא יודע ממה אני מוטרד). ובנוסף להכל אבא שלי התקשר אלי לומר לי לבוא למיון בתל השומר, כי סבא שלי עבר אירוע מוחי.... מתי החיים יחזרו למסלול הרגיל, המסלול שבו אני קם כל בוקר עם חיוך, ומבסוט שאני לומד משהו שאני אוהב ומאוד רוצה לעשות בחיים, והחלום שלי מהרגע שהייתי זרעון...

Chin Chin Man

New member
מצטער שאני מפיל את זה עליכם

אבל פורקן וירטואלי הוא משהו שקל יותר לעשות מאשר ללכת לבכות לחבר שלך ..

אורי יקר

קודם כל החלמה מהירה לסבא שלך. דבר שני בתור אחת ששמעה אותך מדבר על הקולנוע,הקורסים והחברים שם,אתה לא עושה טעות זה משהו שאתה אוהב,ואתה רק בהתחלה,תן לזה זמן. ואתה תמיד יודע שאתה מוזמן להרים טלפון ואני אהיה שם בשבילך לתמוך בך. המון אהבה מירית :)

אורי

אז ככה. קודם כל תרגע! כל מי שסיים ללמוד או נמצא בשנה שניה ומעלה בלימודים, מכיר את המשבררון הזה של לא בטוח אם זה מה שרצה.. לא מצליח.. לא מעניין וכו. \הבשורה הטובה- זה עובר הרעה- בסוף התואר
לא יודעת באיזו שנה אתה אבל אם זו שנה ראשונה אז יש מקום לשקול החלפת מקצוע ואם אתה בטוח שזה חלום חייך אז אל תוותר. זה משתלם ומתוק בסוף. בינתיים..? המון חיבוקים מעודדים והחלמה מהירה לסבא

lizush

New member
מצטרפת לכל מילה של דיקלה...

בתור אחת שסיימה את התואר לפני כמה שנים, אני זוכרת שזו היתה התקופה הכי מעצבנת בחיים, אבל היום אני לא זוכרת למה... אם עברת שנה ראשונה - אתה יכול לעבור הכל... החלמה טובה לסבא

rikibit

New member
צי'ן צי'ן מאן הכל יסתדר בסוף../images/Emo8.gif

קודם כל מצטערת לשמוע על סבא שלך מאחלת לו החלמה מהירהההההההה
שנית כל לכל אחד יש את היום/שבוע/חודש שהאוויר פשוט יוצא מהמפרשים,קורה שעוברת תקופה שגורמת לעירעורים או למחשבות במיוחד כשיש עומסים ומין "בלאגן" שלא יודעים מאיפה להתחיל לסדר. אני יודעת שאתה אוהב קולנוע ואני חושבת שאתה גם טוב בזה ומשקיע בזה מאד,אז תדע שיום אסל יום באסל אבל הכל עובר ומשתפר..אפשר לראות חיוך
נ.ב: אם בא לך לפרוק אתה תמיד מוזמן לדבר

הממממ....

בשמחה הייתי מספרת לך למה השבוע הזה היה נורא גם בחיי-אבל למה לתת לך להתנחם בצרת רבים...
? עדיף ליישר את הגב,לעמוד ניצב ,לחייך חיוך רחב ולהחליט שלמרות הכל- אתה מחליט החלטות וחושב על הבעיות בטיפה יותר אופטימיות. מתלבט לגבי לימודי הקולנוע-אחלה..במקום לחשוב כמה זה מבאס,קח את עצמך בידיים ותן לעצמך עוד צ'אנס.יכול להיות שהאויר יצא מהמפרשים כדי לתת לאויר חדש להיכנס וש"הירידה" במפלס החשק ללמוד היא רק לצורך עלייה. זה לא קרה?-תחליף מסלול. בבריאות סבך,לצערי,אתה לא שולט מותק.הלוואי והיו מילים מנחמות.מאחלת רפואה שלמה מכל הלב. שיהיה המשך שבוע נפלא,שישתנה לטובה!! והכי הכי חשוב, שמור על החיוך-------------------------->

הגלל מסתובב,

פעם אתה למעלה- ופעם אתה למטה. תחשוב על זה כך - אם עכשיו אתה בתקופה רעה, אז כנראה שאתה לפני תקופה מצויינת
ובכל אופן - תנסה לקחת את זה באיזי. תחשוב על הצד החיובי בכל דבר, ולאט לאט יהיה בסדר.... כמובן שאם אתה צריך משהו - אני תמיד פה בשבילך! החלמה מהירה לסבא, ותרגיש טוב

רפואה שלמה לסבא|חמסה , והחששות שאתה

עובר הם דיי לגיטימים וזה חלק מתהליך הלמידה בהצלחה ורפואה שלמה

solee

New member
תקופות כאלה באות והולכות.

אתה תראה שעוד ממש קצת הכל יעבור, ותרגיש כמו חדש. ובינתיים אולי תנסה לראות קצת "חברים"... זה בטוח יסיע לך להרגשה כללית טובה.
קבל חיבוק מכל הלב.

Chin Chin Man

New member
תודה רבה לכל המגיבים + עדכון

הבוקר השמשית נפתחה עם חיוך על כך שהשמש זורחת בשמיים. סבא מרגיש הרבה יותר טוב, הוא עבר אירוע מוחי קטן (ולא זוכר איזה שעתיים). היום כבר התקשרו אליי כמה חברים מהלימודים לגבי צילומים של סרטים שאנחנו צריכים להגיש וכמובן שזה גם שינה קצת דברים והכניס עוד קצת רוח בחזרה למפרשים. תודה לכולכם שיודעים בעזרת קצת מילים להיות שם גם שהמצב לא בשמיים. שיהיה לכולםסופ"ש נפלא וקייצי. אורי.

לא סתם חיוך,חיוך עם גומות :)

כמה טוב לשמוע על המצב של סבא שלך וכמובן על מצבך. כן ירבו עוד ימים של אושר וחיוך.

עופר 123

New member
אמנם קצת באיחור...

ובכל זאת, החיים שלנו בנויים מעליות ומורדות. זה אמנם לא תמיד נעים במורדות, אבל בהחלט גורם לך להעריך את הרגעים היפים. אני שמח לראות שהדברים קצת הסתדרו, ואני מקווה שזו תחילתה של עלייה מופלאה.
גדול, עופר

אורי יקר

אמנם באיחור, קודם כל שמחה שסבא שלך מתחיל להחלים ושהמצב שלו קל. אני מבינה את המצב שלך ויכולה לומר לך שזאת עוד תקופה בחיים שמגיעה לזמן קצר ואז הולכת- כמו כל דבר בחיינו. זה אמנם לא נעים לנו ולא כ"כ משמח אבל זה מחזק אותנו. אנחנו לומדים מתקופות כאלה הרבה על עצמנו: עד כמה אנחנו חזקים (נפשית), מה היכולות שלנו, האהבה שלנו כלפי אחרים וההיפך, מי החברים שלנו ועוד... מאחלת לך שמעכשיו המצב שלך רק ישתפר ויעלה. ורוצה לראות לפחות סרט אחד שלך
שתהיה לך שבת מאושרת

Chin Chin Man

New member
אל תדאגי הסרט יפורסם בקרוב באינטרנט

אחרי שהוא יבויים, יצולם ויהיה אחרי עריכה

למעלה