רוצה לפרגן ל

רוצה לפרגן ל ../images/Emo128.gif

זוכרים שעלה כאן לא מזמן הנושא על הכינוי שאנחנו מכנים אותו/ה? זוכרים שהיתה מדוזה תכשיט ועוד כלמיני? ואני אמרתי שקוראת לו בונבון? אז הוא באמת בונבון (מתוק אבל לא טוב לבריאות במנות גדולות
) אתמול הוא הגיע עם נגר לקחת מידות לתת לי לבחור את הצבע והסוג ובעוד שבועיים תגיע המתנה שלו לנו לי, לילדים לדירה ארונות מטבח |נו מה? כשמגיע פרגון אז מגיע!|

*יערית

New member
וואו....איזה תכשיט יש לך../images/Emo8.gif

זה נשמע בהחלט נהדר ומחווה נדיב מצידו לעשות כך..טוב לא שוכחת את הצד שלך בעינין כשאימו נפטרה{טוב אין להשוות סליחה} בסה"כ...יחסים בין בני זוג שמתגרשים כ"כ חשוב לבריאות של כולם.. הנה אתמול עשה עימי חסד ולילה ראשון בשבוע שישנתי ללא תחרות בבוקר מי ישן מצד מי
יש תמורה בעד האגרה

כנראה ש...

באמת כל אחד מאיתנו נותן את מה שהוא יודע לתת כזוג זה היה נורא אבל היום באמת יצרנו יחסים של פירגון הדדי ואכפתיות (כבר אמרתי פעם שהוא כמו בן משפחה קרוב , מאלו שלא בוחרים הם פשוט נמצאים)

michaly43

New member
כן זוכרת את כל הכינויים וגן החיות

שפתחנו כאן, אוךךךךךךךךךךךךךךךךך מקנאה בך שהגעת לרמת יחסים בריאה עם ה
שלך. מקווה להגיעה לאותו מקום- רק בגלל הילדים. כמו שנאמר: בעל טוב הוא לא היה. אבל חבר הוא בהחלט יכול להיות... שמחה בשבילך....

מצוטטת

New member
../images/Emo127.gif

עכשיו עם קשר , ובלעדיו את מבינה למה לא שתתפתי בשרשור, למה ל......שלנו קוראים פשוט א-ב-א. ואת יודעת מה איזה יופי שמגיעים הזמנים האלה, שהאבק שוקע ושיש רגעים אפילו (כן, על אף...) שגם מגיע לו מידי פם פרגון! איזה יופי!

רות 2

New member
בצרפתית.........אומרים

משהו כמו.."שפו"....(כובע) אני מורידה את הכובע לכל זוג לשעבר שידע ויודע ויכול ויש בו המידה לשמור על מערכת יחסים טובה ובריאה עם הבעל לשעבר................ לי אין את היכולת ,הרצון, ואו המידה לכך ........ושלא תבינו לא נכון אין בי כעס אין בי שנאה אז "שפו"

בצרפת אומרים

הרבה דברים והכל בשפה הזאת נשמע מקסים בעיני |ניצת עם דוק של געגוע בעיניים,לשפה|

גברת מיהלת את יודעת מה אני צריכה?

ריצוף חדש לדירה..תגידי לו שאנחנו נתחתן ונתגרש מה דעתך? צוחקתתתתתתתת איזה כיף כמו שצריך הוא צריך להעביר שיעור לגרושים פשוט נפלא ..בחיית ניצת איך אפשר לא לקנות לך מטבח את כזאת חמודה

מזליקה

לאישה הנכונה אני בטוחה שהוא יהיה בן זוג נפלא שנעשה איזה שידוך?
ועל המילים האחרונות שלך
תודה

יש לי מן הרגל לעשות שידוכים

לאחרים לעצמי לא צריכה יש מי ששומר עלי ויש מי ששולח לי אותם כמעט עד הדלת..

פרק ב

New member
יש.. ויש...

כל אחד והמזל שלו, ה
-ית שלי, ואני בניתוק כמעט מוחלט, היא זו שאמרה בין השאר לבן שעזב יחד איתי "אני לא אמא שלך, אני רק ילדתי אותך" ..... הקשר מצטמצם לטלפון בלבד במקרים שיש צורך באיזה סידור או פרט אדמיניסטרטיבי הנוגע לאחד הילדים או משהו כזה וגם אז זה קר ועניני. ובניגוד לזה ה
של בת זוגי, הוא חבר של כולנו, אורח מקובל אצלנו ואנחנו אצלו, יושבים יחד על שולחן הסדר ובראש השנה וכל מיני כאלה..... כאמור, יש ויש... ולגבי כינויים, בגלל חמיצותה היתרה של גרושתי, הדבקנו לה בתקופה מסוימת את הכינוי "הלימונית",

עוף כנף

New member
מה שמגיע....

מגיע... וכשהדברים נעשים "מכל הלב" על אחת כמה וכמה... כל הכבוד על הנתינה והפרגון ההדדי

ophra

New member
אפשר לפרגן ל-../images/Emo128.gif שלך...

ובינתיים לקטר ולהוציא עשן על ה-
שלי...?????
אוףףףףףףףףף כמה הוא מעצבן אותי בימים האחרונים.... ת'אמת....? הוא לא עושה שום דבר חדש שהוא לא עשה קודם רק עכשיו זה מעצבן אותי יותר ואני מגיבה. למה?
(גם הוא שאל: "תגידי, מה עקץ אותך בזמן האחרון?"
) כי הוא חצה את הקו האדום כי הוא מתח את החבל יותר מדי עד שנקרע.... ועכשיו גם אני מסירה כפפות מפסיקה לקבל הכל רק כדי לשמור על "שלום בית" (קצת מגוחך לאור העובדה שאנחנו גרושים כבר שנה וחצי, לא?...
) והוא - לא מבין מה קרה אבל בסוף הוא יבין: כללי המשחק התחלפו. טוב די עפרה, תשתקי כבר אנחנו פה כדי לפרגן ל-
של ניצת ולא לקטר על התכשיט שלך...
כי למי שמגיע - מגיע! עפ
(הולכת הערב להוציא קצת קיטור מעודן על ה-
)

maof

New member
גם אני רוצה.............../images/Emo6.gif

לאקס של ניצת.........
לתכשיט של עפרה.......
לאקס של בת זוגתי....
מעוף

רגע , חכו

מה אתם מתלהבים שלא יתלהב יותר מדי
(והוא בכלל לא יודע או מכיר את הפורום הזה או אינטרנט בכלל)

למעלה