רוצה לעשות קורס

egur84

New member
רוצה לעשות קורס

אהלן אני רוצה בקרוב לעשות קורס צניחה חופשית, רציתי לדעת אם יש איזה שהם המלצות על מועדון מסויים, עונה, או אולי עדיף לעשות בחו"ל? תודה מראש

elraviv

New member
מתוך "שאלות נפוצות" (בסרגל למעלה)

1. בצפון: - מועדון Paradive ממוקם ופועל באזור חוף הבונים וליד מחלף עתלית כ 10 דקות מחיפה וכשעה מת"א פרטי התקשרות אתר מועדון פרדייב - http://www.paradive.co.il פקס - 04-6391301 טלפון - 04-6391068/9 כתובת דוא"ל - [email protected] 2. בדרום: - מועדון Skykef.com ממוקם ופועל ליד באר שבע במנחת שדה תימן כ 5 דקות מבאר שבע פרטי ההתקשרות אתר מועדון SkyKef ב - http://www.skykef.com פקס - 08-6370127 טלפון - 1-700-705867 כתובת דוא"ל - [email protected] ולפני שאתה שואל איזה מועדון יותר טוב: התשובה היא זה שיותר קל לך להגיע אליו.

Ron Miasnikov

New member
ולמה כדאי בארץ ולא בחו"ל

השאלה הזו נשאלת הרבה וזו דעתי (האישית) בעניין... א. למה ללמוד בשפה זרה כשאפשר ללמוד בשפתך שלך? יותר קל, יותר מובן (וחשוב שיהיה מובן כשמדובר במידע חיוני שכזה) 2. אולי בחו"ל הקורס עצמו יותר זול, אבל כל ההוצאות מסביב (טיסה, כלכלה, לינה) ממילא ישוו או אף ייקרו את העסק ממילא. 3. אם פעם חשבתי שבחו"ל יותר מקצועיים, היום אני בטוחה שלא. המועדונים בארץ מעבירים קורסים מקצועיים וברמת בטיחות גבוהה. 4. איזה באסה לנסוע לחו"ל, לקפוץ קפיצה או שתיים, ואז מזג אויר גרוע, או סתם נזלת שלא מאפשרת לצנוח, או חס וחלילה נקע ברגל ועכשיו הלכה החופשה בחו"ל וגם לא צנחת.. מסקנה -לעשות קורס בארץ, להגיע לרשיון A ואז לנסוע לטייל ולקפוץ בכל מיני מקומות אחרים.. מניסיון - מומלץ! מאחלת לך שתצטרף אלינו במהרה רון

ארזירון

New member
מצד שני

1. מי שדיסלקט, לא יבין וזה לא משנה באיזה שפה זה יהיה 2. אם כבר מוציאים הרבה כסף, אז אפשר להוציא המון כסף ולשלב מנהרה למשל. זה בטוח הרבה יותר כיף מאשר רק לצנוח. 3. אני בטוח שבארץ הרמה מקצועית בשני המועדונים, אבל בחו"ל אפשר לשלב יופי של טיול ולצנוח בעשרות מועדונים. ואני אתן דוגמא לא שגרתית למשל על "מישהו" שעשה קורס באפריקה בלשבים שונים במועדונים שונים במדינות שונות. מה יכול להיות יותר מגניב מזה???? 4. כמו שאמרתי קודם, עם תכנון נכון לא יהיה מזג אויר גרוע, או סתם נזלת שלא מאפשרת לצנוח, ואם התכנון נכון אז מטיילים בסביבה ולא רק צונחים... אז לכל מטבע יש (לפחות) שני צדדים. ואם כבר עושים משהו, אז לעשות בגדול
אבל מה שחשוב זה לעשות. נקודה. (ושזיידוש יחזור כבר ויעורר קצת את הפורום
)

nudnikim

New member
ארזירון

אני מוריש לך בזאת את הכינוי שלי. לך הוא הרבה יותר מתאים נודניק "עם תכנון נכון לא יהיה מזג אויר גרוע, או סתם נזלת שלא מאפשרת לצנוח" אמן

svms

New member
מה עם הפרשי המחיר?

יש הפרש דיי רציני לטובות הח'ברה בדרום.. יש סיבה?

למעלה