רוצה לעשות לה טוב..

ABIR SHAHOR

New member
רוצה לעשות לה טוב..

שלום אני פה בשביל חברה שלי,למעשה אני מקווה להחכים בכדי שאת הסקס הבא שלי איתה אני אתחיל בדרך מנצחת ואשלח אותה היישר לגן העדן להרגיש את העננים.לכן בנות (או בנים)אני חייב את עזרתכן.תנו לי את הדרך המנצחת (איך להתחיל ולפעול,את ההמשך והסוף) הזו שתגרום לעוד נפש יפה בישראל רגעי קסם..תודה רבה.

ToryMaster

New member
אין דרך מנצחת

מה שעובד בשבילי לא דווק איעבוד בשבילה ולהפך. שהיא תכוון אותך, זה עניין של למידה אחד את השני.

איזה כיף לשמוע!

כמובן שהדרך הטובה ביותר היא ללמוד ביחד איתה מה עושה לה הכי טוב. זה מאד שונה מבחורה לבחורה ואין איזה מורה נבוכים קבוע, כמו ספר להפעלת וידאו או משהו כזה
אבל, אם לנסות ולהציע שיפורים, אז הנה כמה אפשרויות לבדוק אם עושות לה את זה גם: תהיה קשוב אליה ותגרה אותה בכל מקום בגוף פרט לאיבר המין, עד שהיא כבר לא תוכל יותר וממש תתחנן ורק אז תגיע לשם. בכל השלב הראשוני הזה תעבור ותשקיע ותלטף ותלקק בכל המקומות המעוררים בגוף האישה כמו: העורף, השדיים, הפה, האוזניים, הירכיים ועוד. כשאתה כבר נוגע בדגדגן, תעשה את זה מתוך רגישות ותגרה ותיצור ריגוש על ידי נגיעה לא נגיעה ועל ידי מגע לא ישיר בדגדגן. במקביל למגע בדגדגן, גע במקומות נוספים כמו הפטמות, הנרתיק, האוזניים, בהתאם לרגישות שלה. נדרשת כאן קואורדינציה, אבל זה שווה את זה
בכל מקרה, תתן לה תמיד לגמור לפניך. ממש כדאי. ורק אחרי שהיא גומרת, כולה נפתחת ומחייכת ורטובה, אז היא כבר תזמין אותך פנימה בחדווה...

ABIR SHAHOR

New member
וואי נשמע טוב..אבל לצערי..

חבל שלא הכל זורם כמו שאתה רוצה..אני עושה פור פליי הרבה זמן וכשהיא מגיעה לשיא אני יורד.לצערי תמיד זה נגמר בשלב שהיא מפסיקה אותי ודווקא כשאני יודע שהיא בשיא ההנאה..ת`כלס זה תמיד מסתיים באותו שלב וזה מוציא לי את החשק להשקיע.

האם אתה יודע

למה בעצם היא מפסיקה? אם זה בשל כאב, אז ייתכן והדגדגן שלה פשוט רגיש במיוחד (זה נפלא) רק שזה אומר שכדאי שתיגע בו לא ישירות, אלא עם אצבעות מהצד לדוגמא. נסה... אם זה לא בגלל זה, אז למה בעצם?

ABIR SHAHOR

New member
אני כבר לא יודע למה..

מצד אחד היא אומרת שזו הנאה גדולה עליה מידי,מצד שני היא מפחדת להמשיך לקבל אורגזמה,מצד שלישי היא רוצה אורגזמה על ידי חדירה ולא על ידי ירידה..כבר אין לי מושג למה להאמין..אם זה נגמר באותו השלב כבר אין לי אתגר לחדש..אין לי חשק..

rongostar

New member
אביר,

נשמע לי שאני נמצאת בערך באותו המקום של חברה שלך - מפחדת לאבד שליטה. "הנאה גדולה מדי" זה בדיוק המשפט שאני אומרת לו כל פעם שהוא יורד לי, ואני מתחילה להרגיש שזה או שאני משתחררת וגומרת, או שאני עוצרת וממשיכים למשהו אחר. ולא מצליחה להשתחרר. הסכמנו שבהזדמנות הראשונה נשקה אותי, ככה טוב טוב, כדי שאני אוכל לשחרר. עד אז, אני מאוד נהנית מכל הדברים האחרים חוץ מזה. אני חושבת שכבר נאמר פה בעבר בצורה זאת או אחרת - נשים נהנות במין לא רק מהאורגזמה, אלא גם מהקירבה והאינטימיות. מוזר לי שאתה אומר "אין לי מושג למה להאמין" - נכון שהיא נשמעת קצת מבולבלת ולא בטוחה - תאמין לה, אפילו אם היא לא בדיוק יודעת. תהנו מהאינטימיות ביניכם, תיפתחו אחד לשני כמה שאפשר ותקשיבו. אחד לשני ולעצמכם. היא צריכה להרגיש בטוחה כדי לאבד שליטה, וזה לא תלוי רק בך. זו חשיפה מאוד גדולה, שהיא צריכה להיות מוכנה להחשף לא רק מולך, אלא גם מול עצמה.

מה שאת אומרת זה ש...

חברה שלי מתביישת ממני?היא לא מרגישה פתוחה איתי?תסבירי לי בבקשה..

rongostar

New member
לא לא לא

אין לי דרך לדעת דבר כזה מהמידע שנתת פה! חוץ מזה - היא כן משתפת אותך במה שהיא מרגישה ומה שהיא רוצה, כך שפתיחות הייתי אומרת שיש לכם. אני רק אומרת שלא תהיה כל כך מתוסכל ("אם זה נגמר באותו השלב כבר אין לי אתגר לחדש..אין לי חשק.."), כי להגיע לאורגזמה זאת בחירה שלה. זה לא רק עניין של ללחוץ על הכפתורים הנכונים. אם אתה יודע שהיא בשיא ובכל זאת מפסיקה, אתה יכול להסיק מזה ש-א. אתה כנראה עושה משהו נכון אם היא מגיעה לשיא, ו-ב, היא בוחרת לא להמשיך לאורגזמה. אפשרות אחת (שאתה העלית) זה שאולי באמת היא לא מוכנה להיחשף מולך. אפשרות אחרת שאני מעלה בפניך פה, היא שיכול להיות שזה עניין שלה עם עצמה, שהיא לא נותנת לעצמה להשתחרר. אני מניחה שיש עוד אפשרויות, אני רחוקה מלהיות מהמומחיות בתחום, פשוט רציתי להרגיע אותך בעניין הפחד מהאורגזמה שלה. אני יודעת רק מהנסיון שלי. בכל מקרה, שווה לכם לדבר על זה ולהיות כנים עם עצמכם, כנות זאת אחלה דרך קיצור. מקווה שהסברתי את עצמי טוב, ומקווה שעזרתי.

אסית10

New member
אביר, הגיע הזמן שהיא תלמד לענג אותך

מבלי שאתה תעשה שום דבר. פעם אתה מתענג, ופעם היא. עד שתלמדו להתענג ביחד. סקס זה כמו ריקוד. בהתחלה לומדים את הצעדים לבד, ואחר כך מתאמנים ביחד, עד שהריקוד יהיה מושלם. מה זה רק לתת? בטח שהמוטיבציה שלך יורדת, כי אתה מרגיש מנוצל, ואתה באמת מנוצל.

וואי בנות חכמות..אתן לא מאמינות..

אתן לא מאמינות איך עליתן עליי..באמת אני מרגיש מאד מנוצל אבל חלק מזה כי אני מאד אוהב להעניק ולתת העיקר שחברתי תהנה בגלל זה רציתי שהאקט ימשך ושהיא לא תעצור אותי באמצע..זה באסה שאתה נותן לפעמים משחק מקדים של שעה בשביל שבסוף זה יגיע לאותו שלב שהיא עוצרת אותי..

למעלה