רוצה לעצב את הגוף

ק ו ק י

New member
תודה על התגובות ו..

אני ממש לא רוצה להיות רזה כמו הדוגמניות בערוץ האופנה אבל אני רוצה שיהיה לי גוף פרופורציונלי.. יכול להיות באמת שזה תערובת של שומן ושרירים.. והאמת היא שאני יותר רצה מהולכת.. מה שמביא אותי לשאלה- מה עדיף לי בעצם, לרוץ או ללכת?

דורון ק

New member
אימון אנאירובי-אימון משקולות

מה שיש לך זה לרוב שומן ולא שריר גדול. אם מטרתך היא הוצאה אנרגטית יותר גבוהה בפרק זמן נתון אזי ריצה מהירה תהיה עדיפה.

qweasd1

New member
דוד צודק

בטח שהוא צודק, כי אני כתבתי את זה
.. אז זה משמעות הכוכביות האדומות..
בדיקה מישוש פשוטה תספר לך אם זה שרירים או שומן. גם, לחיצה פנימה תספר לך אם יש בכלל פוטנציאל להורדה ברוחב; מנסיוני המועט(
) עם נשים בעלות מבנה כזה , מדובר באגן רחב; שום דיאטה לא תשנה את זה. אם זה שומן, רוב הורדת השומן תקרה באיזורים אחרים כי הגוף שלך בנוי לצבירת שומן באיזור האגן. אי אפשר "להכתיב" לגוף מאיפה לרזות, בניגוד למה שיצרני ציוד כושר מספרים לנו! תנסי דיאטה+אימון אירובי, ותראי אם הגוף שלך מגיב כפי שאת רוצה. אם אני לא טועה, ריצה בעליה מפעילה יותר את שרירי העכוז, וזה לא מה שאת רוצה. לטובת הברכיים, הימנעי מריצה בירידה. מישור! [politically correct off] התכוונתי לשאלה ששאלתי.. למה לשנות? את אומרת שאת רזה; הטבע חנן אותך בצורה מדהימה, את אמורה לשמוח, לא? ההערה על ערוץ האפנה התיחסה לרודנות של מעצבי האפנה על הטעם האישי שלנו. הסוג הגבעולי לא טבעי כלל. [politically correct on] בהצלחה עם שנוי הצורה, או הדימוי העצמי. מנסיוני, השני קשה יותר.

ק ו ק י

New member
רוצה לעצב את הגוף

היי, יש לי בעיה- אני די רזה וקטנה בגוף אבל יש לי ישבן גדול בשביל הגוף שלי... האם זהו מבנה שלא ניתן לשינוי? או שאפשר לשנות את זה ואם כן אז באמצעות מה? (אני צועדת כמעט כל יום כבר כמה שנים)

ק ו ק י

New member
או קיי תודה

אני אנסה להתחיל דיאטה למרות שאם מישהו מהסובבים שלי ישמע את זה הוא יצחק בקול גדול אבל אין לי ברירה. הבעיה היא שזה לא שאני בת 40 או משהו אני בת 17 ויש לי פונטציאל להיות עם גוף ממש טוב אילולא הישבן (הוא לא ענק והצורה שלו נחמדה אבל הוא בולט מדי).

דורון ק

New member
ברוכה הבאה!

אכן לא ניתן לבחור היכן יצטבר שומן ואצל נשים זו תופעה שכיחה-אי אפשר להוריד שומן נקודתית. מה שכן אפשר לעשות זה לשמור על תזונה מתאימה,להתאמן אימון אירובי ואנאירובי ולקבל בהבנה את זה שישנה נטייה גנטית לצבור שומן במקומות מסוימים.

למעלה