רוצה לעבור בנק

רוצה לעבור בנק

אני ממש לא מרוצה מהתנאים שלי בבנק.. בכל פעם שאנחנו נכנסים למינוס של כמה אלפי שקלים (שלרוב מכוסה אחרי חודש-חודשיים) אני מוצא את עצמי מחוייב בסכומים שלא נראים לי הגיוניים. העניין הוא שאני לא מבין בזה בכלל, גם אישתי לא. כל המונחים הבנקאיים האלה הם כמו סינית בשבילי... אין לי מושג אם כדאי לי בכלל להתחיל תהליך כזה של מעבר בנק, אני לא יודע אם המצב יהיה שונה בבנק אחר.. מה אתם אומרים? בלי להזכיר שמות.. למען חוקי תפוז..

תעבור בנק

פשוט תשאל למה הם עושים לך את זה, ותקבל את התשובה הצפויה.. ואז תגיד לה שאתה רוצה לסגור את החשבון שלך עכשיו, ותדאג להראות לה שאתה כועס. אם לא תקבל הצעה טובה פשוט לך עם זה: אני ממליצה על בנק דיסקונט. ובפורום "ניהול כלכלת משפחה" ישמחו לתת לך עוד עצות.

אני מבין לליבך

הייתי באותו הסרט הסתכלת פעם בדו"ח שנשלח אליך בכל רבעון על החיובים שנעשים על החשבון שלך? זה ג'יבריש מוחלט. התייעצתי עם רואה החשבון במקום העבודה שלי והוא הסביר לי שהחישובים האלה מאוד מסובכים.. ושקשה מאוד לעשות אותם בעצמך. הוא הפנה אותי לאתר שנקרא אסטורנו - www.astorno.co.il, יש שם מנוע שבודק את החשבון שלך תריץ בדיקה וככה תוכל לדעת אם החיובים שנגבו ממך הגיוניים או לא.

המממ

New member
אתה פרסומת...

ראיתי הודעה שלך בפורום אחר בתפוז, מפרסם אתר להשוואות בין הבנקים. אולי האתר טוב (אין לי מושג, למרות שפרסמת לינק לא נכנסתי אליו)- אבל יש גם דרכים פחות מגוכחות לפרסם... יומטוב ושקט שיהיה לנו!

אוצה

New member
את/ה צודק/ת

שני ה"אורחים" החדשים נרשמו החודש (נובמבר, 2007) וגם אני ראיתי את הפרסמות ההיא לאתר המדובר...

למעלה