רוצה לספר

רוצה לספר

לקחתי אתמול את איה לראות מדורות. אז חוץ מהילדה שאולי חצי בגיל מ-איה וזחלה במהירות לבד במעלה הגבעה
ראינו המון מדורות ואיה פשוט התחילה לצווח מהתלהבות. זה היה מה זה קטע. אנחנו חוזרים הביתה, היא רואה מרחוק מדורה ומתחילה לצווח, אני מתקרב איתה למדורה ומלהיב אותה והצווחות שלה מרקיעות שחקים. היינו ככה כמעט שעתיים. זה מה זה היה כיף. אבל, לראות את כל התינוקות חצי גיל מ-איה מתפתחים ומתקדמים הרבה יותר ממנה- זה מכניס קצת לדיכאון...

../images/Emo24.gif

אורן היקר,אל נא תצטער! אני בטוחה שאיה תדביק פערים עד מהרה! ממה שהתרשמתי היא מוקפת בכל כך הרבה אהבה, חום והשקעה מצידך ובטוחה שגם מצד אימה .אז זה הולך קצת יותר לאט.לא נורא. שכרך יגיע!

ענתש

New member
אורן - בעוד חצי שנה כשאיה תרוץ

לך בבית ותחרב כל פינה טובה אתה תשכח שהתלוננת על זה... כל הכבוד על סיבוב המדורות ! אנחנו הסתגרנו בבית, שונאת את ל"ג בעומר.

מתרגשת

New member
אורן../images/Emo24.gif

איה נשמעת ילדה מדהימה... ואיזה כיף שהיא התלהבה מהמדורות אני פחדתי להוציא את סתיו מהבית... וחוץ מזה... אז מה אם היו ילדים שידעו לזחול וקטנים ממנה... אני בטוחה שהיא תהיה הראשונה שתגיד "אבא אני אוהבת אותך
"

אתליאת

New member
אורן- כל הכבוד על ההשקעה עם המדורות

ואין בכלל מה להילחץ מקצב ההתפתחות - אומרים שתינוקות שמתפתחים לאט, עושים את זה יסודי וטוב
. תמשיך להינות מאיה, ובלי שום דכאון בבקשה.

כ ו כ ב 1

New member
בהחלט כל הכבוד שלקחת אותה

דרך אגב אני לא יודעת בת כמה היא (אני די חדשה פה) אחלה שלקחת אותה. אני גם רציתי להראות לעמיתי מדורות אבל הוא נרדם(כשמגיעה השעה שלו אין מה לעשות)

למעלה