רוצה לספר ש-

רוצה לספר ש-

קשה לי אולי בגלל זה אני נכנסת לכאן יותר לאחרונה. מאז שקיבלתי את התוצאות הגרועות של שדה הראיה אני כך כך מפחדת. הרופאה שלי ביקשה שאפסיק לקחת את הפלאקווניל. אני בתקופת מבחנים ולפני שינוי ענק וסים התואר אחרי 4 שנים, וממש מפחדת מהתלקחות של הלופוס שאיתו דווקא חייתי באמת בשלום ב7 השנים האחרונות (דווקא התעסקתי הרבה יותר בנפש, וזה עבד) אז אני רוצה לשתף, להגיד שאני מפחדת נורא. שאין לי ממש את מי לשתף בזה. אני מצד אחד בוגרת מדי כדי לשתף את ההורים שסתם נכנסים להיסטריה ומצד שני, נדמה לי שחברות לא ממש יכולות להבין מה העניין ו..אין לי חבר:) אז זהו. לפחות לכתוב על זה משחרר משהו אז תודה.

לבבושקה האמיצה!

|קודם כל את אמיצה מאוד ואת צריכה לדעת שאת לא לבד זה באמת מפחיד ואני מבינה אותך מאוד לא תמיד כשמפסיקים את הפאלקוניל חייבת להתפרץ המחלה לפי מה שהרופאה של אומרת
אבל גם אם כן היו לך שנים טובות והן מוכיחות שיש תקופות קשות ויש תקופות שבהן תרגישי ממש ממש טוב
את צריכה לאפשר לעצמך לקבל את כל האהבה שבעולם שמגיעה לך ולא מגיע לך פחות, אלא יותר!
המון מזל טוב על סיום התואר כל הכבוד!
אני זוכרת כשאני סיימתי את התואר השני איזו הרגשה טובה זאת הייתה! איזה מסלול סיימת? כל הבריאות שבעולם אם תרצי לדבר אני כאן בשבילך שלך פיית השוקו

ל3

New member
בבושקה היקרה

קודם כל אני שמחה ששיתפת אותנו כי פה זה בדיוק המקום לדבר על זה. לשתף את ההורים זה לא תמיד רעיון רע כי הם ההורים שלנו וצרכים להיות שם גם קשקשה לנו ולכן אולי זה דווקא יקל עלייך לדבר על זה בצורה עדינה. אני מבינה את החששות שלך אבל אולי כדאי שתדברי עם הרופא המטפל אל תחליפים אחרים לפלקווניל ויתכן שאולי את לא צריכה כרגע טיפול תרופתי עם המצב יציב מה שבטוח זה שתצטרכי להיות במעקב צמוד עם עצמך כלומר להקשיב לגוף ובכל מקרה של הרגשה לא טובה ללכת לברר ולטפל בזה במיידית. המון בהצלחה עם התואר ואנחנו פה
שירי

שירי

את מקסימה.תודה. וגם את תרגישי טב ומז"ט שאת אחות (אגב, אם זה היה בי-ם נראה לי שאני שמרתי עלייך בבחינה...:) בינתיים, עבר שבוע מאז שהפסקתי את הפלאקווניל ובינתיים טפו טפו אני בסדר, משתדלת גם לעשות הליכות כדי להתאוורר ולא להעמיס על עצמי יותר מדי לימודים, מצד שני אני באמת בפחדים אז..אני אשתדל להוציא ולשתף יותר. תודה!!!!

1ט ל י

New member
את לא לבד....

אני גם במצב דומה. המצב מחמיר, ואני לא יכולה לדעת מה יהיה הלאה. אני משתדלת להאמין שיהיה יותר טוב, אבל זה קשה. זה לא ממש מצליח לי....

למעלה