רוצה לספר משהו

dofus

New member
רוצה לספר משהו

אני לא כל כך יודע איפה להתחיל. הסיפור איתי זה ככה: לפני 4 וחצי שנים סיימתי תיכון ואז היתגייסו כל החברים שלי לצבא ואני לא היתגייסתי כי אני לא 100 אחוז בריא. כשאני אומר כל החברים אני מתכוון לשניים, שממש הרימו אותי מאשפתות ונתנו לי יחס ורגש שלא היו לי במשך חיי ופשוט הצילו אותי. ואז בקייץ הם היתגייסו ואני ליוויתי אותם לבית החייל. ואני זוכר איך הרגשתי שם שזאת בעצם הפעם האחרונה שאני אראה אותם. גם מפחד שלא יחזרו כי יקרה להם משהו וגם מפחד שיחזרו אבל בתור אנשים אחרים. זה היה לי נורא קשה. אחר כך חזרתי הביתה. כל המשפחה שלי הייתה אז בארה"ב ואני הייתי לגמרי לבד בבית. רק אני וארבעת הקירות. לא היה לי אף אחד, אף אחד, אף אחד..... ישבתי בבית ובכיתי במשך איזה יומיים רצוף... ואחרי בערך שבוע היצטרפתי להורי בארהב והמשכתי כאילו כרגיל, וכלום כבר לא כרגיל. ומאז אני מרגיש ועובר את כל מה שאתם מתארים כאן. אני היום אדם זקן ועייף ומוטש מאד מאד. ואתם מבינים את הטירוף הזה??? הם בכלל חיים!!! ואני מדבר איתם והכל אז על מה אני בוכה בכלל? פשוט אותן שעות שעברו עלי לפני 4.5 שנים היו כל כך קשות שאני לא מסוגל לצאת מהן. באמת שכואב לי. כל רגע ורגע. אני יודע שאתם קוראים את זה ואומרים לעצמיכם: הוא בטח טעה בפורום. הוא היה צריך ללכת לפורום של מחלות הנפש. ויכול להיות שאתם צודקים, אם כי אני מקווה שלא תהיו כל כך ביקורתיים כלפי. פשוט אין לי עם מי לדבר על זה. אני לא רוצה שייסתכלו עלי כמו קוקו וחשבתי שאם אתם כותבים כאן את מה שאני מרגיש אתם תוכלו להבין אותי. אז תודה

meshi4

New member
דופוס היקר.../images/Emo24.gif

אתה מתאר מצוקה שיש לך.עייפות,חוסר מצב רוח,חוסר אנרגיות לעשיה.אתה מרגיש כמו זקן עייף ומותש.ואתה צעיר כל כך.החיים לפניך.אתה חייב לעזור לעצמך. תנסה בפורום:תמיכה נפשית למבוגרים. מאחלת לך שתראה את האור בחייך. בהצלחה.

dofus

New member
משי

אני כתבתי כאן כי מה שאתם כותבים כאן, לדוגמא מה שאת כתבת על הסכין, זה בדיוק ההרגשות שלי רק בנסיבות קצת מוזרות. וחוץ מזה חשוב לי שיידעו שאני לא נכנע לכאב ואני בנאדם מתפקד: אני לומד בטכניון ועובד שם במחקר ואני חושב שאני גם די מצליח.

tutida

New member
טבעי

היי, לדעתי באותו זמן של רגע הפרידה מחבירך, התרחש אצלך תהליך הכנה לגרוע מכל, מעין מנגנון הישרדותי. אלה שני אנשים משמעותיים ביותר בחייך, כפי שמשתמע, ברגע שהם התגייסו, הסיכון לחייהם לכאורה עלה - חיילים נמצאים לפעמים בסביבה עויינת, הם עוברים אימונים... הרגשת אי ודאות לגבי בטחונם - וחרדת שזה עלול לקרות. הגוף והנפש שלך עברו טראומה וזעזוע רק מעצם המחשבה. זה נראה לי טבעי, אבל זה משהו שדורש התייחסות מצידך, כדי שתשפר את איכות החיים שלך. חשבת על הרפייה בדרך של מדיטציה ויוגה? זה יכול לקחת זמן רב עד שתגיע להרפייה, אבל אם תתמיד - תוכל להירגע ולהרגיע את המערכות הכואבות בגופך. ודבר נוסף, מנסיון, בין אם פוחדים שיקרה משהו רע וסופני לאנשים יקרים לנו ובין אם לא חושבים על כך - אין לנו שליטה על כך, בזה שנדאג יותר לא נבטיח את שלומם יותר, רק נדרדר את איכות חיינו, ולשווא. תנסה לטפל בעצמך, חפש חוג יוגה למשל שיתאים ללוח הזמנים שלך, אם לא תרגיש שיפור אחרי זמן מה, כדאי ללכת לרופא לייעוץ, יכול להיות שכדורי הרגעה יעזרו לגופך להתאושש מהחרדה. אל תזניח.

למעלה