רוצה לספר משהו

רוצה לספר משהו

אדיר עוד מעט בן שנה לפני הלידה עוד בהריון החלטתי שאני חייבת לנסות להניק כי את אף אחד מילדיי לא הנקתי מסיבות בריאותיות (אפילפסיה) ובהריון הזה לא טופלתי בכדורים אז היה אפשרי לנסות ומשהי אמרה לי להתחיל להניק מצד שמאל אין לי מושג למה אבל זרמתי אם העניין ואיך שקיבלתי אותו הנקתי מצד זה ןהאפרוח לא הסכים להפסיק. ניסיתי לשאוב ולתת לו מבקבוק אני אמא ל 4 אמרתי לעצמי לפחות האכלה אחת בשאיבה שמשהו יתן לו שיהיה לי קצת זמן לאחרים ולעצמי אבל איפוא בקבוק בכלל אין מה לדבר עד גיל 6 חודשים הנקתי מלא אח"כ פירות מרק ויותר מאוחר דייסה קצת סמיכה בכפית ושתיה עד היום בכוס ובגיל 8.5 חודשים החלטיתי זהו רוצה לעבוד וניסיתי בקבוק מים והלך די יפה והתחלתי גם דייסות מבקבוק ובזה נגמר ההנקה אמאות יקרות אני מודה לכם ובפרט לפורום הזה ולמי שעומד/ת בראשו עצות רעיונות עידוד קיבלתי רק ורק פה כי האנשים מסביבי בכלל לא תמכו וגם לכמוסות החילבה ולדייסת הקוויקר ולעוד דברים שעזרו להגברת החלב כוסמת ועוד לא זוכרת ממש ממש תודה שנתתם לי עידוד להרגיש את חווית ההנקה לשמה אני ממש לא מצטערת שהנקתי להפך שלא לדבר על הנוחות והחיסכון שבדבר וארונה חביבה לאמא שלי על המיצים והשתייה בלי סוף שהוזרמו לפה כי נגעלתי ממים. תודה למי שקראה עד פה.

1טלטלים

New member
ישר כח!אך אין זה אומר שאת צריכה

לוותר על הפורום,ההיפך הוא הנכון,עכשיו את אמא מנוסה ,חלקי ידע שרכשת עם אמהות אחרות (לא רק בהנקה,גם לגבי חינוך ושאר עניינים). בהצחלה רבה בהמשך הדרך ואני מבינה שהגמילה הייתה די קלה,אם יש לך טיפים שיכולים לעזור ,את מוזמנת לחלוק איתנו. אמא של טל

תודה

כן הגמילה הלכה די יפה החלטתי ודי אז נתתי דייסה סמיכה עם כף כן כף ויום אחד היה חם הוא ראה אותי שותה וכמעט ולקח לי את הכוס אבל לא נתתי לו החלטתי לנסות בקבוק ולא היתה לו ברירה והוא לקח בערב היתה קצת בעיה בקבוק מוצץ עד שלמד כל דבר לוקח זמן לא להתייאש. החזיקו מעמד תאמינו לי שווה.

sagitlaleche

New member
כמה מרגש ../images/Emo20.gif

כל סיפור הצלחה של הנקה הוא סיפור הצלחה של כולן! של האמא, של התינוק, של התומכות, של התומכים (כן, חשוב שנזכור גם אותם), של הסביבה, של האנושות כולה!

למעלה