רוצה לספר לכם...

נירה63

New member
רוצה לספר לכם...

זוכרים שספרתי על העטראף שלי בשבועיים האחרונים? בטח זוכרים!!! היו אלו שבועיים נוראיים עבורי...עד ש...לקחתי על עצמי אחריות ואומץ והוצאתי כל מה שהיה על ליבי...וזה נגמר משום שאני רוצה דבר מה אחר והוא לא מסוגל לתת ולהיות במערכת שבה אני רוצה להמצא, אז לא... ואיך ז...שמהרגע ששחררתי את מה שרבץ על ליבי...התחלתי להרגיש טוב ורגוע יותר. הפלא ופלא היום בחדר כושר פתאום אנשים נראו לי נחמדים יותר... התקשרתי לחברה שמזמן לא דברנו...הכל נראה לי נקי יותר, פשוט יותר...ובעיקר כמעט ולא חשבתי עליו היום...לא הייתי עסוקה בו ו..האם יתקשר ולמה לא יתקשר... במחשבה שנייה הבנתי איך זה שלא שמתי לב לסימנים, ואיך קראתי את היחסים ביננו בצורה שגוייה ולא נכונה, איך זה קרה לי???

קשיים בהבנת הקריאה

אני חושבת שלא ניסית בכלל לקרוא כי היית עסוקה באטרף. ואולי קרה מה שקורה - כשמנסים לקרוא בלי משקפיים מבינים את משאלת הלב, לא את המציאות הנאחסית. בשביל זה יש כאן פורום עם כמה שקוראות/ים יופי בשבילנו. הכי חשוב זה לזכור שזה קרה ונגמר. את כבר בפרק הבא של החיים שלך, שמת לב? אז BON VOYAGE

kisslali

New member
וזה רק מחזק את דעתי על אהבה

או יותר נכון התאהבות. חושבת שזה משהו שאדם עובר לבד לגמרי והצד השני פשוט מקרי לעניין.... היית עשית טעית ועזבת - נגמר וטוב שכך. קחי שניה אויר לדרך ותחשבי לעצמך איך בפעם הבאה, לפני את קופצת לבריכה, את בודקת אם יש בכלל מספיק מים... המון הצלחה ללי

עד כמה שזה מוזר...

ביום שהתגרשתי מבעלי, הרגשתי בדיוק מה שכתבת, התחלתי להרגיש טוב ורגוע אך אצלי המוזר היה שפתאום התחילו לגדול הציפורניים, שנים רציתי ציפורניים ארוכות ומטופחות והיה פשוט בלתי אפשרי, אכלתי אותן, נשברו, ופתאום יום אחד כחודש אחרי היו לי ציפורניים ארוכות, מה זה אומר לדעתך... שנה אחרי הציפורניים שלי עדיין מטופחות וארוכות, והמצחיק הוא שהיום כשאנו בדרך חזרה, אמר שיזהר שלא לשבור לי אותן

נירה63

New member
לכולכם המון תודות והיום...איזה יופי

שמעו זה מעניין...מחקר אנתרופולוגי ממש....היחסים בין בני האדם. תראו זה לא היה ונגמר והלאה, במובן מסויים כן וטוב שכך משום שמאותה שיחה רווח לי פשוט העולם נצבע בצבעים אחרים עבורי. הכל טוב ויפה יותר. אבל...הייתי כן רוצה לשמור על ידידות עם אותו אדם, כידיד הוא אלכפייק , האם זה ניתן לדעתכם???

kisslali

New member
והנה חוזר לו סיפורם של הארי וסאלי..

אפשר או אי אפשר ידידות אפלטונית? בלי להכנס לדיון - לדעתי עם אדם שהיה לך קשר רומנטי תתקשי לשמור על ידידות, שהרי רצית יותר ולא השגת כי הוא לא, אז? למה שתדוני את עצמך ליסוריי דחיה חוזרים ונשנים? חפשי לך ידידים חדשים ועזבי אותו במנוחה. בהצלחה, ללי

נירה63

New member
ללי את צודקת אבל...

וכאן אני אולי גם אגואיסטית...לא יודעת. הבחור הזה מכיר אותי כל כך טוב...ובכל בעיה שיש לי הוא יודע לייעץ לי ולהחזיר אותי לפרופורציה המתאימה. כרגע אין אף אחד שיכול או שידיד מספיק טוב שיכול לעזור לי...אולי כשאמצא אחר אנפנף אותו אבל עד אז...מה איכפת לי לדעת שיש משהו שאיכפת לו ממני...וכשאני מתלבטת למשל בענין חינוכו של בני...זה יכול לכוון וליעץ לי הכי טוב שרק אני מכירה.לא יודעת...חושבת כרגע בקול רם...

noa128

New member
נירה'לה - בשפיל מה לך צרות?

זה נשמע לי כמו שלל הסיבות הכי לא נכונות להשאיר את הבחור בסביבתך - תסתכלי לעצמך טוב טוב בעיניים נירה - האם לא מדובר בכביש עוקף כאב לב? בדרך מתוחכמת להשאיר אותו בסביבה 'על-תקן-ידיד' ובכך להקל על כאב הפרידה ממנו? אני מסכימה עם ללי - כמו שודאי שמת לב
ידידות יכולה (אולי) להתקיים ביניכם - אחרי נתק ארוך וממושך שבמהלכו "תירגעו" זה מזו, וכשלכל אחד מכם יהיה בנזוג אחר "להעסיק" בו את הלב. אם כשמתקיימים שני התנאים האלה עדיין יש כימיה, אין מתח מיני ולא נובטות וצומחות אשליות לחזרה זה לזרועות זו - אחלה. עד אז - על מי אנחנו עובדות, הא? אנחנו כאן בשבילך נירה, גם עם עיצות לחינוך הילד אם תרצי (מי כאן אמא שתרים את ידה..) - לא תהיי לבד יקירתי.. די, שחררי אותו ואת עצמך - מגיעה לך התחלה חדשה

נירה63

New member
נועה את בהחלט צודקת...אולם...

בכנות רבה אומר לך, הוא לא חסר לי ממש טוב לי מאז אותה השיחה אני אפילו "חוגגת" בקופידון ומכירה כבר כל מיני... כן את בהחלט צודקת, ככל שאני יותר חושבת כך אני מסכימה איתך יותר. בכל אופן מאז...כל יום יש לי התחלות חדשות מענינות וטובות. חזרתי לפעילות מלאה בחדר הכושר אחרי קפאון מסויים והנה שם פגשתי כל מיני אנשים שעד כה לא הסתכלתי עליהם... לילה טוב ותודה נועה.

למעלה