רוצה לנסות

dafuk1000

New member
רוצה לנסות

אחרי 2 פוסטים בפורום ואחד נוסף בפורום אחר ובעיקר אחרי 2 לילות ללא שינה מרובה החלטתי לנסות, אמנם אני מרגיש דפוק, אבל אני זה שצריך לחיות עם עצמי ואין לי ברירה אחרת. לא יודע איך אני הולך לעשות את זה, אבל אני רוצה להיות אחר, רוצה לנסות להשתנות, יכול להיות שאני אצטרך לוותר על החברים הנוכחיים, יכול להיות שאצטרך לעבור מקום עבודה, יכול להיות שלא. אבל מה שאני כן יודע, שאני חייב לשנות, חייב לשנות את החיים שלי מקצה אל רצה. זה נשמע פשוט אבל זה לא הולך להיות פשוט, אני אבקש מזאת היחידה שנשארה שהיא הכי קרובה להיות ידידה את העזרה ואנסה, פשוט אין לי ברירה אחרת, נמאס לי וזה חייב להצליח. תודה לכולכם על העזרה, ונקווה אך ורק לטוב.

היי לך...

בשביל להתחיל את המהלך שהחלטת עליו קודם כל עלייך לדעתי לשנות את הניק שלך למשהו יותר אופטימי. אח"כ תכוונן את עצמך לקבל רק טוב, תחשוב מחשבות חיוביות ולאט לאט השינוי יבוא. יודעת שזה לא קל, גם אני עוברת מעין תקופה כזו ועם הרבה מאמצים אני מתחילה לראות שיש איזה שהוא שינוי..... קראתי משהו לפני כמה זמן והחלטתי לנסות את זה, וזה עובד יופי, פעם ביום אני רושמת חמישה דברים טובים שקרו לי באותו היום (וכל דבר קטן יכול להכנס לקטגוריה של משהו טוב) לאט לאט מתחילים לראות את חצי הכוס המלאה.... ואם אתה רוצה, אנחנו יכולים לפתוח כאן אחת ליום שרשור כזה של חמישה דברים טובים בשביל כולנו.... שיהיה לך בהצלחה

dafuk1000

New member
מקובל עליי

5 דברים כל יום...נתחיל בניק חדש, יש הצעות?

בוא נראה

יש לי כמה ניקים אבל תצטרך לבדוק אם הם פנויים.
מתחיל מחדש
אוהב את עצמי |יום חדש מפציע ויש עוד מליון ניקים אופטימיים בכל מיקרה כבר פותחת שרשור חיובי להיום.....

אני מאד גאה בך../images/Emo24.gif

אהבתי לקרוא, ומה שנותר לי זה לאחל לך המון המון הצלחה, ובכל מעידה קטנה אנחנו פה בשבילך. שבת שלום ומבורכת לך.

sunny8

New member
נכון , וגם יכולות לתת לך עצות טובות, באמת ...

מכל הלב רק במטרה לעזור לך להתקדם . הגעת למקום הנכון .

ע ו פ ר ה

New member
היי 1000

אחד הדברים החשובים בחיים זה ללמוד לאהוב גם החלקים שאנחנו פחות אוהבים בעצמנו. אתה מרגיש דפוק - תלמד לקבל את זה ולא להילחם בזה. כשלומדים לקבל הדברים מקבלים פרופורציה אחרת. זה נמשע אולי מופרך ומוזר אבל ככה זה עובד. שרטט מעגל ותחלק אותו לפלחים. על חצי מהפלחים תכתוב את התכונות שאתה אוהב בעצמך. על הפלחים האחרים תרשום את התכונות שאתה פחות אוהב או את ההפכים של אלה שאתה אוהב. פתאום יהיה לך שרטוט שיראה לך שאתה אוהב רק חצי שלך. המטרה היא לאהוב ולקבל את עצמנו כשלם על הטוב ועל הרע ואז הדברים נראים אחרת וגם הסביבה מתנהגת אחרת. למדתי את זה דרך דיכאון שהיה חבר ילדות שלי. שנים נלחמתי בו עד שלמדתי אותו: הכרתי ממה הוא מורכב (כעס, עצב, תסכול וכו') ולמדתי לקבל אותו, שהוא חלק ממני. המפליא הוא, שכשקיבלתי אותו הוא נעלם וכבר למעלה מעשר שנים הוא לא מציק לי יותר. אתה כותב שזה לא פשוט ואולי אתה צודק אבל תשים לב לתהליך שאתה עושה בדרך לתוצאה ותראה שזה מאוד מרתק. זה מעין טיול או מסע. שיהיה לך בהצלחה ואני מחזיקה לך אצבעות. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

zahav2007

New member
את יודעת,את הזכרת לי בדברייך תהליך שאני

עוברת עם מטפלת בהילינג ואנרגיות. השיטה שלה היא בעצם להתבונן פנימה לתוכך ולהקשיב לחלקים בגופך שמבקשים תשומת לב. וזה באמת עובד! אם לא מקשיבים להם,הם מציקים ומציקים וגורמים רק רע...אבל אם בוחרים לעצור רגע,ולהקשיב להם ,ממש כמו לילד קטן,אז פתאום הם נרגעים,וטוב לך!
יום נפלא

zahav2007

New member
היי לך!../images/Emo140.gifאני מאוד שמחה שהחלטת לנסות...

ושיש בך רצון לנסות להשתנות! כל הכבוד! זה בכלל לא נשמע פשוט לשנות! זה תהליך,ולאט לאט זה יקרה...אבל הכי חשוב-הרצון וההתמדה! בהצלחה! ותעדכן אותנו מה קורה איתך...

למעלה