רוצה למצוא פרטים לפי מס` IP

cooper_23

New member
רוצה למצוא פרטים לפי מס` IP

יש ברשותי מס` IP של משתמש וכמו כן התאריך והשעה של הגלישה . איך אני יכול לעלות על עקבותיו ולגלות מיהוא ??? כמו כן אנשים שיכולים לנדב מידע לאן לפנות לגי האקינג . תודה לירן

mmm

New member
ובכן....

אתה יכול לפנות לחברה שממנה הוא גולש, אבל אני בספק אם הם יתנו לך פרטים... אבל אתה יכול להתלונן.... אתה יכול לאתר מאיפה הIP הגיע, למשל עם NEO TRACE צירפתי כתובת וצירפתי עוד תוכנה שמשמשת כקיר אש...

cooper_23

New member
איך אפשר לגלות איזו חברה ?

איך אני יכול לדעת עם איזו חברה הוא גולש ??? לפי ה - IP ? תסביר לי שוב לגבי התוכנות מה הן עושות ואיך להשתמש בהן . תודה לירן

mmm

New member
ובכן...

אני מניח שקראת הסברים על IP אם לא אז במהלך הפורום הסברתי כמה פעמים מה זה IP . בכל אפן לכל חברה יש מספר משלה, וקידומת מסויימת מאוד, למשל לNETVISION 62.0 אם אתה נתקל בכתובת כזאת, אז המשתמש גולש בנט וויזון, באשר לשאר החברות מיד אחרי שאברר אומר לך.. עוד משהו, בקשר למיקום פעם נתקלת ב ras11-p34.tlv.netvision.net.il למשל ובכן המספרים הראשונים אינם חשובים אבל ראה TLV זאת אומרת תל אביב, והינה החברה. אפשר להגיע לזה עם NETSTAT .... בלי כלום... ובאשר לתוכנה כתוב את הIP איפה שנאמר לך והתוכנה תאתר אותו, אבל זה כבר לא יעזור לך עכשיו אם הוא גולש דרך חברה ומודם אז הזיהוי שלו לא קבוע. אבל אם אתה עושה זאת מיידית אז אתה עשוי לזהות את מיקומו.

mmm

New member
עוד משהו, כתוספת....

רצוי לציין שאפשר להשתמש ב NETSTAT רק אם משהו מחובר אליך...... או אתה אליו... כאשר התוכנה בודקת את הפורטים שפתוחים אצלך במחשב ואת הזיהוי שלך ושל מי שמחובר אליך. ובאשר לאיך התוכנה עובדת, ובכן התוכנה שולחת הודעות מסויימות שמאפשרות לה לקבל מידע על ה``נתיב``, כל נתון יכול להגיע דרך נתיב מסויים, למשל לחיפה מתל אביב אפשר להגיע דרך הים, או דרך היבשה, דרך כביש תל אביב חיפה או דרך כביש 22 (אני חושב). התוכנה מבררת איזה נתיב, ובסוף היא מגיע למחשב הרצוי...

למעלה