רוצה ללקק לו אבל...

רוצה ללקק לו אבל...

בתחילת הקשר המיני שלנו, יש הרבה משיכה הדדית, גם ברמה הגופנית וגם ברמה הנפשית. אנחנו מאוד פתוחים להכל במיטה. הוא מעניק לי המון ואני יותר משמחה ורוצה לענג אותו חזרה. הוא אוהב ליקוקי ביצים ודרומה ולי אין בעיה לעשות זאת. אממה יש בעיה - שעירות סבוכה וריח לא נעים, גם מיד לאחר מקלחת.
בעניים השיער הערתי וזה יסודר.
אני עדיין חוששת שאולי זה לא בהכרח יפתור את בעיית הריח. הקשר חשוב לי ולא ארצה לוותר עליו.
השאלה היא כיצד והאם ניתן להתגבר על העניין הזה?
האם גם ייתכן שזה עניין של זמן ומפעם לפעם אני אתרגל לריח וזה יפסיק להפריע לי?
אשמח לשמוע מנסיונכם.

turangaleela1

New member
את לא צריכה להתרגל למה שלא נעים לך

אני בעד שתקחי אותו, תורידי לו את הבגדים, תפתחי את הזרם במקלחת, תכניסי אותו פנימה ותעשי לו נקיון יסודי בכל הגוף. אחרי שהוא נקי את יכולה לעבור לבדוק בצורה יסודית עם הלשון

אחרי שהוא יהיה בעננים תגידי לו- אני שמחה שאתה נהנה, כדי שאני גם יהנה לעשות לך ככה אני מבקשת שכל פעם שאתה מתקלח תעשה את הניקוי היסודי הזה. ואם אתה מתקשה (
) תקרא לי ואשמח לעזור לך.

A לוןA

New member
בדרך כלל

תספורת קצוצה ושטיפה הגונה אח"כ- פותר את העניין.
אם לא- כדאי שילך לבדוק את העניין.

יש הרבה גברים שעירים, קרחים וחלקים שלא יודעים

לסבן את הביצים כמו שצריך (פרדון מי פרנץ').ואין קשר לשיער

&nbsp
מה שנכון, כשיש ריח/זיעה, טובים או רעים (גם בשמים/קרמים/סבונים) הוא הרבה יותר חזק במצב שעיר, כי השערות מהוות מצע בעל שטח פנים עצום להפצת הריח ביתר יעילות. וזה אגב התפקיד האבולציוני המשוער שיש לשערות השחי והערווה אצלנו.
&nbsp
בכל מקרה-ללמד אותו לסבן היטב את הביצים ולשטוף היטב במים חמימים. אם זה לא מספיק עם אל-סבון (בד"כ כן) אפשר להוסיף סבון אנטיספטי או חומר חיטוי אחר (אני משתמשת בתמיסת סביעור).
&nbsp
תהנו

&nbsp

קטניפ

New member
תתקלחו יחד

ותסבני לו את הביצים כחלק מהמשחק המקדים.
ייתכן שתגלי שזה הריח שלו וייתכן שתגלי שהבחור פשוט לא שוטף כהלכה.

הוא כנראה סובל מ אוסמודורזיס

כשאמרת דרומה התכוונת לרימינג או שנעצרת בשביל ישראל ?

להלן מספר פתרונות סבתא : הניחי סודה לשתייה על לשונך בזמן ליקוק האזור או וודקה מה שהקטע שלך ....לחלופין שפשפי על האזור מחצית לימון וליים או מרחי לו מעט שמן קוקוס ...
עוד פתרון הלכתי של סבא רמב"ם דווקא: לקרדה , סוכריית מנטה או ליקריץ , גויאבה , עמבה , טורשי , מרשמלו ...לערבב הכל ... לאכול מנה גדושה לפני הליקוק .
הריח או פיסת קקי שנשכחה ונצמדה לשער עקב ניגוב לוקה הם הדבר האחרון שיפריעו לך באחריות .
בהצלחה...

למעלה