רוצה ללמוד לגלוש

עלמה 5

New member
רוצה ללמוד לגלוש

הי, אני בת 23 וכבר שנתיים אני רוצה להתחיל ללמוד לגלוש. בטח שואלים למה עד עכשיו לא התחלתי... לפני שנתיים עשיתי שיעור אחד איך להתייצב על הגלשן וכו' אבל מאז זה לא הסתדר והגיע החורף והעיניין דעך... אני ממש רוצה להתחיל לגלוש, לא משנה לי אם זה בחורף...
איפה כדאי ללמוד האם זה משתלם לשלם על קורס ואם כן מה המחיר לשיעור איך אפשר ללמוד לבד לעזאזל??? מחכה לתשובות, תודה!

Adict

New member
אם את גרה באיזור חיפה...

יש את הקורס גלישה של ברק בחוף הנירוונה. יש שם גלשני לימוד וחליפות לחורף... זה מתקיים בימי שישי. אם את מעונינת תשאירי הודעה פה הפורום.

עלמה 5

New member
הי adict

אני גרה באשדוד. חיפה קצת רחוקה עבורי. ואם אתה מכור, אז יש לישאלה: איך אפשר ללמוד לבד?

PinkyRaSta

New member
יש מצבים יותר גרועים.. ../images/Emo210.gif

גלשן אפשר לקנות (יד 2, לא חסר) וגם חליפה ואם קצת כבד גם גלשן וגם חליפה, אז לחכות לקיץ ואז רק גלשן

fufm

New member
יש באשדוד בית ספר בקצה המרינה

בקצה הצפוני של המרינה באשדוד יש בית ספר לגלישה שנקרא "לי גל" אנשים מאוד נחמדים ויש להם ציוד מיוחד ללימוד גלישה תשאלי כל אחד במרינה הוא יראה לך בדיוק איפה הוא נמצא

Adict

New member
צעד ראשון !!!

קונים גלשן: אם יש לך ידידים שגולשים אז עדיף שהם יבחרו את הגלשן בשבילך. לגבי התקציב, לפי דעתי אסור להתקמצן כי קשה ללמוד על גלשן זול וחרא (אם תקחי מישהו שיודע לגלוש ותתני לו גלשן מסריח - הוא לא יצליח לזוז, על אחת כמה וכמה גם לך יהיה קשה). אז עדיף להשקיע כסף ולקנות גלשן טוב וגדול יחסית לגובה שלך. מקסימום מוכרים את הגלשן בקצת פחות ממה שקנית ולא הפסדת הרבה כסף. צעד שני- חליפת גלישה - לכי לחנות גלישה ותקנה חליפה שנוחה וטובה לך. או, את יכולה לחפש חליפה יד שנייה בפורומים או בחנויות (בדרך כלל החליפות במצב סבבה ולא יקרות). צעד שלישי - פשוט יורדים לים. או שתמצאי לך ידידים שירצו ללכת איתך (לא ניראה לי שתיהיה לך בעיה עם זה) או שתירדי לבד. בהצלחה

עלמה 5

New member
הקשבתי לעצתך...

טוב, הקשבתי לעצתך... ידיד מהעבודה יעזור לי ללמוד... אני עכשיו צריכה לקנות גלשן יד שניה במצב טוב - והכי חשוב זול!!! אני סטודנטית ואין לי כייסף!!! תודה,

למעלה