רוצה לישון.....

יפעת 1 2

New member
רוצה לישון.....

כבר 12 שעות-כמעט ברציפות שאני לומדת... יש לי מחר בחינת דמה,וזה מתחיל להשתלט לי על המוח יותר מדי...שמתם לב לזה שאני כבר לא מסוגלת לכתוב לכם בלי להזכיר את הבחינה הזו-נראה לי שזה מתחיל לשעמם אותכם-איתכם הסליחה... נראה לי שבקרוב אני אלך לישון...זה יכול להיות רעיון טוב אחרי מה שעשיתי במשך החג.(במילים פשוטות אפשר לקרוא לזה-איבוד צלם אנוש..) בטח ייקח לי זמן להירדם גם כי מספרים עוד רצים לי בראש... טוב מי שזה מתחיל כבר לשעמם אותו שיפסיק לקרוא עכשיו כי עקב השעה והמצב הנפשי-פיזי שאני נמצאת בו אני כותבת רק שטויות...(יש היקראו לזה-מצב כפית...)ואולי להפסיק לקרוא יחסוך מכם עוגמת נפש וטרחה מיותרת... טוב אולי רצוי לפני שאני אלך לישון לקרוא עוד קצת באנגלית...מה אתם אומרים? כדאי? טוב נו,אולי בכל זאת אני אנסה לישון עכשיו. מקסימום אני אבוא לפה שוב בעוד איזה שעה שעתיים אם אני לא אירדם. מה? קראתם עד לפה? כל הכבוד...אז אני לא אתגרה במי שהצליח לקרוא עד עכשיו ואפסיק... לילה טוב לכולם.

חייםלוי

Member
מנהל
לכי לישון. מה שלא למדת עד עכשיו

כבר לא תלמדי ואם תלמדי לא ייכנס לראש. עדיף שתשני טוב ותקומי רעננה.
מחר

יפעת 1 2

New member
ערב (או לילה) טוב לכולם.

מה שלומכם? אני ממשיכה לי ללמוד...שמם לב לזה שאני כבר לא מסוגלת לכתוב הודעה בלי להזכיר את זה? אם זה משעמם-איתכם הסליחה. לא נורא,יום שישי זה נגמר. ואפרופו יום שישי: אני כנראה אוכל להגיע ב-12:30 לעזריאלי,כי יש לי טרמפ לשם אחרי הבחינה, אז אני מקווה שלפחות חלק מכם אני אזכה לפגוש. גם אם לא- לא נורא, נתראה במפגש הבא... לילה טוב חברים.

יפעת 1 2

New member
אופס...ההודעה הקודמת שלי עלתה?

עכשיו שמתי לב לזה...חשבתי שהיא לא נשלחה... אני באמת עכשיו הולכת לישון...

qt1

New member
יפעת, איך היה המבחן../images/Emo35.gif

איך את מרגישה

יפעת 1 2

New member
המבחן היה מעולה

קיבלתי 108,שזה נחשב גבוה,רק חבל שזה רק דמה ולא בחינת אמת,אני מקווה חוצמזה, אני מרגישה מצויין,הכל שקט... תודה, ערב טוב לכולם.

qt1

New member
איזה ציון../images/Emo47.gif../images/Emo70.gifכל הכבוד../images/Emo24.gif

מתי התוצאות של המבחן האמיתי
שיהיה בהצלחה כמובן ותרגישי טוב

למעלה