רוצה לחלוק איתכם

עינתיתי

New member
רוצה לחלוק איתכם

חברים יקרים, היום חזרתי משעור זן היה נהדר, השיעור היה מגוון ומאוד מעניין, יצאתי מרוצה עד ש.... ניגש אלי אדם שהיה בשיעור גם ואמר יותר נכון קטל אותי על ימין ועל שמאל. באופן כללי על עצמי, אני אדם היפרקטיבי שופע באנרגיות ומרץ. בשיעור הייתי די מרוצה שלא זזתי הרבה במדיטציה, לפחות כך חשבתי עד ש.... הוא חידד טוב את כל הסכינים ודקר ישר בלב, דיבר מילים לא יפות, הוא חיפש איך להשפיל ולפגוע, באופן כללי הוא התלונן בפני שאני זזה הרבה במדיטציה והזה מאוד מפריע לו. הוא שפט אותי, ביקר אותי, החליט מי אני וקבע עובדות וחוקים, כמו "תצאי מהשיעור אם את לא יכולה לשבת בלי לזוז" וכמובן תוספות נלוות, או "את בכלל לא מבינה מה את צריכה לעשות כאן" + תוספות.
כמובן מפאת כבוד למקום, למורה ולאנשים הנהדרים שיש שם לא רציתי לענות בתוקפות ולרדת לשפל כמוהו, העדפתי ללכת. דברים כאלה אכן שוברים אותי, פתאום מתחילים שוב התהיות האם לאנשים כמוני אין מקום בשום מקום? באמת מה אני עושה שם? מנסה להפוך אדם היפר לרגוע. לדעתי ורק ולדעתי לפני הדרך הרוחנית שאדם צועד אליה צריך קודם כל ללמד לא לשפוט, לא לבקר, לקבל ולקבל כל אדם באשר הוא, ללא שיפוטיות. לדעת לתת ולקבל גם מילים, תמיכה ואהבה ולא לחכות שזה יקרה פתאום תוך כדי הישיבה למדיטציה,יהיה בכם אהבה וחמלה, עובדה זה לא קורה לכל אחד. תהיו אנשים טובים והטוב יבוא ידפוק בדלתכם יכנס לביתכם ויברככם. שלכם עינת.

erolehad2

New member
אני כבר אוהב אותך../images/Emo99.gif

כמו שאת, קפיצית ושפיצית :)

אומרים ש...

דרך ארץ קדמה לתורה... אם דרך ארץ קדמה לתורה היא ודאי קדמה גם לזן....אשרייך שיכולת לכבד את המקום האנשים וכולי,אשרייך כי יש בליבך אהבה וחמלה , עובדה , הטוב דופק בדלתך.שום דקירה בלב !!! לשבת זה קשה ! אם הוא עושה את זה כל כך בחינניות זה לא אומר שגם את . מדיטציה בישיבה היא עניין טכני לא פשוט, הרגליים והגב וכולי . העיקר זה הקצב שלך. האישי. אין לך מה להפגע . ומי שמצפה שתוכלי לשבת בלי לזוז מהר כל כך ..כנראה ששכח איך הוא התחיל.

zut

New member
דום שתיקה, רגע גדילה

עינתי המקסימה חברתך בשיעורים ובתרגולים נעימה לי מאד מאד. אני מלאה בהערכה לך ולדרכך, שדווקא את קופצת מעל המהמורות שעומדות בדרכך ומוכיחה לעצמך, לי ולכולנו שאפילו שהדרך לא תמיד קלה אפשר לצעוד בה באומץ ולהתקדם למקומות שלא העזנו אפילו לחלום עליהם. זה לא כ"כ קשה לצעוד בדרך שמובנת לנו מאליה, זה הרבה יותר שווה להעניק לעצמנו מתנות שמוכיחות לנו שטווח האפשרויות שלנו גדול בהרבה ממה שחשבנו, לצלוח דרכים שלא האמנו שאי פעם נצליח. איך שאני רואה את זה, את בפירוש מעניקה את המתנה הנפלאה הזו, לעצמך ולכולנו. במיוחד לאותו אדם שניגש אליך וירד עליך, שכנראה זקוק לשיעור הזה יותר מכולם. אותו אדם אולי עוד לא מצליח לראות את זה, אבל התחושה שלי היא שבזכותך הוא יגדל ויתרחב בקרוב מאד. אז המון תודה ואהבה לך.

zspirit

New member
אני מבין אותך..

אבל אני חושב שאת פשוט צריכה להמשיך קדימה. תמיד לכל אחד ואחד יהיו דעות כאלו ואחרות עלינו ועל מעשינו, זה לא מה שצריך לעצור אותנו! באהבה, צביקה.

נתי108

New member
עינתי היקרה

על כל אחד כזה יש עשרה שמקווים לראות אותך בתרגול (אני בינהם), אז בבקשה אל תקחי ללב ותמשיכי לבוא ללא היסוס. נתי

sovlanit

New member
מתוקה,לך יש את השיעורים שלך-ולו

יש את שלו... הוא בסך הכל היה פנס בדרכך... למדי מתוך דבריו את התוכן - להערותיו כלפייך יש משמעות נוספת והיא: מדוע דבריו פגעו ברגשותיך? איזה משקל את מייחסת לדיעותיהם של האחרים בסביבה? מדוע חשוב לך למצוא חן?ובכלל- קבלת מתנה בחינם-לשיעורים שעלייך ללמוד ולהתנסות בהם בדרכך אל ההגשמה ןהשלמות הפנימית... גם לאופן שבו הגבת יש משמעות . חוץ מזה- את מהווה עבורו גם שיעור :מדוע הפריע לו שזזת? האם קשה לו להתרכז בדרך כלל? כיצד ישפר את נימוסיו ודבריו כך שללא שיפוט יוכל להאיר לאחר את הדרך? ועוד... אמנם אני לא מומחית וזה בינתיים מה שעלה בראשי.והלוואי עלי להיות היפראקטיבית. איחולי הצלחה .

למעלה