רוצה לחזור

GAL L1

New member
רוצה לחזור

הצטרפתי לקומונה לפני המון זמן, אבל מאז נכנסתי להריון וויתרתי לעצמי, ונכון שבהריון עצמו לא עליתי הרבה, בכל זאת היו לי יופי של עודפים מהריון הקודם. היום אני 5 חודשים לאחר לידה (שבועיים אחרי הלידה כבר הייתי במשקל שלפני הריון) חודשיים אני כבר בדיאטה, ירדתי 11 קילו. היעד שלי הוא עוד 24 קילו. בשבוע אחרון למרות ששמרתי לא ירדתי כלום, זה די שובר. יום חמישי אנחנו יוצאים לחופשה בטורקיה הכל כלול, אני כולי תקווה שאצליח לשמור גם שם, לפחות לא לעלות. ואני רוצה לחלוק איתכן טיפ שעוזר לי להמשיך ולרדת ולא להישבר באמצע דרך אנחנו 6 בנות, כימת כולנו לאחר לידה אנחנו נפגשות פעם בשבוע לשקילה שיחת עידוד וסתאם פתפתת, יש לנו קופה שבה כל מפגש כל אחת מאיתנו סמה 20 ש"ח. פעם בחודש מי שירדה הכי הרבה באחוזים לוקחת את הקופה. מחר זה כבר 6 שבועות מאז שהתחלנו, בנות זה עוזר, זה מדרבן להמשיך, זה מעודד ברגעי שבירה. התחלנו לעשות הליכה ב-3 שבועות אחרונים בערב, יחסית מאוחר, אבל בגלל שאנחנו קבוצה, תמיד יש מי שיעודד אותך לצאת מהבית. ממליצה בחום. בהצלחה כולנו

אחלה רעיון../images/Emo13.gif

אין ספק שזה מאוד מדרבן....... יאללה, מי מצטרפת אלי לקבוצת תמיכה בירושלים???? או שזו רק אני, עצמי, ואנוכי מעיר הקודש ?

וואהו ../images/Emo106.gif אני הייתי הולכת על כל הקופה

120 ש"ח בלי לעבוד
אחלה עידוד...... בהצלחה

GAL L1

New member
כן הייתה כבה בלאישה

על קבוצץ נשים, אבל יש קצת שוני ביננו לבינן, כולל תדירות המפגשים וסכומים וגם הן הקציבו זמן וסיכמו על טיול לחו"ל כאשר המנצחת לא משלמת, את הכתבה הזאת ראינו כמה שבועות אחרי שהתחלנו. אז זה על אותו עיקרון, אבל מה שחשוב שזה באמת באמת מאוד מאוד עוזר

לילית462

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

נשמע כרעיון מצויין. אין כמו תמיכה של קבוצה בשביל לעודד לתמוך ולקדם.

למעלה