רוצה לחזור לרוץ

רמתא

New member
רוצה לחזור לרוץ

שלום ... ראשית, קוראת ומעריצה סמויה שלכן... מקווה ביום מהימים להיות שייכת... מקווה שתוכלו לעזור לי לחפש וגם למצוא מאמן וירטואלי למען החזרת עטרה ליושנה... וקצת על המפרט הטכני, אמא לארבעה, עצמאית ועסוקה מאוד, שחצתה את גיל ה 40 בעונג רב. רוצה לחזור לרוץ, באופן מסודר, בלי להקרע, בלי לשאוף למדליה אולימפית. בעברי הרחוק מאוד, כדורסלנית, ושחיינית תחרותית. כיום עושה פעילות ספורטיבית מינורית, רצה 1-2 קילומטר, מתאמנת באמניות לחימה. מבחינתה טכנית לא יכולה לרוץ בקבוצה, ולא יכולה להצטרף למועדון קיים. זקוקה למאמן פרטי, שדרך המייל/טלפון יעזור לי לבנות תוכנית אימון הגיונית, כשהיעד, תוך שנה לרוץ 10 קילומטר. זקוקה לדעתכם, ועצתכם, איך עושים את זה, עם מי, והאם היעד נראה הגיוני. תודה, וסליחה על התפרצותי לביתכן החם.....

מור שלז

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif את ממש לא מתפרצת ../images/Emo13.gif

אכן יש לנו כאן בית חם, אבל הוא פתוח לכולן, את ממש לא מתפרצת. שמחה לראות אותך כאן איתנו, מבחינתי, את כבר שייכת. יעד של ריצת עשרה קילומטרים, תוך שנה, כשכבר היום את רצה, ועם רקע ספורטיבי נשמע לי מאוד מאוד ריאלי ושפוי. קודם כל יש מספר תכניות ברשת שאת יכולה למצוא, למשל קישורים לתכניות למתחילים תוכלי למצוא כאן בשאלות ותשובות של הפורום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Faq/Question.aspx?ForumId=2139&qId=22842 מעבר לזה, יש לנו כאן את ליהי (LihiTad) שפעילה בפורום, ואני מקוה שתענה לך בקרוב. אני מניחה שבקרוב כבר תתחילי לקבל גם פניות במסרים, יש די הרבה קוראים סמויים, ביניהם גם אנשי מקצוע, שקוראים את הפורום (מאמנים, שמעתם? אתם מוזמנים לשלוח מסר) ושוב, ברוכה הבאה, את מוזמנת להשאר

מצטרפת להמלצה על ליהי

אמנם ל10K התאמנתי לבד לפי תכנית מהרשת אבל כשהתאבון גדל, שום תכנית כבר לא התאימה לי והרגשתי שאני צריכה הכוונה מקצועית. אני עובדת עם ליהי זה השבוע הרביעי ומאד נהנית מהאישיות ומהמקצוענות שלה.

LihiTad

New member
יעד מתאים ביותר

קודם כל את כבר פעילה היום. עבר ספורטיבי מוסיף מאד
כפי שעלה כבר כאן בשרשור קודם. כפי שמור ציינה קיימות מספר תוכניות ברשת. היתרון של תכנית אישית הוא האפשרות להתאים אותה ספציפית לאורח החיים, עד לרמת ימים ושעות, תוך שמירה על התקדמות הגיונית במטרה להפחית סכנת פציעות. אשמח לעזור, שולחת
ליהי

למעלה