רוצה לחזור לקבע

נמר211

New member
רוצה לחזור לקבע

שלום לכולם, אני רוצה לחזור לשירות קבע מה דעתכם? נראה לי אחלה תנאים, מקום יציב, שעות נוחות

מכירה מישהו שחזר אלינו למקום ששירתתי בו ו...

הייתי בשלישות אז הייתי בענייני ההחזרה שלו- כל הזמן שאלתי אותו למה לעזאזל (???) כשהייתי לפני שחרור... אז הוא אמר שיש תנאים טובים ויחסוך יותר וכו'... הצליח לחזור.. אבל לצערו הרב נפל עם השלישה החדשה... שהיא השטן בהתגלמותו מתחת לתחפושת של בן אדם. מסכן, עשתה לו קצת את המוות והוא מנסה עכשיו לעבור.. אז כן, יש תנאים טובים? שכר על הפנים, באסה ללכת עם מדים כל הזמן, אין תשלום לשעות נוספות, תעבוד אפילו 24 שעות ביממה בתמורה ל3,500 ש"ח... אז... מה זה שווה? באזרחות קשה להתקדם אולי- אבל יותר שווה... אפילו אם תעבוד בתור מלצר אתה יכול לעשות ביום מה שתעשה בצבא בחודש... נ.ב. כמו שהבנתי שמי שמשתחרר מקבע נחשב בשוק בדיוק כמו חייל משוחרר...

EmGee

New member
גיבוב שטויות עצום

אולי זה נכון לגבי איזה בסיס ציוד במרכז הארץ, אבל הצבא הרבה יותר מגוון.

שלום, מצטרף לשאלה.

שרתתי 3 שנים כמש"ק קישור ואפילו היתי מועמד להיות ק.קישור אבל לא הספיקו לראיין מספיק מועמדים ויצא מצב שהשתחררתי (היום, כבוד..כבוד) בנוסף הציעו לי להיות סמב"צ על תקן של סר"ן באיזה יחידה אבל המפקד של החטיבה לא מתלהב מזה שאין לי עבר אגמי ולכאורה אין לי נסיון וידע בזה. יש אופציה לצאת לקורס מזורז במידה ואקח את התפקיד? עכשיו, בלי קשר לכלום.. מה הפרוצדורה לחזור לקבע?

EmGee

New member
סמב"צ על תקן סרן?

זה היה לפני שהציעו לך להיות עובד רסר על תקן סא"ל?

למעלה