רוצה להתיעץ

רוצה להתיעץ ../images/Emo4.gif

אני חברת קופת חולים "מכבי" אבל הולכת לרופא פרטי שהוא לא שייך למכבי אלא מכבי משתתפת ב80% מההוצאות, 3 פעמים בשנה כי הרופא הוא ראש מחלקה בבית חולים. יתרנות: הרופא הוא מומחה לפוריות הוא יכול לקבל אותי כל יום 3 ימים קרוב לביתי ושלוש ימים נוספים כשעה נסיעה - מבחינתי זה לא נורא. הוא ידוע כרופא טוב. חסרונות: כל הפניה שוא נותן לי אני צריכה ללכת ולהמיר אותה אצל רופא של "מכבי"- דורש ממני התרוצצויות מרובות ותסכול רב. שאלה: האם כדאי לי עכשיו לעבור רופא? ואם כן האם משהיא מכירה רופא טוב באיזור - הקריות חיפה או נהריה והסביבה?

ח י ו ב י

New member
בהמשך להודעה

הי גם אני מהצפון חברה במכבי ועד היום אצל רופא פרטי ונראה לי שאנחנו מדברות על אותו הרופא, אני לא יודעת למה את צריכה להמיר מרשמים אצל רופא של מכבי? אני מקבלת את כל מה שאני צריכה בקופה . אם ברצונך לקבל יותר מידע צרי עימי קשר. שנה טובה

אז למה אני צריכה על כל דבר להתחנן?

הרופא שלי נתן לי מרשם לגונאל והייתי צריכה לעשות שמיניות
כדי להשיג את מבוקשי ממכבי ועכשיו הוא מבקש ממני הפניה לצילום רחם מקיף יותר - לא זוכרת איך קוראים לזה, הבדיקה נעשית בהרדמה.
והד"ר שלי כבר הודיע לי שיהיה לי קשה לקבל זאת ממכבי, והרי הוא רוצה שאעשה את הבדיקה ברוטשילד בבית החולים שהוא עובד כדי שהוא יהיה נוכח. מצד אחד הוא רופא טוב מצד שני נמאס לי לרדוף אחרי אישורים....

../images/Emo35.gifמי הרופא שלך

אני מטופלת אצל רופא פרטי שהוא מנהל מחלקה ברוטשילד- ד"ר פז הוא רופא מעולה אבל... 1. אני צריכה להמיר כל מרשם שהוא נותן. היה לי סיפור ענק להשיג את הגונאל ומחקה לי סיפור ענק 2 להשיג אישור לעשות בדיקת רחם מקיפה - הסתכלות בתוך חלל הרחם- אם משהיא יודעת את השם המקצועי של בדיקה אשמח לדעת , הד"ר שלי כתב בכתב לא ברור.
2. לפעמים הוא לא מסביר לי מספיק

לי מ ו ר

New member
תיכנסי ל"לוחות"

ותחפשי המלצות על רופאים טובים מהאיזור שלך. יש מספיק רופאים טובים בקופות, פשוט צריך למצוא אותם.

נועם@בת

New member
אני חושבת שכל רופא שיתן לך מרשם

תצטרכי להמיר אותו במכבי. אם את עוד לא בשלב של IVF ומקבלת הורמונים תצטרכי להמיר אותם במרפאה לבריאות האשה. משהו כזה הסביר לי דר' יגודה אתמול. גם הוא רופא במכבי, וגם הוא לא יכול לתת מרשמי הורמונים לנשים בשלב של הזרעות ומטה. בכל מקרה, הוא מקבל במוצקין והוא יותר ממומלץ. גמר חתימה טובה נועם

בחודש שעבר עשו לי ../images/Emo123.gif פרצופים

מניסיונך האם את ממליצה לי לעבור רופא או להשאר אצל הרופא שלי?? דר' יגודה הוא במכבי? את ממליצה עליו?? ANI

נועם@בת

New member
אני לא במכבי כך שאני לא מכירה את

החוקים. אולי כדאי שתרימי טלפון למוקד שלהם ותבררי את הפרטים. לפי מה שהבנתי מדר' יגודה, הורמונים אפשר לקבל רק במרכז לבריאות האשה. אשמח לשמוע נשים אחרות במכבי איך ה עובד אצלן. בכולופן, דר' יגודה עובד ען מכבי ואני ממליצה עליו בכל פה. מצד שני אם את מטופלת של דר' קלדרון אז אין סיבה לעזוב אותו
. גמר חתימה טובה נועם

אם הרופא שלך נמצא ברשימת הרופאים

המאושרים במכבי למתן תרופות לפריון, למרות שהוא לא עובד עם מכבי, אז לא צריכה להיות לך שום בעיה. אבל את צריכה ללכת לבית מרקחת של הקופה ככה זה במכבי בכפר סבא.

סביון1

New member
זה נכון לגבי מטופלות IVF

גם אני מקבלת מרשמים והפניה לבדיקות דם מרופא פרטי ואני לא צריכה להמיר אותם. אבל נדמה לי שבשלב ההזרעות הקופה מעדיפה שתלכי למרפאת פריון של הקופה, ולכן צריך להמיר מרשמים והפניות לבדיקות.

ח י ו ב י

New member
פסי ושאר הבנות היקרות

אני אחרי 5 הזרעות עם הרבה בדיקות דם, הרבה איקקלומין, מונגון והרבה כוריגון כל מרשם על דף של הרופא הפרטי ניגשתי לקופה שם קיבלתי מהמרשם של הרופא הפרטי גם אמפולות וגם מזרקים ולפעמים גם הזרקתי שם.ולא הייתי צריכה להמיר הרופא שלי לא עובד במכבי אלא רק בבי"ח. יתכן שבIVF המצב הוא אחרת? לא יודעת עדין כנראה שבחודש הבא לצערי אני אדע. בהצלחה וגמר חתימה טובה

תמר27

New member
מהנסיון שלי

עם מרשם של רופא מכבי אפשר לגשת מיד לקופה. (פותחים שם תיק תרופות פריון, ועם האישור ניגשים לאחיות ומקבלים את האמפולות). לכן מוזר לי שיש כאן כאלו שאומרים שצריך לגשת למרכז בריאות האישה. אולי זה שווה בדיקה נוספת. (נועם, את בטוחה שאת המרשמים של ד"ר יגודה צריך להמיר ???) גמר חתימה טובה.

1דנדוש1

New member
ד"ר שחר קול מקבל בצ'ק פוסט

יש שם גם מרפאה מאוד יפה ואחות בשם רונית מקסימה. אני אישית לא מטופל שלו אלא מכירה אותו בהקשר אחר אבל הרבה בנות שאני נפגשת איתן בקבוצת תמיכה מטופלות שלו והן משבחות אותו ללא הפסק. אישית אני יכולה לומר שאלי הוא נחמד. יש את האתר של אלישע שם את יכולה לקרוא עליו בהצלחה!

michalili

New member
מחזקת אותך

אני הייתי מטופלת ש ד"ר קול והוא מקסים, אדיב והכי חשוב מקצועי ביותר שלא לדבר על האחות רונית שהייתה בשבילי ועדיין אוזן מקשיבה ותומכת ממולץ בחום!

sharon2020

New member
זקוקה לייעוץ

שלום לכולן. אני מנסה להכנס להריון כשנה ולפני תחילת טיפול ראשון באיקקלומין שניתן לי ע"י רופאת הנשים שלי. רציתי לקבל ייעוץ גם מרופא פוריות ואכן שמעתי על ד"ר קול אך בבירור עם המזכירה במרפאת הפוריות נאמר לי שאני זקוקה להפניה מרופאת הנשים שלי ( דבר שממש לא נעים לי). רציתי לדעת האם הוא מקבל גם במרפאה פרטית השייכת למכבי או האם יש דרך אחרת להגיע אליו או לרופאי פוריות אחרים דרך מכבי ( שהרי אינם מצויינים בחוברת).אשמח לקבל המלצות גם על רופאי פוריות העובדים עם מכבי באזור חיפה והקריות. בתודה מראש - החדשה בתחום.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. קודם כל למה לא נעים? את רוצה לפנות למרפאת פוריות ואת זקוקה להפניה מרופאת הנשים, מה בדיוק לא נעים כאן? מדובר בגוף שלך, בביטוח הרפואי שלך ובטיפול שלך. לצרוך הענין "לא נעים" הוא פשוט לא רלוונטי. בכל מקרה ההמלצה האולטימטיבית שלי היא דר' יגודה, מקבל במוצקין. לא צריך הפניה, מספיק להגיד שנועם שלחה אותך
. נועם

למעלה