רוצה להתיעץ איתכם

shuky63

New member
רוצה להתיעץ איתכם

למי שלא יודע אני חבר בועד של אירגון אמב"י.לאחרונה לקחתי על עצמי לארגן את מפגשי אמבי באיזור תל אביב. הכוונה בעיקר למפגש קבוע פעם בשבועיים. הכוונה בגדול זה למפגש שיוכל לתת למשתתפיו גם תמיכה וגם ידע שיוכלו לעזור להם להתמודד יותר טוב עם הגמגום וגם מידע על הגמגום והטפולים בו.אני באמת שואף לצור מפגש שאנשים מגמגמים ישמחו לבוא אליו ויצאו בהרגשה שקיבלו משהו שיעזור להם בחיים. הייתי רוצה לשמוע ממשתפי הפורום מה אתם חושבים שצריך להיות המפגש כזה.זה מאד חשוב לי לשמוע. המפגש הראשון לשנה הזו יהיה ביום שלישי בעוד שבוע וגם בו אני מתכוון לשאול את המשתתפים איך הם רוצים לראות את המפגשים,אבל אתם מוזמנים להגיב כבר כאן ועכשיו בפורום.

geashono

New member
אולי תפרט

מי ישתתף במפגש זה מלבד משתתפים אקראיים כל מי שקשור לאמבי או שרק אתה ובני

אני חושב שזה תלוי באנשים...

אני חושב שזה תלוי באנשיםן שישתתפו במפגש. לכל אחד יש רצונות אחרים, כל אחד אוהב לעשות דברים אחרים. אני חושב שהכי טוב יהיה לדבר על זה כבר במפגש
מה שבטוח קצת אוכל לא יזיק
לב.

geashono

New member
בוא נשאל יותר בישירות

מי ינחה את הארוע בני ?שוקי? המשתתפים ? מישהו אחר?

shuky63

New member
ידעתי שזה השאלה שלך.בכוונה חיכיתי

שתשאל ישירות. את המפגש הקרוב אני ינחה ובהמשך יהיו מנחים אחרים.אני רוצה לשמוע את הרצון של המשתתפים. לי למשל יש רצון שקלינאי תקשורת ינחו מפגשים לסרוגין ויעבירו מפגש דינמי בשיתוף המשתתפים לפי איך שהם רואים את הגישה הנכונה להתיחסות לגמגום. לסרוגין אני חושב שצריך להיות מפגשים לעזרה עצמית בהנחיה עצמית עם מנחה מתחלף.למי שלא יודע ככה בדיוק התחילה אמבי.זו הפעילות ששינתה לי את החיים לכן אני לא חושב שצריך לנטוש אותה.

vicz

New member
הצעה

אני חושבת שיש לאפשר לכל משתתף שרוצה בכך לתכנן מפגש כלשהו קודם כל הם יראו עד כמה זה קשה ויתבכיינו פחות ודבר שני, זו הזדמנות מצויינת לתרגל מצבים שבהם אנחנו נדרשים לתכנן משהו שבו אנחנו נדרשים גם לדבר זה מפחיד מאוד מול אנשים "רגילים" אבל מול מגמגמים זה אמור להיות מפחיד קצת פחות זה לא חייב להיות בנושא גמגום אבל זה צריך לתת גם לשאר המשתתפים הזדמנות לדבר תוך כדי הדיבור הזה כל אחד כמובן יכול לתרגל את השיטה שהוא כרגע עובד עליה בתנאי "שטח" וכל הכבוד על היוזמה,שוקי אני בטוחה שיש לך לא יותר זמן פנוי מאשר לכל אחד מאיתנו ואני בטוחה שחלק נכבד ממנו דורשות ההכנות למפגשים כאלה ואחרים שאתה מארגן או מסייע לארגן באמת כל הכבוד
ויקי

למעלה