רוצה להתייעץ ..

NuRCHuK

New member
רוצה להתייעץ ..

אני מדברת עם בחור כבר חודש, הקשר הוא טלפוני. החלפנו תמונות ומשיכה בהחלט יש, גם שפה משותפת יש. עוד לא נפגשנו כי אנחנו לא יכולים להיפגש כרגע, אלא רק עוד חודש בגלל שהוא גר רחוק. הבעיה היא , שעם כל היתרונות שיש בו, הוא לא מפסיק לדבר איתי בטלפון על האקסיות שלו, על הידידות הקרובות שלו, על הבנות שהוא אהב,על הבנות שאהבו ורצו אותו. זה כבר ממש פוגע. אני לעומת זאת, לא מדברת בכלל על האקסים שלי, ולמרות שבנים מתחילים איתי המון, אני לא אומרת לו כי זו סתם עקיצה. מה אני אמורה לעשות ? :(

לחי7

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

זה מזכיר לי מישהו ישן ישן שיצאתי איתו(לא לאורך זמן.......) שגם לא הפסיק לדבר על אקסית שלו, הראה לי אפילו תמונות (
) שלהם ביחד ברגעיהם הטובים............זה היה פריקי ומוזר.............. השאלה שלי היא: מתי בדיוק הוא נפרד מכל האקסיות שלו האלה? אולי זה עדיין טרי אצלו בראש והוא עדיין לא מוכן לקשר חדש?...

NuRCHuK

New member
הוא נפרד מהן ממזמן, זה לא ממש טרי

אולי הוא פשוט מנסה לעשות עליי רושם טוב ? להראות שהוא אהוב בקרב המין הנשי?

Cyndi

New member
תראי,

רושם טוב אדם אמור לעשות באמצעות האישיות שלו. יש לו אישיות שמצאה חן בעינייך, והשיחות האלו על הנשים שהיו בחייו לא עוזרות לך להעריך אותו, נכון? אז תגידי לו את זה. לדעתי, הדבר עלול להעיד על חוסר ביטחון, או איזשהו פאק בדימוי העצמי, כי לא הנשים בחייו של גבר קובעות את האיכויות שלו. ואם באיזשהו מקום נדמה לו שכן, הבעיה היא אצלו.

לחי7

New member
למה

שלא פשוט תגידי לו שזה מפריע לך? זה אולי נשמע קשה,אבל זה הכי פשוט בעולם...וזה יוריד לך אבן מהלב-את כל התיסכולים והתהיות....

אוי מוכר לי

בדיוק כמו הסיפור שלך, גם אני דיברתי עם אחד כזה. בסוף הוא גם היה די דפוק וחסר בטחון... לא יודעת אם במקרה של הבחור שאת מדברת עליו זה קשור. אבל תיזהרי... ותעירי לו על זה

אני לא בטוח שזה עניין של רושם

אם זה דבר שחוזר על עצמו. אולי הוא עדיין לא התגבר על חלק מהן.

Cyndi

New member
../images/Emo45.gif

לא בהכרח עליהן, אלא על הפגיעה מהדחיה, התחושה שפתאום הוא כבר לא רצוי, שגורמת לחפש אישורים, להיזכר שוב ושוב שהוא היה אהוב.

nate2000

New member
אז מה את מדברת איתו בכלל

אם את רואה שהוא מחרטט יותר מידי אבל לא עושה כלום ואם גם את לא ממש נלהבת להיפגש?

haley

New member
אני לא כל כך מבינה למה את נותנת לזה לקרות...

טוב, אולי קצת, כי הקשר באמת טלפוני.. אם הייתם בפגישה והוא היה חופר על האקסיות פנים מול פנים, אני אישית הייתי מתחילה להתסתכל בשעון ולפהק לעיתים תכופות..ואם הוא כמובן לא מפנים שזה נורא משעמם ולא רלוונטי לי, הייתי מעירה לו שאני לא אחד החבר'ה שלו אז שיחליף נושא. היות וכל החפירה על האקסיות מתרחשת בטלפון...פשוט איך שהוא פותח את הפה בנושא, תמציאי איזו מטלה חשובה שממש קוראת לך. לדוגמא, לתלות כביסה, לשטוף כלים..אני חושבת שאחריי פעמיים-שלוש כאלה הוא יבין את הרמז. הבנים האלה!

oferyosi

New member
אני יודע ששיחה על האקסיות מוריד המון אבל...

אולי פשוט כי הוא מחפש איזשהו נושא שיחה , כדי לא לשעמעם (וזה למרות שהוא משיג תוצאה רעה מזה..) יכול להיות??? ואולי הוא פשוט רוצה להראותך לך מתוך זה - כמה הוא בסדר... דיברת איתו על זה???

aviel08

New member
הכל....

למען העלאת הביטחון העצמי והוא רוצה שתיהי מרוצה ממנו ותראי כמה הוא רציני עם נשים אני מאמין שאין לו כוונה רעה או שזה לא שהוא לא יתגבר פשוט הכל עיניין של לתת רושם טוב פשוט תבואי בצורה הכי יפה ותגידי לו נקרא לו ניסים לדוגמא...."ניסים עזוב אל תדבר על האקסיות שלך עכשיו אני פה לא הן" ושכל זה יהיה בחיוך כזה יפה תשמעי לי אני אומר לך זה יטריף אותו מאושר ...ככה את גם אומרת לו שכאילו את מעוניינת בו וגם מה על הלב שלך נ.ב זה חוק בל יעבור אסור אסור לדבר על האקסיות אסור חוק מוחלט זאת טעות

תגובה

זה לא צריך לפגוע בך. טבעי שאדם משתף אנשים שהוא אוהב ביחסיו עם אנשים אחרים, כי הם חלק חשוב מחייו הרגשיים. נסי לשנות את הנושא לנושאים שחשובים לך יותר בשביל הקשר ביניכם, דברים רגשיים שמענינים אותך בקשר אליו.

למעלה