רוצה להתייעץ....

רוצה להתייעץ....

אשמח לתגובות... ואו המלצות

הגעת למקום הנכון ../images/Emo13.gif

במקרה גם אני עברתי את המסלול הזה, מינוס בית המרקחת. מלצרתי במשך תקופה ארוכה ולמדתי בדרך הקשה שמלצרות זו לרוב עבודה לא רצינית ומייאשת, בעיקר בגלל בעלי מסעדות שיש להם חוקים משלהם. כיום אני עובדת בנתב"ג ומאוד מרוצה: אמנם השכר הוא פחות מאשר במלצרות במסעדה יוקרתית, אבל הוא בטוח וקבוע ולא כמו במסעדה שיכול להיות יום אסאל יום בסאל. בנוסף, יש תנאים סוציאליים שאין ברוב המסעדות, משולמות לך נסיעות ובכלל, האווירה בעבודה הרבה יותר טובה. פרט שולי נוסף: בקו"ח בעתיד עבודה בנתב"ג נשמעת הרבה יותר טוב מאשר עבודה במלצרות. בהצלחה ותעדכני אותנו

הוווווו מעולה!

אז ככה... אני יודעת כבר שזו תהיה עבודה זמנית.. אני רוצה לטוס מתישהו ושנה הבאה אם הפסיכומטרי הלך טוב אז ללמוד.. אני הייתי רוצה לעשות קורס מדריכי חד"כ בקרוב... ואני לא יודעת איך אני אתמודד עם השעות ההזויות.. מה את אומרת?

השעות ההזויות זו בעיה...

אבל אפשר להסתדר עם זה, במיוחד אם את לא לומדת. גם הכסף לא רע בכלל ועובדים שם אנשים מקסימים ומדהימים. קחי בחשבון שנדרשת התחייבות לשנה, אני לא יודעת אם זה מתאים לך. מה שכן, יש כאלו שחוזרים לעבוד בשדה אחרי הטיול.

ואחרי קריאה של השאלה שלך

בפורום אחר... הבנתי שאת מדברת על העבודה בהשכרת רכב, אני לא יודעת איך זה בדיוק שם, אבל הייתה לנו חברה בפורום שעבדה שם לפני שעזבה אותנו לטובת עבודה שלא כוללת שירות לקוחות. הניק שלה זה MIP MIP, חיפוש מתקדם יעלה תוצאות שאולי יעזרו לך.

למעלה