רוצה להתייעץ

נועם@בת

New member
פפושקי, זאת בדיוק הודעה שמתאים לה

להיות הודעה ראשית. גם היא תקבל את מלוא תשומת הלב, וגם לא תקח את תשומת הלב מההודעה של סערה. בכולופן, הרירית אכן תגדל מעט ביומיים הקרובים. נקוה שתגדל מספיק. הזקיקים גדולים, כי זקיק של 27 הוא כבר ציסטה, וגם זקיק של 25 חשוד בכך. זקיק של 22 נראה לא רע, והבחלט יכול לבייץ בהצלחה. מה שאת צריכה זה זקיק אחד ועובר בריא אחד
אין שום טעם לעשות בדיקה נוספת, שכן כבר קיבלת כוריגון ואין שום אפשרות לשנות את מהלך הדברים, אז מה יעזור לך אם תדעי מה קורה? ככה לפחות את יכולה להגיד לעצמך שעכשיו הרירית תגדל, ולחכות בשקט ושלוה (עליק) עד הבטא החיובית. שיהיה בהצלחה
נועם

פפושקי

New member
נועם, בעניין הזקיקים

האם הם עוד יגדלו עד לביוץ או שה - 25 ישאר 25? ועוד שאלה - האם זקיק 25 הוא בהכרח יכול להיות צ´יסטה. הרופא שלי אמר שהזקיקים בסדר... למרות שאמרתי לו שהרופא שעשה לי את המעקב אמר שנראה לו שהם גדולים..

נועם@בת

New member
בכלל לא בהכרח

יכול להיות שזקיק גדל הבשיל והביצית בו במצב טוב. אל תדאגי, תשאירי את הדאגות לחנות של שילב
שבת שלום נועם

פפושקי

New member
את פשוט מקסימה! אני מחכה ../images/Emo1.gif

בסבלנות - יש לי עוד 10 ימים (עברו 4 מהכוריגון) להמתין בסבלנות. אני מקווה שהרירית גדלה קצת ושהזקיקים שחררו ביציות לעניין. תודה על העידוד. מי יודע, אולי דווקא שלא מצפים (כי את האמת אני קצת סקפטית בסיבוב הזה) זה יקרה??? נשיקות

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

על שרשורים והקפצות תוכלי לקרוא כאן. אין לי תשובה בשבילך, כי מעולם לא עמדתי בפני בעיה כזאת, אבל אני בהחלט מבינה שזה מאוד מביך. אני מקוה שתקבלי מאחרות עצה מתאימה. בכל מקרה, נשמח לראות אותך עוברת לפורום הריון בהקדם האפשרי, אבל עד אז את מוזמנת לחתור איתנו. שיהיה בהצלחה
נועם

נועם@בת

New member
בעצם לא בטוח שכתוב שם מה זה הקפצה

אז... כאשר הודעה מקבלת תגובה שיש בה תוכן של מעל 10 תוים, ההודעה קופצת לראש העמוד. הודעה יכולה לקפוץ תוך 3 ימים מרגע כתיבתה. ככה ניתן להמשיך ולנהל דיוק מבלי לחפש את ההודעה בדפים מאחור. בהצלחה נועם

הרמוניה

New member
לסערה באביב

שוברת את הראש ולא ממש יודעת מה להגיד לך חוץ מזה שאם זה ניתוח רציני-שווה לעשות אצל מומחה רציני (אני עברתי גם 2 היסטרסקופיות ניתויות וגם ניתוח שבכלל פתיחת רחם ואני חושבת שבגלל שהלכתי למאוד מומחים לא היסתבך לי ולא היו לי הדבקויות אחר כך....) אולי את יכולה להגיד לו שהחלטתם ללכת על ניתוח באופן פרטי ושהיות ואת רוצה לחזור אליו אחר כך תהיה בעיה להתנתח אצלו (זה נכון לפי החוקים היבשים של קופות החולים למרות שזה לא ככה בפועל) קצת מגומגם-אני יודעת ואני מקווה שיהיו עבורך הצעות יותר רציניות..... בכל מקרה המון הצלחה-גם בניתוח וגם בהפריות אחר כך הרמוניה

אכן בעייה קשה.

באנגלית קוראים לזה - Damned if you don´t, Damned if you do מה שלא תעשי, את עלולה להפסיד. לדעתי האישית, במקרה הזה, האמת היא השקר הטוב ביותר. אימרי לרופא המקסים שלך בדיוק מה את חושבת עליו ואל תחסכי מחמאות (מבלי להגרר לחנופה, כמובן)אל תשכחי להדגיש בפניו עד כמה את רוצה להמשיך אצלו את הטיפול. ואז גם תספרי לו על הבירורים שערכתם ועל החלטתכם לבצע את הניתוח אצל ה-מומחה ששמו הולך לפניו. תודי לו בהערכה על המאמצים להקדים את הניתוח ועל הרצון לבצע אותו בעצמו. סביר להניח שהוא לא יהיה מאושר מההחלטה, אבל אם הוא אכן מקסים כפי שאת מתארת, הוא יקבל אותה. בהצלחה בשיחה עם הרופא, בהצלחה בניתוח ובעיקר בהצלחה בהמשך הטיפולים.

רומי 007

New member
ברוכה הבאה

באמת שהצגת בעיה קשה. אני עד עכשיו לא מצליחה להישיר מבט לרופא שנטשתי לאחרונה ועברתי לבכיר ממנו באותה מחלקה. הוא כזה נחמד ומקסים וכשאצליח להכנס להריון גם אלך אליו למעקב פרטי אך בינתיים - מה לעשות שאני מרגישה שקפצתי מדרגה והזמן עובר והוא לא מחדש לי כבר כלום? - ככה זה, אם הרופא היה לא נחמד היה יותר קל לעזוב אותו. אני חושבת שזו סוגיה מאוד מעניינת - יחסי האמון והקשר המיוחד שנוצר לנו עם הרופא המטפל. אנחנו מפקידות בידיו את גופנו ואת עתידנו, מאמינות בו לגמרי. רוצה לכתוב מה הניתוח שאותו את עומדת לעבור? בואי נראה אם באמת את צריכה פה את מס´ 1 או שמדובר במשהו שכל רופא יכול?

פיצקים

New member
עצה ידידותית../images/Emo23.gif

היי סערה באביב, לכי עם ליבך, הרופא כבר יבין. שיהיה בהצלחה.

מיליקי

New member
זו באמת סערה לא פשוטה בכלל!!

אני נתקלתי בעבר בבעיה דומה. מה שאני יכולה לומר לך מנסיוני זה שקשה לתת עצות במקרה כזה!!! זה מאד תלוי ברופא, וכל רופא הוא גם בן אדם (
ויש לו אופי משלו. אני בסופו של דבר דיברתי עם הרופא שלי באופן גלוי. אמרתי לו שאני מחפשת את הכי הכי בכל תחום. בתחום של ההפריות - זה הוא (כדי להעלות לו את האגו
ולניתוח החלטתי על ד"ר x להגיד לך שהוא היה נילהב מהרעיון? לא במיוחד. אבל לא הרגשתי אחר כך שינוי ביחס, והוא המשיך להיות נהדר כרגיל. קחי בחשבון שיש כאלה שיתנו לך להרגיש את מורת רוחם. אולי יש אפשרות לתלות את המעבר הזמני למשל בבית חולים פרטי בו תעברי את הניתוח, ולרופא הרגיל אין הסדר איתם? בכל מקרה - החלטה קשה!!! מאחלת לך שתעבור בקלות, ושהניתוח יהיה מוצלח ובלי בעיות. מילי

למעלה