רוצה להתייעץ

לירונדה

New member
רוצה להתייעץ

יצאתי מהארון בפני ההורים שלי בערך לפני 4 שנים, ויש לי בת זוג כבר למעלה משנתיים, שההורים שלי מכירים אבל הבעיה היא שהם לא מוכנים שהיא תישן אצלי, למרות שכבר העליתי את זה בפניהם כבר הרבה מאוד פעמים, למרות שאני בת 20, ולא חושבת שאני צריכה לשאול או לבקש בכלל. הם כן מוכנים שהיא תבוא אליי, אבל זה תמיד מתלווה בפרצופים. אני חושבת שלאבא שלי יש קצת פחות בעיה, מאז ומתמיד הוא היה קצת יותר פתוח, ופעם אחת גם הסכים שהיא תבוא לישון אצלי כשאמא שלי הייתה בחו"ל, אבל זה היה בגלל סיבה. ואמא שלי יותר בעייתית בעניין הזה ותמיד היה לה מאוד קשה לקבל. עוד בעיה שיש שאני והבת זוג נפרדנו במשך הקשר שלנו לכמה חודשים, בפרידה מאוד לא קלה, וחזרנו לפני 3 חודשים. ומאז הם מסתכלים עליה שונה כי הי די פגעה בי בתקופה הזאת. אבל דווקא בתקופה הזאת יותר נפתחנו והם מאוד תמכו בי, ודווקא בעקבות זה חשבתי שדברים ישתנו. מסתבר שלא... בכל מקרה, הגעתי למסקנה שנמאס לי אחרי שנתיים וחצי, וכבר לא נעים לי שאצלה בבית מקבלים אותי כמו בת משפחה, ואצלי בבית לא.אני מרגישה עם זה ממש לא בנוח, ואני מפחדת שזה יפגע ויקשה על הקשר שלנו, והגיע הזמן לעשות שינוי, והחלטתי שאולי הגיע הזמן שאני פשוט אציב בפניהם עובדות, כי אני כבר לא ילדה בת 18, או אפילו 19, ואני חושבת שלמרות שאני חיה בבית שלהם ובחוקים שלהם, גם לי יש זכויות ומגיע לי את החופש שלי, ותסכימו איתי שרוב האנשים במצב שלי פשוט היו עושים את זה, בלי לשאול לפני, ואני רוצה פשוט לעשות את זה, אבל להודיע להם לפני. מה אתם חושבים שעליי לעשות? אם לא להציב עובדות, אז מה עוד אפשר לעשות? מקווה שתעזרו לי, במבט מהצד השני...

Yuval Y

New member
זה די מזכיר לי את ההורים שלי...

חשבתי להציע לך לחפש אפשרויות לגור מחוץ לבית, אבל אני בעצמי עוד מחפש את האפשרויות.. אמא שלי מקבלת אותי, אבל לאבא שלי עדיין קשה לראות אותי מארח חברים, שלא לדבר על לישון איתם. אני מבין שהאימייל שלך הוא Liron87 בג'ימייל, כך שאני שולח את מכתבך ברשימת התפוצה של תהל"ה. יובל

לירונדה

New member
זהו....

שברור שאנחנו ממש רוצות כבר לגור ביחד.. אבל אני חיילת :) אז אתה בטח כבר מבין את הבעיה אני כן מתכננת לעבור ....אבל זה לא אפשרי ב10 חודשים הקרובים....

Yuval Y

New member
ממממ...

אחי עזב את הבית בתקופת הצבא, בעידוד ההורים, ועבר לגור באיזור המרכז

Yuval Y

New member
תגובה שהתקבלה בדוא"ל

שלום לך אני מאד מעריכה את הכנות והפתיחות שלך בבקשת עזרה וייעוץ כיצד לנהוג, אני גם מצליחה להבין ולו במעט את הורייך: מצד אחד הם מבינים אותך, תומכים בך ומקבלים אותך מצד שני קשה להם כשזה הופך להיות מוחשי כלאמר את בחדר עם בת זוגך, הדמיון לוקח אותם רחוק בעניין הזה. אני מבינה גם את המחשבות שמתרוצצות להם בראש. במקרה שלי שהבן היה סטודנט ואם היה בא חבר הבייתה ונשאר לישון לא אמרתי כלום לא אני ולא בעלי, זה הוא ומה שהוא ורק הבנה לא תספיק צריך גם להראות שמבינים ומקבלים אחרת לא עשינו כלום. את בגילך לכאורה יכולה לעשות כרצונך בחדר שלך, אבל יהייה קשה לך להעביר לילה ולחשוב על ההורים המתנגדים בחדר השני זה לא פשוט, לדעתי תנסי בדרכך שלך להסביר להורים שלהבין ןלקבל אותך זה אומר שאת מממשת את הנטייה שלך, זה עולמך ואת נהנית בו ומאושרת וחבל שהם יפגעו באושר שלך. ואם לא בבית הזה אז בבית אחר. בהצלחה אמא לבן גיי

Yuval Y

New member
תגובה שהתקבלה בדוא"ל

שלום לך שמי דורון קצף ואני אב גאה לבת לסבית, הייתי מאד שמח לשוחח אתך בנושאים המציקים לך אני מעדיף שיחה פנים אל פנים אך אקבל כל דרך שמתאימה לך בברכה דורון

למעלה