רוצה להתייעץ...

רוצה להתייעץ...

שלום, ידוע לי שישנם שני כללי ברזל (כמדומני...) בפאנג שווי. הראשון הוא לא להציב מראה בכניסה לבית והשני הוא למקם ארונות גבוהים בצד שמאלי של כל חדר. הכלל הראשון מופר אצלי, היות ובכניסה לבית יש לי מראה גדולה, שהקיר מול דלת הכניסה הינו היחיד בקומת הכניסה בו ניתן למקם את המראה. האם יש דרך להפחית את ההשפעה השלילית? לגבי הכלל השני - בחדרו של אחד מילדי ממוקם הארון בימין החדר. אני עומדת להחליף לו את הארון, ויתכן שאוכל לשנות את מיקומו. רציתי לדעת מה זה בעצם אומר מיקומו של הארון, מדוע הצד הזה חשוב ובמידה ולא ניתן לשנות מיקום - כיצד ניתן להפחית את השפעת המיקום? תודה מראש נושנוש

דנה A

New member
כללי ברזל..?

הי נושנוש, ברוכה הבאה לפורום, ובכן אני אפתיע אותך, אין כללי ברזל, בטח לא בפנג שואי מבחינת נושא מיקום המראה בכניסה לבית ישנן דיעות סותרות, עפי' מומחים מסוימים אכן אין זה מומלץ, אך ישנם מומחים הטוענים כי להיפך, מיקום מראה מול הכניסה מרחיבה את הכניסה. לדעתי - זה תלוי במקרה מה הקירבה/המרחק של הקיר שבו ממוקמת המראה לכניסה, איזה נוף משתקף, כיצד מעוצבת הכניסה והנושא החשוב יותר במיקום מראה הנו - איזו אנרגיה נמצאת במיקום המשתקף! כך שגם למראה ישנה מערכת שיקולים מסוימת שיש לקחת בחשבון, ולכן אין זה כלל "ברזל" אלא מע' שיקולים הטומנת בחובה החלטה המתחשבת במכלול הנתונים. לגבי הכלל השני שציינת גם זה אינו מדויק! מאחר ולכל בית מפה אנרגטית משלו, וכך גם לגבי כל חדר - המיקום שבו תמוקם המיטה הנו הנושא החשוב ביותר, ומשם עוברים להחלטה היכן למקם את יתר הרהיטים בחדר. כך שהחשוב ביותר זה נושא מיקום המיטה היות והאנרגיה שאנו סופגים במהלך השינה, הזמן הממושך ביותר שבו אנו שוהים, ואנרגיה זו הנה נחוצה לבריאות גופנו, נפשנו, רווחתנו, מע' היחסים שלנו - זו נקודת ההתחלה, כל יתר הרהיטים יגיעו בעדיפות נמוכה יותר בעת ההחלטה היכן למקם מה. כך שלמעשה אין את "מפרה" אף כלל, ואין צורך לתקן או להתאמץ באופן מיוחד בשינוי המיקומים הללו אלא - אם המיקומים כפי שנבחרו כיום מפריעים בדרך זו או אחרת להתנהלותכם, לנוחיותכם, להעדפותיכם או - באם יועץ מומחה המליץ על שינויים אלו. האם מיקום המראה כיום נעים לכם? האם משקף נוף נעים? האם מרוחק דיו מן הכניסה, כך שלא נבהלים כאשר נכנסים?? שבוע נפלא דנה אהרון

תודה רבה דנה! ../images/Emo140.gif ברצוני להקשות עוד מעט...

תודה דנה על תשובתך. אכן קצת הרגעת אותי לגבי המיקומים. לגבי המראה בכניסה המרחק הוא די קצר מהדלת, משהו כמו 1.20 מ', והנוף המשתקף הוא שער הכניסה לחצר שבצידו צמחיה ירוקה מהגינה. לא הרגשנו חסמים מיוחדים אותם יכולנו לקשור למראת הכניסה (למרות שישנם עיכובים שונים שאיני יודעת למה לשייכם), אבל אולי כדאי לתלות בכניסה פעמוני רוח או משהו דומה, כך שגם הם אולי ישתקפו במראת הכניסה....(?) לגבי חדרו של בני - הייתי באמת רוצה לבדוק האם מיקום המיטה הוא נכון. תאריך הלידה של בני 26.3.90. לגבי הכיוונים בחדר - אני לא ממש יודעת מה אני צריכה לציין. החדר (כמו כל חדר) כולל את ארבעת הכיוונים ( מן הסתם), כשרק אחד מהם - דרום - הינו חיצוני, כלומר כיוון רוח עם חלון. המיטה כיום ממוקמת כך שראשה לכיוון דרום, אך לא ממש מתחת לחלון אלא לידו. האם בסדר? ושוב תודה על הכל! ושבוע נעים! נושנוש

דנה A

New member
קשה, קשה../images/Emo6.gif

אם נח לכם עם מיקום המראה כפי שהוא, אם אין מצב שנבהלים כשנכנסים הביתה, ברמה הראשונית זה בסדר. את נושא האיכות האנרגטית המאפיינת את האיזור לא ניתן לנחש.. זה מצריך בדיקה מעמיקה בשטח. למה לתלות שם פעמוני רוח..? מה זה יעשה אם הם ישתקפו גם מראה..? אני משתייכת האמת לזרם שפחות "מאמין" או משתמש בכל ה"ריפויים" מעין קריסטלים, פעמונים וכו', כך שלא אמליץ למקמם שם או בכלל, אלא אם זה נעים לך הצליל שהם מפיקים וזו הסיבה שאת מעוניינת לתלותם שם, או אז אומר כי זה כמובן מומלץ, אך רק בשל נעימות צלילם (-: לגבי חדר הילד - גם בנושא זה יש מס' רבדים - כאשר על גבי הרשת ההמלצות לעולם יהיו אוניברסליות, זא' הכיוונים כפי שניתן להמליץ עליהם במדיה זו הנם עפי' תאריך לידתו של אדם, עפי' מס' הקואה שלו, הבעייתיות שבטכניקה זו ישנה התעלמות מאיפיון הבית ומפתו האנרגטית הספציפית לו. מס' הקואה של בנך הנו 1 - והכיוונים המיטביים שלו הנם: N, S ,E ,SE , אלו הכיוונים שמומלץ שהראש יהיה לכיוונם בזמן השינה, לימוד, עבודה וכו'. שבוע מקסים
דנה אהרון

תודה תודה דנה! ../images/Emo13.gif ולסיום עוד קטנה...

הי, האם האותיות אותן ציינת הינם הכיוונים צפון, דרום, מזרח ודרום מזרח? אם כן - כיום הוא ישן כשראשו פונה לכיוון דרום (טוב), יושב בספריה כשראשו לכיוון מזרח (טוב) והבעיה היחידה היא שעם השינוי אותו אנו מתכננים לעשות במיקום הרהיטים, בשבתו בספריה החדשה ראשו יפנה לכיוון צפון מערב - האם בסדר??? ומה לגבי צבע לחדר? להזכירך תאריך הלידה שלו הינו 26.3.1990. כיום החדר צבוע בצבע תכלת בהיר, כשהקיר מעל ראשו צבוע בצבע כחול עז (בחירה שלו לצערי..). עכשיו עם החלפת הרהיטים נוצרת אפשרות חדשה לצביעה מחודשת. מה כדאי? עלי להוסיף כי לדעתי נוצרו לו כמה תקיעות בכל מיני תחומים בחיים, שאיני יודעת למה לשייכן... תודה וערב נעים!
נושנוש

דנה A

New member
תשובות

N, S ,E ,SE - צפון, דרום, מזרח, דרום מזרח לגבי המיקום של המיטה לא אוכל להגיב על גבי הפורום, בשל פרטים רבים החסרים לי על הבית, החדר, הסביבה. צבעים לחדר/לבית מומלצים עפי' האיכות האנרגטית המאפיינת את החדר/מבנה - היות ומשמשים כתיקון/ריפוי/הפעלה, על גבי הפורום חסרים הפרטים הרבים הללו ולכן המלצתי תהיה צבעים נייטרלים, פסטלים, שקטים. צבע כחול עז פחות מומלץ, רצוי ללכת על הגוונים השקטים יותר. לגבי תקיעיות ניתן לבדוק זאת עפי' המפה של הבית והחדר, אך נתונים אלו חסרים, לכן אוכל להמליץ רק על מיון, סידור, ניפוי, וטיהור החדר, יום מקסים דנה אהרון

למעלה